Sailaway yorumlar

Sailaway yakın İnönü Cadde, Merkez, Dalaman, Muğla, Aegean Region, 48770

  • Adres: Karaçalı, İnönü Cd. NO: 90/A, 48770 Dalaman/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 544 463 82 51
  • Web sitesi: sailaway.com.tr
  • Enlem, Boylam: 36.7587764, 28.8044285

Sailaway, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Sailaway yorumlar

Uçağa atlayıp dalaman havalimanında inin hemen buraya uğrayın. Su sporları ile ilgili her türlü ekipmanı buradan alabilirisiniz. Siz içeri girer girmez güler yüzlü çalışanlar size kahve ikram edip ne istediğiniz nasıl kullanacağınız … Daha fazla

Deniz ve doğa tutkunu herkesin mutlaka ziyaret etmesi gereken, rengarenk bir mağaza. Ulaşımı çok kolay , havalimanından çıkınca sadece 3 dakikada oradasınız. Aradığınız herşeyi bulmak mümkün. Ürün satın alın ya da almayın, öncelikle … Daha fazla

Dalaman hava limanına 5 dk mesafede, günler yüzlü ve samimiyet dolu calışanlarıyla hizmet Veren su sporlarına ait herseyi bulabileceginiz bir showroom. Satiş sonrası ilgi ve alakası 10 numara her türlü yedek malzeme mevcut ve aynı … Daha fazla

2023-09-29 Ayşe

Uçağa atlayıp dalaman havalimanında inin hemen buraya uğrayın. Su sporları ile ilgili her türlü ekipmanı buradan alabilirisiniz. Siz içeri girer girmez güler yüzlü çalışanlar size kahve ikram edip ne istediğiniz nasıl kullanacağınız konusunda yardımcı oluyorlar. Ürünler kaliteli ve fiyatları da makul. Ben buradan bir kano aldım ve çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-29 Mehmet

Deniz ve doğa tutkunu herkesin mutlaka ziyaret etmesi gereken, rengarenk bir mağaza. Ulaşımı çok kolay , havalimanından çıkınca sadece 3 dakikada oradasınız. Aradığınız herşeyi bulmak mümkün. Ürün satın alın ya da almayın, öncelikle bu güzel mağazayı görmenizi tavsiye ederim. Personel ilgili ve yardımcı, harika bir atmosfer var.

2023-09-29 Fatma

Dalaman hava limanına 5 dk mesafede, günler yüzlü ve samimiyet dolu çalışanlarıyla hizmet Veren su sporlarına ait her neyse bulabileceğiniz bir showroom. Satış sonrası ilgi ve alakası 10 numara her türlü yedek malzeme mevcut ve aynı zamanda kaliteliler. Ürünleri inceleyebilir ve deneyebilirsiniz, personel size yardımcı olacaktır.

2023-10-14 Ahmet

Buradan kano kiralamak ve kayıklara binmek mümkün. Çok keyifli ve eğlenceli bir deneyim. Personel çok yardımcı ve bilgili, size ne yapacağınızı gösterecekler. Ürünler kaliteli ve fiyatlar uygun. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-19 Ceren

Mağazanın iç dekorasyonu çok güzel. Renkli ve modern bir atmosfer. Ürünlerin kalitesi ve çeşitliliği çok iyi. Personel çok yardımcı ve güler yüzlü. Bekleme süresi çok kısa. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-24 Mustafa

Mükemmel bir mağaza! Su sporlarıyla ilgilenen herkesin burayı ziyaret etmesini tavsiye ederim. Ürünlerin kalitesi harika ve fiyatları da uygun. Personel çok yardımcı ve bilgili. Gerçekten keyifli bir deneyim.

2023-10-29 Sevgi

Burası harika bir mağaza! Personel çok yardımcı ve güler yüzlü. Ürünlerin kalitesi çok iyidir ve fiyatları da makul. Deniz ve su sporlarına ilgi duyan herkesin burada bulabileceği bir şeyler vardır. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-03 Ömer

Bu mağaza gerçekten harikadır. Ürünlerin kalitesi mükemmel ve fiyatları da uygun. Personel çok yardımcı ve bilgili. Denizde veya su sporları ile ilgileniyorsanız buradan tüm ekipmanları bulabilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-08 Tuğba

Bu mağazayı çok beğendim. Çalışanlar çok yardımcı ve samimi. Ürünlerin kalitesi çok iyidir ve fiyatları da makuldür. Deniz veya su sporlarıyla ilgili her türlü ihtiyacınızı burada bulabilirsiniz. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-13 Emre

Çok güzel bir mağaza. Personel çok yardımcı ve profesyonel. Ürünler kalitelidir ve fiyatları da uygun. Burada her türlü su sporları ekipmanını bulabilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-18 Selin

Mükemmel bir mağaza! Çalışanlar çok yardımcı ve ilgili. Ürünlerin kalitesi çok iyidir ve fiyatları da uygun. Deniz veya su sporları ile ilgili ihtiyaçlarınızı burada bulabilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-23 Ozan

Burası harika bir mağaza! Personel çok yardımcı ve bilgili. Ürünlerin kalitesi çok iyidir ve fiyatları da uygun. Deniz ve su sporları ile ilgileniyorsanız burada ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Sailaway?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?