Madenli Yat Limanı yorumlar

Madenli Yat Limanı yakın İskenderun-Arsuz yolu, Arsuz, Hatay Province, Mediterranean Region

  • Adres: Madenli, İskenderun - Arsuz Yolu, 31290 Arsuz/Hatay, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 36.4811147, 35.9883332

Madenli Yat Limanı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Madenli Yat Limanı yorumlar

Keşfedilmemiş otantik güzel bir mekan fiyat konusunda makul edilebilecek Nezih bir yer

Tesadüfen geldiğimiz plaj, uygun fiyatlı tertemiz, düzenli çalışanlar güler yüzlü. Su sporları imkanı var. Koyu türk kahveleri nefis ???? …

2023-09-20 Özlem

Keşfedilmemiş otantik güzel bir mekan fiyat konusunda makul edilebilecek Nezih bir yer

2023-09-20 Mehmet

Tesadüfen geldiğimiz plaj, uygun fiyatlı tertemiz, düzenli çalışanlar güler yüzlü. Su sporları imkanı var. Koyu türk kahveleri nefis ????

2023-10-09 Mehmet

İstanbul üzerinden tatilimizi geçirdiğimiz şirin mekan olan Madenli yat limanı marina, özellikle seçkin bir müşteri kitlesine hizmet veren bir mekan. Fiyat olarak beklentinin üzerinde olabilir ama manzara, deniz, güneş için en ideal mekan diyebiliriz. Temizliği konusunda da oldukça özenli ve öncelik veren bir mekan.

2023-10-19 Murat

Beklentilerimin üzerinde bir hizmet aldım. Personel güler yüzlü ve yardımseverdi. Fiyat olarak da uygun bir yer.

2023-10-24 Aslı

Madenli Yat Limanı Marina'nın genel deniz hizmetlerinden oldukça memnun kaldık. Tekne kiralama hizmeti, teknik servis, yakıt ikmali, restoran, dalgıçlık okulu gibi birçok farklı hizmet sunuluyor. Personel ilgili ve güler yüzlü. Fiyatlar da makul düzeyde.

2023-10-29 Ali

Plajda hoş bir gün geçirdim. Deniz temizdi ve plajda duş alabileceğimiz ücretsiz tuvaletler mevcuttu. Şezlong fiyatları biraz yüksek olsa da hizmet kalitesi iyiydi. Restoran hizmetinden de yararlandık ve lezzetli bir öğle yemeği yedik.

2023-11-03 Elif

Madenli Yat Limanı Marina'nın atmosferi ve hizmet kalitesi beni çok etkiledi. Çalışanlar ilgili ve her zaman yardımcı oldular. Fiyatlar da gayet uygun.

2023-11-08 Arif

Harika bir deneyim yaşadım. Plajın atmosferi çok güzel. Kumsalı temiz ve deniz sakin. Şezlongların fiyatı biraz daha makul olabilir.

2023-11-13 Esra

Madenli Yat Limanı Marina'da harika bir gün geçirdik. Plaj temizdi ve şezlong kiralama hizmeti vardı. Personel çok yardımcı oldu ve güler yüzlüydü. Fiyatlar da uygundu.

2023-11-18 Can

Plajda güzel bir gün geçirdik. Deniz temizdi ve şezlong fiyatları uygun. Personel ilgili ve yardımcıydı. Tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Madenli Yat Limanı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?