Elektrikli Araç Şarj İstasyonu yorumlar

Elektrikli Araç Şarj İstasyonu yakın Kemer Köprü, Bartın, Bartın, Black Sea Region, 74100

  • Adres: Kemer Köprü, 899. Sk No:19, 74100 Bartın Merkez/Bartın, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 41.6250983, 32.3298108

Elektrikli Araç Şarj İstasyonu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Elektrikli Araç Şarj İstasyonu yorumlar
2023-09-25 Ahmet

Elektrikli araç şarj istasyonu çok değerli. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapabiliyorsunuz. Çalışanlar ilgili ve güler yüzlü. Atmosferi sıcak ve hoş. Hizmet kalitesi çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-25 Ayşe

Elektrikli araç şarj istasyonunda beklemek gerekiyor, ancak hizmetler ve olanaklar çok iyi. Müşteri hizmetleri personeli çok yardımcı oluyor ve hızlı bir şekilde sorunları çözüyor. İlk izlenimim çok olumlu ve genel deneyimim çok memnun ediciydi. Ürün kalitesi de çok iyiydi.

2023-09-25 İsmail

Elektrikli araç şarj istasyonu oldukça iyi. Fiyatı da uygun ve tesisler ve olanaklar çok iyi. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapabiliyorsunuz. Çalışanlar çok yardımcı ve misafirperver. Atmosfer güzel ve dekorasyon hoş. Ürün ve hizmet kalitesi mükemmel.

2023-10-10 Fatma

Elektrikli araç şarj istasyonunda beklemek biraz zaman alıcı olabiliyor. Ancak müşteri hizmetlerinin yardımıyla beklemek daha kolay hale geliyor. Personel çok nazik ve yardımcı oluyor. İstasyonun atmosferi çok hoş ve dekorasyon harika. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-20 Zeynep

Elektrikli araç şarj istasyonunda bekleme süresi biraz uzun. Ancak tesisler ve olanaklar çok iyi. Çalışanlar çok nazik ve yardımcı. İstasyonun atmosferi hoş ve rahat. Hizmet kalitesi de oldukça iyi.

2023-10-25 Mehmet

Elektrikli araç şarj istasyonu çok değerli bir hizmet. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapabiliyorsunuz. Müşteri hizmetleri personeli çok yardımcı ve güler yüzlü. İstasyonda çok hoş ve sıcak bir atmosfer var. Ürün ve hizmet kalitesi mükemmel.

2023-10-30 Seda

Elektrikli araç şarj istasyonunda beklemek biraz zorlayıcı olabilir. Ancak müşteri hizmetleri personeli yardımcı oluyor ve bekleme süresini kısaltıyor. İstasyonun atmosferi oldukça hoş ve rahat. Ürün ve hizmet kalitesi tatmin edici.

2023-11-09 Nazlı

Elektrikli araç şarj istasyonunda olumlu bir deneyim yaşadım. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapabiliyorsunuz. Çalışanlar çok misafirperver ve yardımcı oluyor. İstasyonun atmosferi çok güzel. Ürün ve hizmet kalitesi ise çok iyi.

2023-11-19 Gül

Elektrikli araç şarj istasyonunda beklemek biraz zaman alabiliyor. Ancak müşteri hizmetleri personeli yardımcı oluyor. İstasyonun atmosferi hoş ve misafirperver. Ürün ve hizmet kalitesi tatmin edici.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Elektrikli Araç Şarj İstasyonu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?