Şair ve Yazarlar Evi Müzesi yorumlar

Şair ve Yazarlar Evi Müzesi yakın Hacı Ayvaz Sokak, Ulucanlar, Hacettepe Mahallesi, Altındağ, Ankara, Central Anatolia Region, 06250

  • Adres: Sakarya, Hacı Ayvaz Sokak No:6/A, 06230 Altındağ/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 310 14 89
  • Web sitesi: altindag.bel.tr
  • Enlem, Boylam: 39.9350932, 32.8638769

Şair ve Yazarlar Evi Müzesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Şair ve Yazarlar Evi Müzesi yorumlar

Hamamönü'nde, Samanpazarı'nın karşısındaki küçük yokuşu indiğinizde hemen solda bulunuyor, giriş ücretsiz. Kapıda pazar ve pazartesi günleri kapalı, salı ve cuma günleri açık olduğu notu vardı. Müzeyi gezerken bir yandan da şiir dinlemek … Daha fazla

Başta edebiyat ile ilgilenenler olmak üzere herkese tavsiye ederim. Müze içerisinde yazarların hayatlarının anlatıldığı panolar, yazarların kitapları ve bazı yazarların özel eşyaları sergilenmekte.

2023-09-23 Tuğba

Hamamönü'nde, Samanpazarı'nın karşısındaki küçük yokuşu indiğinizde hemen solda bulunuyor, giriş ücretsiz. Kapıda pazar ve pazartesi günleri kapalı, salı ve cuma günleri açık olduğu notu vardı. Müzeyi gezerken bir yandan da şiir dinlemek çok keyifliydi. Müze içerisinde yazarların hayatlarına dair bilgilerin yer aldığı panolar, yazarların kitapları ve bazı yazarların özel eşyalarının sergilendiği bir bölüm bulunuyor. Edebiyat ile ilgilenen herkesin mutlaka ziyaret etmesi gereken bir müze.

2023-09-23 Ali

Şair ve Yazarlar Evi Müzesi Türkiye'de tadabileceğiniz bir başka anıt. İnsanların verdikleri emek ve bu emeğin ürettiği eserlerin sergilendiği bir Müze. Edebiyatın en büyük isimleri Sergilenmekte.

2023-09-23 Ayşe

Müzeyi gezerken hem edebiyatın büyüklerine daha yakından tanık olduğumuz hem de orada bulunan şiirlerle birlikte keyifli bir gezi oldu. İçerisi de çok hoş ve soğuktu. Çok beğenmiş ve memnun kalmıştık.

2023-10-08 Fatma

Çok güzel bir müze. Gerçekten beş yıldızı hakediyor. İçerideki kitaplar ve diğer yazar ait eşyaların sergilendiği bölümler çok güzel düzenlenmiş ve bilgilendiriciydi.

2023-10-13 Mehmet

Müzeyi gezerken tüm yazarların eserlerinden alıntılarla beraber bir huzur almıştım. Şehrin gürültüsünden uzak, tarihe varış ve anlam katmaktadır.

2023-10-18 Zeynep

Müzede, yazarlarımızın ve şairlerimizin kitapları ve bazı özel eşyaları yer alıyor. Giriş ücretsiz. Müzenin çevresi gerçekten hoş.

2023-10-23 Murat

Müze binaları yakışıklı, hoş, temiz ve şirin. Giriş ücretsiz. İçinde yazarların kitaplarının olduğu bir bölüm var. Öğretmen misiniz eğer öğrencilerinize bu müzeyi gezdirin veya bu müzeden bahsedin çünkü gerçekten okumak için de bir ilham verir. Suşi, alkol alınabilir ayrıca. Çok güzel bir yer.

2023-11-02 Turgut

Müze girişindeki kapının üzerinde yazılan tutulmuş olan günler ile ilgili yazı (pazar ve pazartesi günleri kapalı, salı ve cuma günleri açık) çok dikkatli planlanmış bence. Müzeyi ziyaret etmekten çok memnun kaldım. Giriş ücretsiz ve içerideki eserler güzeller.

2023-11-07 Gülay

Müze tam anlamıyla kitabı ve yazarı sevenler için huzur veren bir yer. İçerideki kitaplardan alıntı yapabileceğiniz atölyeler düzenleniyor. Keşke daha sık şekilde etkinlikler düzenleseler.

2023-11-12 Can

Müze iyi tanıtılırsa ve daha fazla insan ziyaret ederse Ankara için önemli bir turistik cazibe noktası olabilir. İçerideki kitaplar ve yazar ait eşyalar çok etkileyici.

2023-11-17 Mustafa

Mekan buram buram edebiyat kokuyor. Müze içerisindeki kitaplardan bazılarını elinize alabilir ve karıştırabilirsiniz. Müze personeli güleryüzlü ve yardımcı. Çok beğendim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Şair ve Yazarlar Evi Müzesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?