Sakarya E-T-N Kickboks spor kulübü yorumlar

Sakarya E-T-N Kickboks spor kulübü yakın Adnan Menderes Caddesi, Yenicami Mahallesi, Adapazarı, Adapazarı, Sakarya, Marmara Region, 54000

  • Adres: Yeni Cami, Adnan Menderes Cd. No:13, 54100 Adapazarı/Sakarya, Türkiye
  • Telefon: +90 537 585 49 35
  • Enlem, Boylam: 40.7719694, 30.4029669

Sakarya E-T-N Kickboks spor kulübü, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Sakarya E-T-N Kickboks spor kulübü yorumlar

Deneyimli antrenörü profesyonel salonu ile kalitenin adresi

14 yaş ne zamanlar hangi saat

Kalitenin adresi

2023-09-22 Ebru

Sakarya E-T-N Kickboks spor kulübü, deneyimli antrenörü ve profesyonel salonu ile gerçekten kalitenin adresi. Burada eğitim almak için kaydoldum ve son derece memnun kaldım. Antrenörler çok yetenekli ve bilgili. Atmosfer çok motive edici ve aynı zamanda samimi. Burası gerçekten kickboks becerilerinizi geliştirebileceğiniz bir yer.

2023-09-22 Murat

14 yaşındaki çocuğumu burada kickboks eğitimine kaydettim ve çok sevindi. Antrenörler gençlere çok iyi koçluk yapıyorlar ve tüm öğrencileri motive ediyorlar. Her seviyeden öğrenciye hitap eden bir program ve eğitim saatleri var. Bu spor kulübünün çok profesyonel bir yaklaşımı var ve çocuğum iyi bir şekilde gelişiyor.

2023-09-22 Gizem

Sakarya E-T-N Kickboks spor kulübüne bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim ve çok memnun kaldım. Antrenörler harika, çok sabırlı ve özenli. Salon temiz ve düzenli. Kickboks becerilerimi geliştirdim ve kendimi daha güvende hissediyorum. Bu kulüpte eğitim almak gerçekten harika bir deneyim.

2023-10-12 Ayşe

Kickboks eğitimi almak için bu spor kulübüne başvurdum ve oldukça etkilendim. Antrenörler gerçekten deneyimli ve bilgili. Atmosfer de çok motive edici ve dostane. Burada kickboks becerilerinizi geliştirebilir ve aynı zamanda yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

2023-10-17 Kadir

E-T-N Kickboks spor kulübünde antrenör olma şansım oldu ve gerçekten harika bir deneyimdi. Antrenörler çok destekleyici ve bilgili. Salon da çok profesyonelce düzenlenmiş. Burada kickboks yeteneklerimi geliştirdim ve başkalarına da öğretebildim. Eğitim saatleri ve programları da çok uygun.

2023-10-22 Seda

Bu spor kulübünde kickboks eğitimi almak gerçekten harika bir deneyimdi. Antrenörler çok profesyonel ve motive edici. Kickboks becerilerim hızla gelişti ve kendimi daha güçlü hissediyorum. Bu kulüp kesinlikle kaliteli bir hizmet sunuyor.

2023-10-27 Özgür

Sakarya E-T-N Kickboks spor kulübüne kaydoldum ve çok memnun kaldım. Antrenörler gerçekten deneyimli ve yetenekli. Eğitim almak için burayı seçtiğim için çok mutluyum. Salon da çok temiz ve düzenli. Bu spor kulübüne katılmak kesinlikle iyi bir karar.

2023-11-01 Melisa

Kickboks eğitimi almak için bu spor kulübüne başvurdum ve oldukça etkilendim. Antrenörler gerçekten uzman ve motivasyon verici. Eğitim saatleri oldukça uygun ve esnek. Ayrıca burada yapılan kickboks etkinlikleri de çok eğlenceli. Bu spor kulübünü herkese tavsiye ederim.

2023-11-06 Arda

Bu spor kulübünde kickboks eğitimi almaya başladım ve gerçekten çok memnunum. Antrenörlerden çok şey öğrendim ve kickboks becerilerimi hızla geliştirdim. Bu spor kulübüne katıldığım için çok mutluyum.

2023-11-11 Esra

Sakarya E-T-N Kickboks spor kulübü, kickboks eğitimi almak için kesinlikle doğru yer. Antrenörler harika ve eğitim programları çok etkili. Eğitim saatlerini kendimize göre ayarlayabiliyoruz ve bu da çok güzel bir esneklik sağlıyor. Bu spor kulübü mükemmel bir deneyim sunuyor.

2023-11-16 Yasin

Bu spor kulübünde kickboks eğitimi aldım ve çok memnun kaldım. Antrenörler gerçekten yetenekli ve bilgili. Eğitim programları da çok etkili. Burada kickboks becerilerinizi geliştirip kendinizi daha güvenli hissedebilirsiniz. Kesinlikle kaliteli bir spor kulübü.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Sakarya E-T-N Kickboks spor kulübü?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?