Safranbolu Diş Kliniği Lumident yorumlar

Safranbolu Diş Kliniği Lumident yakın Atatürk, Safranbolu, Karabük, Black Sea Region, 78600

  • Adres: Atatürk Mahallesi, Misak-ı Milli Meydanı Ayvazlar Plaza No:13/4, 78600 Safranbolu/Karabük, Türkiye
  • Telefon: +90 370 712 05 32
  • Web sitesi: lumident.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.2519432, 32.6818526

Safranbolu Diş Kliniği Lumident, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Safranbolu Diş Kliniği Lumident yorumlar

Merhaba. Ben Rize'de görev yapıyorum. Yaz tatili için Karabük'teydim. Dişimin kesinlikle çekilmesi gerekiyordu. Normalde diş ve kanla ile ilgili korkularım vardır. Ancak Muhammet Fatih Ilgaz hocam ilgi ve sabrı ile hem korkularımı yönetti … Daha fazla

Enes Beye ve Fatih Beye, tedavi sürecinde ve sonrasında gösterdikleri ilgileri ve tedavileri için çok teşekkür ederim. Bu süreç ve dişlerim beni çok mutlu etti. … Daha fazla

Dt. M. Fatih ILGAZ’a çok sevdiğim birinin tavsiyesi üzerine Ankara’dan geldim.Mesleki kabiliyetinin yanında hastaya olan yaklaşımı da çok başarılı.Daha önce hiç bu kadar mutlu ayrıldığım bir diş hekimi olmamıştı.Kendisine çok teşekkür ediyorum ???? …

2023-09-28 Enes

Merhaba. Ben Rize'de görev yapıyorum. Yaz tatili için Karabük'teydim. Dişimin kesinlikle çekilmesi gerekiyordu. Normalde diş ve kanla ile ilgili korkularım vardır. Ancak Muhammet Fatih Ilgaz hocam ilgi ve sabrı ile hem korkularımı yönetti.

2023-09-28 Fatih

Enes Beye ve Fatih Beye, tedavi sürecinde ve sonrasında gösterdikleri ilgileri ve tedavileri için çok teşekkür ederim. Bu süreç ve dişlerim beni çok mutlu etti.

2023-09-28 Mert

Dt. M. Fatih ILGAZ’a çok sevdiğim birinin tavsiyesi üzerine Ankara’dan geldim.Mesleki kabiliyetinin yanında hastaya olan yaklaşımı da çok başarılı.Daha önce hiç bu kadar mutlu ayrıldığım bir diş hekimi olmamıştı.Kendisine çok teşekkür ediyorum ????

2023-11-02 Selin

Muhammet Fatih Ilgaz, çok güler yüzlü ve işinde oldukça başarılı bir diş hekimidir. Tedavi sürecimde bana olan ilgisi ve sabrı sayesinde tedavi sürecim oldukça rahat geçti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Kaan

Sabah saatlerinde randevu alarak gittim, hemen sıramı aldım ve bekletilmeden hizmet aldım. Daha önceki diş hekimlerimde genellikle beklemek zorunda kalıyordum. Hızlı ve kaliteli hizmet için teşekkürler.

2023-11-12 Esra

Kliniğin atmosferi oldukça güzel ve rahatlatıcı. Diş hekimim de oldukça profesyonel ve rahatlatıcı bir şekilde tedavimi gerçekleştirdi. Sonuçlardan memnun kaldım.

2023-11-17 Deniz

Muhammet Fatih Ilgaz, işini gerçekten çok iyi yapan bir diş hekimi. Kendisiyle yaptığım tedaviden çok memnun kaldım. İyi bir deneyimdi.

2023-11-22 Mert

Klinik personeli oldukça nazik ve profesyonel. İlgili ve yardımcı olmaya her zaman hazırlar. Tedavi deneyimi oldukça olumluydu.

2023-11-27 Ece

Diş kliniği çok temiz ve modern bir görünüme sahip. Randevu sistemi oldukça düzenli ve bekletmeden hizmet aldım. Genel olarak memnun kaldım.

2023-12-02 Fatma

Diş hekimim profesyonel ve işini çok iyi yapıyor. Ayrıca hastalarıyla çok iyi iletişim kuruyor. Tedavi sürecimden memnun kaldım.

2023-12-07 Kemal

Klinikte rahat bir atmosfer vardı ve bekletilmeden hizmet aldım. Diş hekimim de oldukça ilgili ve profesyoneldi. Memnun kaldım.

2023-12-12 Melis

Dt. M. Fatih ILGAZ’a tavsiye üzerine gitmiştim ve çok memnun kaldım. Hem işini çok iyi yapıyor hem de hastalarıyla iyi iletişim kuruyor. Tedavi sürecim rahattı.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Safranbolu Diş Kliniği Lumident?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?