AYAKLIGÖL BalıkRestaurant yorumlar

AYAKLIGÖL BalıkRestaurant yakın Atatürk Sahil Yürüyüş Yolu, Ulucami Mahallesi, Köyceğiz, Muğla, Aegean Region, 48804

  • Adres: Ulucami, Atatürk Kordonu no:5, 48800 Köyceğiz/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 252 262 18 22
  • Web sitesi: ayakligol.com
  • Enlem, Boylam: 36.9561134, 28.6868102

AYAKLIGÖL BalıkRestaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
AYAKLIGÖL BalıkRestaurant yorumlar

Yemekler çok lezzetliydi ,ekmek efsane , canlı müzik vardı yan restoranda ortam güzeldi deniz esintisinde akşam yemeği yedik tavsiye ederim . Kahvaltı da çok güzeldi çok başarılı ve hizmet iyi. Daha fazla

Nar suyu ikramlarına bayılıyorum. 3 kişilik kahvaltı yaptık. Sıcak pişik ve sigara böreği çok güzeldi. Ekmekleri çok tatliş pastırmalı sucuklu yumurtanin sucuk tadı çok agir geldi sadece. Bir çok şeyi bitiremedik hatta. Biber reçeli çok ilginç kesinlikle tavsiye ederim Daha fazla

Kahvalti yaptık 4 kişi. Fiyat çok uygun değil ama gayet makul seviyede. Atmosfer çok iyi. Servis biraz yavaş. Kahvaltinin çeşit ve kalitesi ise gayet yeterliydi kahvaltının. Doyduk en azından. Ekmeklerin sıcak ve tazecik gelmesi benim için artı puan oldu. Daha fazla

2023-09-22 Ayşe

Yemekler çok lezzetliydi ,ekmek efsane , canlı müzik vardı yan restoranda ortam güzeldi deniz esintisinde akşam yemeği yedik tavsiye ederim . Kahvaltı da çok güzeldi çok başarılı ve hizmet iyi.

2023-09-22 Mehmet

Nar suyu ikramlarına bayılıyorum. 3 kişilik kahvaltı yaptık. Sıcak pişik ve sigara böreği çok güzeldi. Ekmekleri çok tatliş pastırmalı sucuklu yumurtanin sucuk tadı çok agir geldi sadece. Bir çok şeyi bitiremedik hatta. Biber reçeli çok ilginç kesinlikle tavsiye ederim

2023-09-22 Fatma

Kahvalti yaptık 4 kişi. Fiyat çok uygun değil ama gayet makul seviyede. Atmosfer çok iyi. Servis biraz yavaş. Kahvaltinin çeşit ve kalitesi ise gayet yeterliydi kahvaltının. Doyduk en azından. Ekmeklerin sıcak ve tazecik gelmesi benim için artı puan oldu.

2023-10-07 Hüseyin

Yemekler lezzetliydi. Servis hızlı ve memnun ediciydi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kalitesine değiyor. Ortam güzeldi, denize karşı güzel bir manzarası vardı. Personel de oldukça kibar ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-12 Gülcan

Çok güzel bir restoran. Yemekleri harikaydı, özellikle balıkları çok taze ve lezzetliydi. Servis hızlı ve kaliteliydi. Ortamda canlı müzik vardı, çok keyifliydi. Deniz kenarında güzel bir akşam yemeği deneyimi yaşadık. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Derya

Yemekler çok lezzetliydi, özellikle ekmekleri harikaydı. Canlı müzik performansı da etkileyiciydi. Akşam yemeğini deniz esintisi eşliğinde yemek çok keyifliydi. Kahvaltısı da oldukça başarılıydı, hizmet ise iyiydi.

2023-10-27 Kadir

Kahvaltı için geldik, 4 kişi. Fiyatlar biraz yüksekti, ama makul seviyede diyebilirim. Ortam güzel ve rahattı. Servis biraz yavaştı, daha hızlı olabilirdi. Kahvaltı çeşitleri ve kalitesi ise iyiydi, doyurucuydu. Sıcak ve taze ekmekler ekstra puan aldı.

2023-11-01 Ayhan

Yemeklerin lezzeti harikaydı. Servis hızı da oldukça iyiydi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, mekanın atmosferi ve dekorasyonu bu değeri karşılıyor. Özellikle deniz manzarası çok güzeldi. Personel de son derece ilgiliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-06 Sevgi

Çok keyifli bir restoran deneyimi oldu. Yemeklerin lezzeti harikaydı, özellikle balıkları taze ve lezzetliydi. Servis kalitesi de çok iyiydi. Mekanın dekorasyonu ve ortamı da beğenimizi kazandı. Kesinlikle tekrar gitmek isteyeceğim bir restoran.

2023-11-11 Mustafa

Kahvaltı için tercih ettik. Fiyatları biraz yüksekti, ama yine de mekanın atmosferine değer diyebilirim. Servis biraz yavaştı. Kahvaltı çeşitleri yeterli ve lezzetliydi. Sıcak ve taze ekmekler de çok güzeldi.

2023-11-16 Elif

Yemeklerin lezzeti çok güzeldi. Servis hızlı ve memnun ediciydi. Fiyatlar da makul seviyede. Ortam güzel ve hoş bir atmosfere sahipti. Personel de son derece yardımcı ve kibardı. Ürün ve hizmet kalitesi de iyiydi. Kendi deneyimimle kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? AYAKLIGÖL BalıkRestaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?