San Mühendislik yorumlar

San Mühendislik yakın Şeyh Mahallesi, Muğla, Menteşe, Muğla, Aegean Region

  • Adres: İsmet Çatak Cad. Kahyaoğlu Apt. Kat:3 Daire:10, 48000 MENTEŞE/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 252 214 33 29
  • Web sitesi: sanmuhendislik.com.tr
  • Enlem, Boylam: 37.2145308, 28.3649611

San Mühendislik, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
San Mühendislik yorumlar

San Mühendislik işinin ehli ve kadastro ve tapu işlemlerinizi güvenle yaptıracağınız bir mühendislik ve müşavirlik firması. Üstelik sadece bölge olarak değil Türkiye'nin her yerinde hizmet veren bir firma. Firma yöneticilerine ve bu arada … Daha fazla

Profesyonellik ve güven arıyorsanız dağru adres burasi. Ilgi ve alaka bilgi ve yetenekle bütünleşmiş bir aile şirketì burasi. Planlama, Projelendirme ve hatta eksper raporuna kadar her türlü hizmeti … Daha fazla

Bir zamanlar benim de bünyesinde çalıştığım San Mühendislik, lihkab bürosunu da dahil ederek yepyeni bir vizyona kavuşmuş. Başarılarının devamını dilerim.

2023-09-25 Fatma Ayşe

San Mühendislik işinin ehli ve kadastro ve tapu işlemlerinizi güvenle yaptıracağınız bir mühendislik ve müşavirlik firması. Üstelik sadece bölge olarak değil Türkiye'nin her yerinde hizmet veren bir firma. Firma yöneticilerine ve bu arada çalışanların hassasiyetine de hayranım. Tam bir profesyonellikle çalışılıyor olması ayrıca artı bir unsurlar. Tüm diğer müşterilerin beklentileri için de bir çözüm üreten üstelik bu konuda birso aksaklık olmasın diye gerekiyorsa gece bile çalışabilen bir ekip var. Her türlü işimizi güvenle teslim edebileceğimiz tayfa. Başarılar diliyorum.

2023-09-25 Ali Hakan

Profesyonellik ve güven arıyorsanız dağru adres burası. İlgi ve alaka bilgi ve yetenekle bütünleşmiş bir aile şirketì burası. Planlama, Projelendirme ve hatta eksper raporuna kadar her türlü hizmeti en iyi şekilde alabileceğiniz bir firma. Ayrıca kısa sürede yaptırabilmek için sizlere sınırsız alternatifler sunarlar. Özal tesisleri eşrafın hala gözbebeğidir. Fakat buradaki devir teslim işlemleri dışında hiç bir işimi tabi etmiyorum. Çalışanları çok itinayla seçiliyor ve resmen müşterilerle güzel geçinir kriterini merkezine alıyorlar. İlk önce Ali usta sonra da ekibini çok iyi tanıdım. Bu dağ gibi adamların sizinle ilk ağızdan bu kadar uğraşmaları ve emek vermeleri bu fiyatın bi katının bile gerçek haz alabilmesine dipnot oluyor. İyi çalışmalar dilerim.

2023-09-25 Selin Ay

Bir zamanlar benim de bünyesinde çalıştığım San Mühendislik, lihkab bürosunu da dahil ederek yepyeni bir vizyona kavuşmuş. Başarılarının devamını dilerim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? San Mühendislik?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?