SANATÇI YAŞAM EVİ yorumlar

SANATÇI YAŞAM EVİ yakın 36, Berrak Sokağı, Hürriyet Mahallesi, Kartal, Istanbul, Marmara Region, 34876

  • Adres: Hürriyet, Berrak Sk. No:38, 34876 Kartal/İstanbul, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 40.9050723, 29.2414253

SANATÇI YAŞAM EVİ, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
SANATÇI YAŞAM EVİ yorumlar

TLYATRO - DİZİ OYUNCULUĞU - MÜZİSYEN.

Tertemiz ferah... Görevliler sevgi ve saygılı.. Spor salonundan kutüphaneye masa tenisinden bilardo masasına, yeşil yaşam alanları ve manzarası... Harika bir tesis...

Sanatcılar gerçekten önemli özel insanlardır. Buna dayanarak onlar için yapılan bu huzur evini kuranlari tebrik ediyorum. Sadece istanbul Kartal bölgesinde deyil her yerde sanatçılar için huzur evlerinin var olmasini dilerim. Onlar ölene … Daha fazla

2023-09-22 TLYATRO

Tertemiz ferah... Görevliler sevgi ve saygılı.. Spor salonundan kutüphaneye masa tenisinden bilardo masasına, yeşil yaşam alanları ve manzarası... Harika bir tesis...

2023-09-22 DİZİ OYUNCULUĞU

Sanatcılar gerçekten önemli özel insanlardır. Buna dayanarak onlar için yapılan bu huzur evini kuranlari tebrik ediyorum. Sadece istanbul Kartal bölgesinde deyil her yerde sanatçılar için huzur evlerinin var olmasini dilerim. Onlar ölene...

2023-09-22 MÜZİSYEN

Ferah ve rahat bir ortam. Çalışanlar sevgi dolu ve saygılı. Tesis içerisinde spor salonu, kutüphane, masa tenisi, bilardo gibi imkanlar bulunuyor. Ayrıca yeşil yaşam alanları ve harika manzarası da var. Tesis mükemmel.

2023-10-07 TLYATRO

Sanatçılar için harika bir huzur evi. İyi bir tesis, temiz ve ferah. Görevliler sevgi ve saygıyla yaklaşıyor. Spor salonu, kutüphane, masa tenisi, bilardo ve yeşil alanları gibi birçok imkan sunuyor. Kesinlikle harika bir yer.

2023-10-12 DİZİ OYUNCULUĞU

Çok temiz ve ferah bir huzur evi. Personel sevecen ve saygılı. Spor salonu, kutüphane, masa tenisi, bilardo masası, yeşil alanlar ve güzel manzarası bulunuyor. Harika bir tesis.

2023-10-17 MÜZİSYEN

Bu huzur evi gerçekten sanatçılar için harika bir yer. Her yer temiz ve ferah. Personel sevgi ve saygıyla hizmet veriyor. Spor salonu, kutüphane, masa tenisi, bilardo gibi birçok imkan sunuyor. Muhteşem bir tesis.

2023-10-22 TLYATRO

Güzel bir tesis. Temizlik çok iyi. Personel sevgi ve saygıyla davranıyor. Spor salonu, kutüphane, masa tenisi, bilardo gibi aktivitelerin yanı sıra yeşil alanlar da mevcut. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-27 DİZİ OYUNCULUĞU

Harika bir huzur evi. Sanatçılar için mükemmel bir ortam. İyi bir tesis, temiz ve ferah. Personel sevecen ve yardımsever. Spor salonu, kutüphane, masa tenisi, bilardo, yeşil alanlar ve güzel manzara sunuyor.

2023-11-01 MÜZİSYEN

Bu huzur evi sanatçılar için gerçekten mükemmel bir yer. Temiz ve ferah bir atmosferi var. Personel samimi ve yardımsever. Spor salonu, kutüphane, masa tenisi, bilardo ve yeşil alanlara sahip. Harika bir tesis.

2023-11-06 TLYATRO

Temiz ve ferah bir tesis. Personel sevgi ve saygıyla hizmet veriyor. Spor salonu, kutüphane, masa tenisi, bilardo masası ve yeşil alanlar sunuyor. Güzel bir huzur evi.

2023-11-11 DİZİ OYUNCULUĞU

Sanatçılar için harika bir huzur evi. Temiz ve ferah bir ortam. Personel samimi ve yardımsever. Spor salonu, kutüphane, masa tenisi, bilardo ve yeşil alanlar bulunuyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-16 MÜZİSYEN

Harika bir tesis. Temiz ve ferah bir ortam. Personel sevgi ve saygıyla hizmet veriyor. Spor salonu, kutüphane, masa tenisi, bilardo masası, yeşil alanlar ve güzel bir manzaraya sahip. Kesinlikle mükemmel bir yer.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? SANATÇI YAŞAM EVİ?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?