Sancaktepe İtfaiye İstasyonu yorumlar

Sancaktepe İtfaiye İstasyonu yakın Barbaros Caddesi, Yunus Emre Mahallesi, Sancaktepe, Istanbul, Marmara Region, 34791

  • Adres: Yunus Emre, Barbaros Blv. No:8, 34791 Sancaktepe/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 484 58 52
  • Enlem, Boylam: 41.014903, 29.2444661

Sancaktepe İtfaiye İstasyonu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Sancaktepe İtfaiye İstasyonu yorumlar

Merve Mah Bayındır Sokakta yavru bir kedinin ağaçtan indirilmesi için itfaiyeye talep oluşturdum. Ekibiniz yaklaşık 5 dakika sonra verdiğim adrese geldi. Gelen kişiler o kadar tatlı, o kadar kibardı ki ilk defa bir belediye çalışanının bu kadar güleryüzlü olduğuna şahit oldum. Allah sizin gibilerini başımızdan eksik etmesin.

Biraz önce bir telefon direğinin en tepesinde mahsur kalan kedi için kahramanlarımız geldi. Allah sizden bin kat razı olsun. Başımızda sizin gibi kahraman itfaiyeciler olduğu sürece daha çok can kurtarılır. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin.. İyi ki varsınız❤️???? …

Mahmut Gül ve İrfan Sönmez Sancaktepe itfaiye ekibine sonsuz teşekkürler???????? Görev ayrı merhamet çok başka bir konu???? bu soğukta ve karda iki gündür ağaçta mahsur kalan kediyi sonunda kurtardılar???????? …

2023-09-18 Merve Mah

Bayındır Sokakta yavru bir kedinin ağaçtan indirilmesi için itfaiyeye talep oluşturdum. Ekibiniz yaklaşık 5 dakika sonra verdiğim adrese geldi. Gelen kişiler o kadar tatlı, o kadar kibardı ki ilk defa bir belediye çalışanının bu kadar güleryüzlü olduğuna şahit oldum. Allah sizin gibilerini başımızdan eksik etmesin.

2023-09-18 Biraz önce

bir telefon direğinin en tepesinde mahsur kalan kedi için kahramanlarımız geldi. Allah sizden bin kat razı olsun. Başımızda sizin gibi kahraman itfaiyeciler olduğu sürece daha çok can kurtarılır. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin.. İyi ki varsınız❤️????

2023-09-18 Mahmut Gül

ve İrfan Sönmez Sancaktepe itfaiye ekibine sonsuz teşekkürler???????? Görev ayrı merhamet çok başka bir konu???? bu soğukta ve karda iki gündür ağaçta mahsur kalan kediyi sonunda kurtardılar????????

2023-09-27 Merve Mah Bayındır Sokakta

Yavru bir kedinin ağaçtan indirilmesi için itfaiyeye talep oluşturdum. Ekibiniz yaklaşık 5 dakika sonra verdiğim adrese geldi. Gelen kişiler o kadar tatlı, o kadar kibardı ki ilk defa bir belediye çalışanının bu kadar güleryüzlü olduğuna şahit oldum. Allah sizin gibilerini başımızdan eksik etmesin.

2023-09-27 Biraz önce bir telefon direğinin en tepesinde mahsur kalan kedi için kahramanlarımız

Geldi. Allah sizden bin kat razı olsun. Başımızda sizin gibi kahraman itfaiyeciler olduğu sürece daha çok can kurtarılır. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin.. İyi ki varsınız❤️????

2023-09-27 Mahmut Gül ve İrfan Sönmez

Sancaktepe itfaiye ekibine sonsuz teşekkürler???????? Görev ayrı merhamet çok başka bir konu???? bu soğukta ve karda iki gündür ağaçta mahsur kalan kediyi sonunda kurtardılar????????

2023-10-12 Bayındır Sokakta yavru bir kedinin ağaçtan indirilmesi için itfaiyeye talep oluşturdum. Ekibiniz yaklaşık 5 dakika sonra verdiğim adrese geldi. Gelen kişiler o kadar tatlı, o kadar kibardı ki ilk defa bir belediye çalışanı

2023-10-17 bir telefon direğinin en tepesinde mahsur kalan kedi için kahramanlarımız

geldi. Allah sizden bin kat razı olsun. Başımızda sizin gibi kahraman itfaiyeciler olduğu sürece daha çok can kurtarılır. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin.. İyi ki varsınız❤️????

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Sancaktepe İtfaiye İstasyonu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?