Bobyland Köpek Oteli ve Köpek Eğitim Merkezi yorumlar

Bobyland Köpek Oteli ve Köpek Eğitim Merkezi yakın Ali İhsan Gedik Caddesi, Çelebi Mahallesi, Güzelbahçe, Izmir, Aegean Region, 35310

  • Adres: Çelebi, 35310 Güzelbahçe/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 232 234 58 58
  • Web sitesi: bobyland.com.tr
  • Enlem, Boylam: 38.3699631, 26.8910514

Bobyland Köpek Oteli ve Köpek Eğitim Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Bobyland Köpek Oteli ve Köpek Eğitim Merkezi yorumlar
2023-09-21 Ayşe

Bobyland Köpek Oteli ve Köpek Eğitim Merkezi'nde harika bir deneyim yaşadım. Köpeğimi bir hafta boyunca bıraktım ve gerçekten güvende olduğunu hissettim. Personel çok ilgili ve köpeklerle iyi bir şekilde ilgileniyorlar. Kaldığım süre boyunca köpeğimin resimlerini ve videolarını düzenli olarak gönderdiler. Kesinlikle tekrar kullanacağım.

2023-09-21 Mehmet

Bobyland Köpek Oteli ve Köpek Eğitim Merkezi'nden çok memnun kaldım. Köpeğimi güvende hissettirecek bir yer arıyordum ve burası tam olarak istediğim gibi çıktı. Tesisler güzel ve temiz, personel de çok ilgili. Köpeğim iyi bir şekilde eğitildi ve eve döndüğünde daha iyi bir köpek haline gelmişti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-21 Sevgi

Bobyland Köpek Oteli ve Köpek Eğitim Merkezi, köpeğimi bıraktığım en iyi yerlerden biridir. Buraya köpeğimi güvenle bırakabilirim ve eminim ki iyi bir şekilde bakılır. Tesisler temiz ve düzenli, personel de çok ilgili ve sevecen. Ayrıca burada köpeğimi eğitmek için de birkaç ders aldım ve sonuçtan çok memnun kaldım. Harika bir deneyimdi.

2023-10-06 Ahmet

Bobyland Köpek Oteli ve Köpek Eğitim Merkezi'ne köpeğimi sadece bir defa bıraktım ve çok memnun kaldım. Köpeğim burada özel bir oda ve bahçe alanıyla birlikte kaldı. Personel çok ilgiliydi ve köpeğime iyi bakıldığından emin oldum. Ayrıca tesisten gelen günlük güncellemeler ve fotoğraflar da harikaydı. Tavsiye ederim.

2023-10-11 Fatma

Bobyland Köpek Oteli ve Köpek Eğitim Merkezi, köpeğimi bıraktığım en iyi yerlerden biriydi. Köpeğimi güvenle bırakabildim ve ona iyi bakıldığından emin oldum. Personel çok ilgili ve profesyonel. Köpeğim, eğitim almak için de birkaç ders aldı ve sonuçtan çok memnun kaldım. Kesinlikle tekrar kullanacağım.

2023-10-16 Hüseyin

Bobyland Köpek Oteli ve Köpek Eğitim Merkezi, köpeğimi bıraktığım en iyi yerlerden birisidir. Personel çok ilgili ve her zaman köpeğimle iyi bir iletişim içerisindeydim. Tesiste herhangi bir sorun yaşamadım ve köpeğimi güvenle bıraktım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-21 Gül

Bobyland Köpek Oteli ve Köpek Eğitim Merkezi'nden çok memnun kaldım. Köpeğimi bir hafta boyunca bıraktım ve gerçekten güvende olduğunu hissettim. Personel çok ilgili ve köpeklerle iyi bir şekilde ilgileniyorlar. Kaldığım süre boyunca köpeğimin resimlerini ve videolarını düzenli olarak gönderdiler. Kesinlikle tekrar kullanacağım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Bobyland Köpek Oteli ve Köpek Eğitim Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?