Rota Barış Usta yorumlar

Rota Barış Usta yakın Netsel Mall, 18 Sokak, Sarıana, Marmaris, Muğla, Aegean Region, 48706

  • Adres: Sarıana, 48700 Marmaris/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 252 413 05 84
  • Enlem, Boylam: 36.8536244, 28.279824

Rota Barış Usta, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Rota Barış Usta yorumlar

Dönerin lezzeti çok güzel kesinlikle tavsiye edilir. Fiyatlar çok yüksek ama porsiyonları fazlasıyla doyurucu. Kalabalık olduğu zamanlar servis yavaşlıyor. Mekan biraz dar ve küçük, masalar dipdibe. Hemen yanında otopark olması büyük avantaj. Çocuklu aileler için uygun. Daha fazla

Marmaris’te hic bu kadar iyi bir donerciye denk gelecegimi dusunmemistim. 40 yildir yazlarimizi bu bolgede geciriyoruz ve genel olarak bu yorede kebaplardan uzak duruyoruz. Baris Usta’nin yerine de beklentisiz oturduk ve cok memnun … Daha fazla

Servisi yoğunluğa rağmen hızlı ve personel güler yüzlü. Porsiyonları çok doyurucu ve yemekler lezzetli. Gavurdağı salatası ve karışık sebzeli pideyle 2 kişi doyduk. Yediğim en güzel sebzeli pideydi. Daha fazla

2023-09-18 Deniz

Dönerin lezzeti çok güzel kesinlikle tavsiye edilir. Fiyatlar çok yüksek ama porsiyonları fazlasıyla doyurucu. Kalabalık olduğu zamanlar servis yavaşlıyor. Mekan biraz dar ve küçük, masalar dipdibe. Hemen yanında otopark olması büyük avantaj. Çocuklu aileler için uygun.

2023-09-18 Ayşe

Marmaris’te hic bu kadar iyi bir donerciye denk gelecegimi dusunmemistim. 40 yildir yazlarimizi bu bolgede geciriyoruz ve genel olarak bu yorede kebaplardan uzak duruyoruz. Baris Usta’nin yerine de beklentisiz oturduk ve cok memnun ...

2023-09-18 Ahmet

Servisi yoğunluğa rağmen hızlı ve personel güler yüzlü. Porsiyonları çok doyurucu ve yemekler lezzetli. Gavurdağı salatası ve karışık sebzeli pideyle 2 kişi doyduk. Yediğim en güzel sebzeli pideydi.

2023-10-02 Ayşe

Marmaris'te hiç bu kadar iyi bir dönerciye denk gelmeyeceğimi düşünmemiştim. 40 yıldır yazlarımızı bu bölgede geçiriyoruz ve genel olarak bu yörede kebaplardan uzak duruyoruz. Barış Usta'nın yerine de beklentisiz oturduk ve çok memnun kaldık.

2023-10-17 Esra

Restoran genel olarak kalabalık olduğunda servis yavaşlıyor. Ama dönerin lezzeti kesinlikle tavsiye edilir. Fiyatlar biraz yüksek olsa da porsiyonları fazlasıyla doyurucu. Mekan biraz dar ve küçük, masalar çok yakın. Otoparkın olması büyük avantaj. Çocuklu aileler için de uygun.

2023-10-22 Hakan

Yemeklerin lezzeti harika, döner özellikle tavsiye edilir. Servis bazen yavaş olabiliyor, özellikle kalabalık olduğunda. Fiyatlar biraz yüksek, ancak porsiyonlar oldukça büyük. Mekan dar ve masalar birbirine çok yakın. Otoparkın olması büyük bir avantaj. Çocuklu aileler için uygun bir yer.

2023-10-27 Aylin

Mekanın atmosferi ve dekorasyonu çok hoş. Yemekler lezzetli ve doyurucu, özellikle gavurdağı salatası ve karışık sebzeli pideyi tavsiye ederim. Servis zaman zaman yavaşlayabiliyor. Fiyatlar biraz yüksek, ancak kaliteli hizmet için değer.

2023-11-01 Emre

Dönerin lezzeti gerçekten harika, kesinlikle denemelisiniz. Fiyatlar biraz pahalı, ancak porsiyonlar oldukça büyük ve doyurucu. Restoranın atmosferi biraz dar ve masalar birbirine yakın. Personel hızlı ve yardımsever. Otopark olması büyük bir avantaj.

2023-11-06 Ceren

Harika bir dönerci! Dönerin tadı mükemmel. Fiyatlar biraz yüksek, ama porsiyonlar büyük ve doyurucu. Restoranda bazen kalabalık olduğu için servis biraz yavaş olabiliyor. Mekan biraz dar, masalar birbirine yakın. Otopark olması büyük bir avantaj.

2023-11-11 Ahmet

Burada yemek yemek gerçekten keyifli. Dönerin lezzeti harika. Fiyatlar biraz yüksek, ama porsiyonlar çok büyük. Restoran kalabalık olduğunda servis biraz yavaş olabiliyor. Mekanın atmosferi biraz dar ama güzel. Otoparkın olması büyük bir avantaj.

2023-11-16 Nil

Dönerin lezzeti muhteşem! Kesinlikle tavsiye ederim. Fiyatlar biraz pahalı, ama porsiyonlar çok fazla ve doyurucu. Restoranın atmosferi biraz dar ve masalar birbirine yakın. Sıkışık olmasına rağmen hızlı servis yapıyorlar. Otopark olması büyük avantaj.

2023-11-21 Murat

Gerçekten lezzetli bir dönerci. Dönerin tadı mükemmel. Fiyatlar biraz yüksek, ancak porsiyonlar çok büyük ve doyurucu. Mekan biraz dar ve masalar birbirine çok yakın. Servis zaman zaman yavaşlayabiliyor. Otoparkın olması büyük bir avantaj.

2023-11-26 Selin

Döner burada harika! Fiyatlar biraz yüksek, ancak porsiyonlar gerçekten büyük ve doyurucu. Restoranın atmosferi biraz sıkışık, masalar biraz yakın. Otopark olması büyük bir avantaj. Servis bazen yavaş olabiliyor, özellikle yoğun saatlerde.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Rota Barış Usta?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?