Saray Restaurant yorumlar

Saray Restaurant yakın tarihi kale içi çarşısı, Sağlık Caddesi, Camikebir Mahallesi, Kuşadası, Aydın, Aegean Region, 09400

  • Adres: Camikebir, Bozkurt Sk. No:25, 09400 Kuşadası/Aydın, Türkiye
  • Telefon: +90 544 921 62 24
  • Enlem, Boylam: 37.860237, 27.259295

Saray Restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Saray Restaurant yorumlar

I had an exceptional dining experience at this restaurant. The staff was incredibly welcoming and attentive, making me feel right at home. The menu offered a delightful variety of cuisines, each dish more flavorful than the last. From … Daha fazla

We had a great night here for my birthday at the end of June. Food was fantastic and staff very friendly. Cabaret show after was great. Will definitely be back next year. Daha fazla

2023-09-19 Ahmet

Bu restoranttaki yemekler gerçekten harika. Lezzetli, taze ve çeşitli seçenekler sunuyorlar. Menüdeki her yemek bir öncekinden daha lezzetli ve doyurucu. Personel de çok yardımcı ve güleryüzlü. Restoranın dekorasyonu da çok güzel ve atmosferi çok hoş. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-19 Ayşe

Bu restoranda çok iyi bir akşam yemeği deneyimi yaşadım. Personel inanılmaz misafirperver ve ilgiliydi, beni evimde gibi hissettirdiler. Menüdeki lezzetli çeşitli yemekler sunuyorlar. Robotik bir gösteri ve bele dansı da vardı. Yemekler güzeldi.

2023-09-19 Mehmet

Bu restoranda harika bir gece geçirdik. Haziran ayı sonunda doğum günüm için buradaydık. Yemekler muhteşemdi ve personel çok dostça. Gösteri de süperdi. Gelecek yıl kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-09 Murat

Bu restorana ziyaret etmek için sabırsızlanıyordum ve hayal kırıklığına uğramadım. Yemekler taze ve lezzetliydi, personel gösteriler için çok profesyonel ve misafirperverdi. Atmosfer de çok keyifliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-14 Elif

Bu restoranda hoş bir akşam yemeği deneyimi yaşadım. Personel çok ilgiliydi ve hızlı hizmet aldım. Yemekler de lezzetliydi. Gösteri sonrasıd ağladım

2023-10-19 Fatma

Bu restoranda çok güzel bir akşam yemeği deneyimi yaşadım. Personel çok misafirperver ve yardımcıydı. Yemekler lezzetliydi. Fiyatlar ortalama değerindeydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-24 Hakan

Bu restoranda yemek yemek güzel bir deneyim. Personel çok yardımcı ve ilgili. Yemekler taze ve lezzetli. Atmosfer de hoş. Fakat fiyatlar biraz pahalı.

2023-10-29 Ayhan

Bu restorantta hoş bir akşam yemeği deneyimi yaşadım. Yemekler lezzetliydi ve personel çok güleryüzlü ve yardımcı oldu. Gösteri de eğlenceliydi.

2023-11-03 Sevgi

Bu restoranta ailemle birlikte gittim ve harika bir zaman geçirdik. Personel çok yardımcı oldu ve yemekler çok lezzetliydi. Atmosfer de çok güzel.

2023-11-08 Berk

Bu restorantta inanılmaz bir deneyim yaşadım. Yemekler lezzetli ve taze, personel çok yardımcı ve profesyonel. Atmosfer çok güzel ve eğlenceli. Tavsiye ederim.

2023-11-13 Selin

Bu restorantta iyi bir akşam yemeği deneyimi yaşadım. Yemekler lezzetliydi ve servis hızlıydı. Atmosfer de güzeldi. Fiyatlar ortalama.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Saray Restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?