AtvSafariTurkey yorumlar

AtvSafariTurkey yakın Sahil Kamp İstanbul, 34-02, Sahilköy Mahallesi, Şile, Istanbul, Marmara Region, 34980

  • Adres: Sahilköy, Sahil Kamp Batu Sk, 34983 Şile/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 537 517 45 49
  • Enlem, Boylam: 41.210283, 29.3985628

AtvSafariTurkey, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
AtvSafariTurkey yorumlar
2023-09-20 Mustafa

Atv Safari Turkey bayisinden aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Çalışanlar son derece yardımcı oldular ve her konuda bana destek oldular. Atv turları oldukça eğlenceliydi ve güzel manzaralar eşliğinde yapıldı. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-20 Mehmet

Atv Safari Turkey'de geçirdiğim zaman oldukça keyifliydi. Rehberler oldukça bilgili ve yardımcıydı. Turların rotası da çok güzeldi ve farklı manzaralar gördüm. Ayrıca atv'ler de iyi bakımlı ve sorunsuzdu. Fiyat olarak da gayet uygun bir seçenek. Kesinlikle tekrar yapmak isteyeceğim bir deneyim.

2023-10-05 Ayşe

Atv Safari Turkey'ye gittiğimde, personel oldukça ilgili ve yardımcı oldu. Tur sırasında yaşadığım sorunları hızlı bir şekilde çözdüler ve beni güvende hissettirdiler. Genel olarak turun kalitesi çok iyiydi ve güzel anılarla ayrıldım. Fiyatlar da oldukça uygun. Tavsiye ederim.

2023-10-15 Zeynep

Atv Safari Turkey'den gerçekten keyif aldım. Tur esnasında harika manzaralar eşliğinde atv sürme fırsatı buldum. Rehberler çok güler yüzlü ve ilgiliydi. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-20 Ece

Atv Safari Turkey bayisinden aldığım hizmet oldukça memnun ediciydi. Personel son derece yardımcı ve profesyoneldi. Atv turu boyunca rehberler eşlik etti ve rotada güzel manzaralar görebildik. Fiyatlar da oldukça uygun. Tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-10-30 Selin

Atv Safari Turkey'de rezervasyon yaptırmak oldukça stresli bir deneyimdi. Çok fazla talep olduğunu söylediler ve beklemek zorunda kaldım. Ancak tur esnasında atv sürmek oldukça keyifliydi ve rehberler çok yardımcı oldular. Fiyatlar da uygun. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-04 Hakan

Atv Safari Turkey bayisine gittiğimde, personel çok ilgili ve yardımcı oldu. Tur sırasında yaşadığım sorunlara hızla müdahale ettiler ve güvende olduğumu hissettirdiler. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-09 Elif

Atv Safari Turkey'deki deneyimim oldukça olumlu oldu. Rezervasyon yapmak kolaydı ve personel son derece yardımcıydı. Tur esnasında rehberler eşlik etti ve harika manzaralar gördüm. Fiyatlar da oldukça uygun. Tekrar gitmek için sabırsızlanıyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? AtvSafariTurkey?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?