Şahin Elektronik Güvenlik Sistemleri yorumlar

Şahin Elektronik Güvenlik Sistemleri yakın Mektebim Altın Oran Okulu, Galip Erdem Caddesi, İlkbahar Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06550

  • Adres: Çankaya, İlkbahar Mah. Galip erdem cad, Sinpaş altın oran kule 3/188, 06550 Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 850 304 6602
  • Enlem, Boylam: 39.8471781, 32.8542328

Şahin Elektronik Güvenlik Sistemleri, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Şahin Elektronik Güvenlik Sistemleri yorumlar
2023-10-02 Mehmet

Şahin Elektronik Güvenlik Sistemleri, güvenlik sistemleri konusunda uzman bir tedarikçidir. Ürünlerin kalitesi oldukça iyidir ve fiyatlar da makul düzeydedir. Personel yardımcı ve profesyoneldir. Genel deneyimim çok olumlu oldu.

2023-10-02 Ayşe

Şahin Elektronik Güvenlik Sistemleri'nden bir güvenlik kamerası satın aldım ve oldukça memnun kaldım. Ürün kalitesi çok iyiydi ve fiyatı da çok makuldu. Montajı da oldukça hızlı bir şekilde yapıldı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-02 Ali

Söz verilen zamanda ürünlerim teslim edildi. Satın aldığım güvenlik sisteminden oldukça memnunum. Ürün kalitesi çok yüksek ve kurulum süreci sorunsuz bir şekilde gerçekleşti. Şahin Elektronik Güvenlik Sistemleri'ni kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-17 Emine

Şahin Elektronik Güvenlik Sistemleri'nden güvenlik kamerası satın aldık ve üründen oldukça memnun kaldık. Ekibin hızlı ve profesyonel hizmetiyle kurulum sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Fiyatlar da piyasaya göre oldukça uygun. Teşekkürler Şahin Elektronik!

2023-10-22 Mustafa

Şahin Elektronik Güvenlik Sistemleri, güvenlik çözümleri konusunda uzman bir tedarikçidir. Ürünlerin kalitesi oldukça yüksek ve fiyatları da çok uygun. Kurulum süreci de oldukça hızlı ve düzgün bir şekilde gerçekleşti. Şiddetle tavsiye ederim.

2023-10-27 Hatice

Şahin Elektronik Güvenlik Sistemleri'nden bir güvenlik kamerası satın aldım ve üründen oldukça memnun kaldım. Kurulum süreci oldukça hızlı ve profesyonel bir şekilde gerçekleşti. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Ferhat

Şahin Elektronik Güvenlik Sistemleri'nin ürünlerinden birini satın aldım ve kesinlikle memnun kaldım. Ürün kalitesi oldukça yüksek ve fiyatlar da oldukça uygun. Kurulum süreci de oldukça hızlı ve düzgün bir şekilde gerçekleşti. Teşekkürler Şahin Elektronik!

2023-11-06 Seda

Şahin Elektronik Güvenlik Sistemleri'nde bir güvenlik kamerası satın aldım ve oldukça memnun kaldım. Ürün kalitesi çok iyiydi ve fiyatı da oldukça uygun. Satış sonrası hizmet de oldukça tatmin ediciydi. Şiddetle tavsiye ederim.

2023-11-11 Hakan

Şahin Elektronik Güvenlik Sistemleri'nden bir güvenlik kamerası satın aldık ve oldukça memnun kaldık. Ürün kalitesi oldukça yüksek ve fiyatı da oldukça uygun. Montajı da hızlı bir şekilde yapıldı. Tavsiye ederim.

2023-11-16 Ceren

Şahin Elektronik Güvenlik Sistemleri'nin ürünlerini kullanıyorum ve oldukça memnunum. Ürünlerin kalitesi çok yüksek ve fiyatları da uygun. Kurulum süreci de oldukça hızlı ve profesyonelce gerçekleşti. Teşekkür ederim.

2023-12-11 Yusuf

Şahin Elektronik Güvenlik Sistemleri'nden bir güvenlik kamerası satın aldık ve oldukça memnun kaldık. Ürün kalitesi oldukça yüksek ve fiyatı da oldukça uygun. Montajı da hızlı bir şekilde yapıldı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Şahin Elektronik Güvenlik Sistemleri?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?