Cordelion Taypark yorumlar

Cordelion Taypark yakın Tay Park, Aziz Nesin Bulvarı, Mavişehir Mahallesi, Karşıyaka, Izmir, Aegean Region, 35590

  • Adres: Mavişehir, Aziz Nesin Blv., 35590 Karşıyaka/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 232 324 49 98
  • Enlem, Boylam: 38.473246, 27.067489

Cordelion Taypark, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Cordelion Taypark yorumlar

Çocuklar için uygun bir yer, otopark alanı kısıtlı, ama hafta içi giderseniz bomboş ve rahat... yemek self servis, kahvaltı, ızgara köfte, hamburger, salata... vs. seçenekler mevcut... 12 yaş 50kg a kadar çocuklar ata binebiliyor, ata binmek istemeyen çocuklar için de oyun parkı var... Daha fazla

Ulaşımı kolay bir yerde fakat hafta sonu otopark bulmakta zorlandık. Ortam güzel. Çocukların taylara binebileceği alan mevcut. 35 TL ücreti var. 3-4 tur atıyorlar. Belediyeye ait işletmede yiyecek ücretleri piyasadan daha uygun değil. Çocuklarla zaman geçirmek için güzel bir mekan. Daha fazla

Çocuklar için çimenler üzerinde etkinlikler vs yapıldı. Bence keyifli ve güvenli bir bahçesi var. Tavsiye ederim ortamı çok uygun. Daha fazla

2023-09-23 Gül

Çocuklar için uygun bir yer, otopark alanı kısıtlı, ama hafta içi giderseniz bomboş ve rahat... yemek self servis, kahvaltı, ızgara köfte, hamburger, salata... vs. seçenekler mevcut... 12 yaş 50kg a kadar çocuklar ata binebiliyor, ata binmek istemeyen çocuklar için de oyun parkı var...

2023-09-23 Ayşe

Çocuklar için çimenler üzerinde etkinlikler vs yapıldı. Bence keyifli ve güvenli bir bahçesi var. Tavsiye ederim ortamı çok uygun.

2023-10-08 Mehmet

Kafe'nin konumu iyi ancak otopark alanı hafta sonları sıkıntılı olabiliyor. Ortam güzel, yemek servisi self servis şeklinde yapılıyor. Kahvaltı, ızgara köfte, hamburger, salata gibi seçenekler bulunuyor. 12 yaş ve 50 kg'a kadar olan çocuklar ata binme imkanı buluyorlar, ata binmek istemeyen çocuklar için de oyun parkı mevcut.

2023-10-18 Cem

Güzel bir mekan, çocuklar için harika bir yer. Ancak otopark sorunu var, hafta sonları otopark yeri bulmak biraz sıkıntılı olabiliyor. Tavsiye ediyorum, alınan ücretin karşılığını alıyorsunuz.

2023-10-23 Güven

Kafe'nin hafta içinde gitmek için en ideal olduğunu belirtmek gerekiyor, hafta sonları otopark bulmak zor olabiliyor. Ortam oldukça güzel, yemek servisi self servis şeklinde yapılıyor. Kahvaltı, ızgara köfte, hamburger, salata gibi seçenekler mevcut. 12 yaş ve 50 kg'a kadar olan çocuklar ata binme imkanı buluyorlar, ata binmek istemeyen çocuklar için de oyun parkı mevcut.

2023-10-28 Fırat

Çocuklar için harika bir mekan, aktiviteler çocuklara yönelik yapılmış. Bahçesi güvenli ve keyifli. Kesinlikle tavsiye edilir.

2023-11-07 Ahmet

Çocuklar için harika bir mekan, çocuklar çimenler üzerinde etkinlikler yapıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-17 Merve

Kalabalık bir otoparka sahip olmadığı için hafta sonları biraz zor otopark yer bulmak. Ortam güzel, çocuklar atların üzerinde gezebiliyorlar. 35 TL karşılığında 3-4 tur atıyorlar. Yiyecek içecek fiyatları ise normalden biraz daha pahalı. Yine de çocuklarla vakit geçirebileceğiniz keyifli bir mekan.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Cordelion Taypark?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?