Murat Bilgiç Makeup Studio yorumlar

Murat Bilgiç Makeup Studio yakın Mutluer Sokak, Borazanlar Mahallesi, Bolu, Bolu, Black Sea Region, 14100

  • Adres: Borazanlar, Mustafa Onurlu Apartmanı, Mutluer Sk. A blok Kat:1 Daire:1, 14300 Merkez/Bolu, Türkiye
  • Telefon: +90 533 145 54 14
  • Enlem, Boylam: 40.7340974, 31.5893792

Murat Bilgiç Makeup Studio, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Murat Bilgiç Makeup Studio yorumlar

17 Hazirandaki düğünüme Murat Bey ile birlikte hazırlandık. Murat Bey makyajda son derece profesyonel, özel günlerinizde gönül rahatlığıyla Murat Bey ve ekibiyle çalışabilirsiniz. … Daha fazla

18 Haziran da nişanım için Murat bey ve Nehir hanıma saç ve makyaj yaptırdım. Her konuda çok ilgili ve çok güleryüzlülerdi. Saçım ve makyajım beklentimin çok çok üzerindeydi. Sizin hiç bir şey söylemenize gerek yok onlar zaten işinin ehli???? … Daha fazla

Murat bey ve asistanı Nehir hanıma ilk kez saçımı ve makyajımı yaptırmak için gittim. benimle kapıda karşıladıkları andan itibaren çok ilgilendiler. Kendimi oradayken çok değerli hissettim. Gerçekten çok ilgililer. Ayrıca saçım için değişik … Daha fazla

2023-09-19 Ayşe

17 Hazirandaki düğünüme Murat Bey ile birlikte hazırlandık. Murat Bey makyajda son derece profesyonel, özel günlerinizde gönül rahatlığıyla Murat Bey ve ekibiyle çalışabilirsiniz.

2023-09-19 Selin

18 Haziran da nişanım için Murat bey ve Nehir hanıma saç ve makyaj yaptırdım. Her konuda çok ilgili ve çok güleryüzlülerdi. Saçım ve makyajım beklentimin çok çok üzerindeydi. Sizin hiç bir şey söylemenize gerek yok onlar zaten işinin ehli????

2023-09-19 Fatma

Murat bey ve asistanı Nehir hanıma ilk kez saçımı ve makyajımı yaptırmak için gittim. benimle kapıda karşıladıkları andan itibaren çok ilgilendiler. Kendimi oradayken çok değerli hissettim. Gerçekten çok ilgililer. Ayrıca saçım için değişik…

2023-10-04 Mehmet

Murat Bey ve ekibi gerçekten mükemmel bir iş çıkardı. Makyajım tam istediğim gibi oldu ve saçım da çok güzel bir şekilde yapıldı. Günümün en özel anlarında bana destek olup güzelleştirdikleri için teşekkür ederim.

2023-10-09 Gül

Murat Bey ve ekibiyle düğünümden önce prova yaptık ve gerçekten çok memnun kaldım. İkisi de çok profesyonel ve dikkatli çalışıyorlar. Saç ve makyajları tam istediğim gibi oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-14 Esra

Murat Bey ve ekibinin makyaj ve saç çalışmaları gerçekten harikaydı. Kendileri çok profesyonel ve işlerini severek yapıyorlar. Benim düğünümde benim ve ekibimin makyajını yaptılar ve herkes çok güzel göründü. Çok teşekkür ederim.

2023-10-19 Ali

Murat bey ve ekibi özellikle saçla makyaj konusunda gerçekten çok becerikli. İşlerini ne kadar iyi yaptıklarını kendilerine bir kez daha teşekkür ederim. Düğünümden çok mutlu ayrıldım.

2023-10-24 Zeynep

Murat Bey çok profesyonel bir iş çıkardı ve saçımı harika bir şekilde yaptı. Makyajımı da tam olarak istediğim gibi yaptı ve gerçekten çok güzel göründüm. Kendisine teşekkür ederim.

2023-10-29 Ahmet

Murat Bey ve ekibi gerçekten harika bir iş çıkardı. Organizasyon planlamasıyla ilgilendiler, her şeyi düşündüler ve profesyonelce çalıştılar. Ben ve ekibim sonuçtan çok memnun kaldık.

2023-11-03 Aysel

Murat Bey ve ekibi düğünüme özel bir makyaj yaptı. Onlar gerçekten çok profesyoneller ve ne yaptıklarını biliyorlar. Makyajım tam istediğim gibi oldu ve gerçekten çok güzel görünüyordum. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-08 Hakan

Murat Bey ve ekibi mükemmel bir iş çıkardı. Saçım ve makyajım tam olarak istediğim gibi oldu. Gün boyunca makyajım hiç bozulmadı ve saçım da çok güzel bir şekilde yapılmıştı. Çok teşekkür ederim.

2023-11-13 Elif

Murat Bey ve ekibi çok profesyonel ve yeteneklidir. Saçım ve makyajım tam olarak istediğim gibi oldu ve çok güzel görünüyordum. Onlarla çalıştığım için çok memnunum ve herkese tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Murat Bilgiç Makeup Studio?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?