Akbrella Şemsiye & Mobilya İmalatı yorumlar

Akbrella Şemsiye & Mobilya İmalatı yakın 546. Sokak, Gökevler Mahallesi, Esenyurt, Istanbul, Marmara Region, 34522

  • Adres: Gökevler Mah, 563. Sk No:9/E, 34522 Esenyurt/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 546 46 58
  • Web sitesi: akbrella.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.0264769, 28.6366129

Akbrella Şemsiye & Mobilya İmalatı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Akbrella Şemsiye & Mobilya İmalatı yorumlar

Akbrella markasına ait ürünlerle internette yabancı sitelerde tam da "Victorian Vintage Style Cast Aluminum Garden Furniture" arama cümlesiyle karşılaştım. İşin doğrusu aradığım bahçe mobilyası falan da değildi. Pencere kenarına yerleştirip … Daha fazla

İşininde nirvana bir işletme

2023-09-25 Ayşe

Akbrella markasına ait ürünlerle internette yabancı sitelerde tam da 'Victorian Vintage Style Cast Aluminum Garden Furniture' arama cümlesiyle karşılaştım. İşin doğrusu aradığım bahçe mobilyası falan da değildi. Pencere kenarına yerleştirip kullanabileceğim sevimli bir şemsiye arıyordum. Araştırmalarım sonucu Akbrella şemsiyelerini buldum ve kesinlikle beğendim. Hatta çeşitli renk ve desenlerinden birkaç tanesini satın aldım. Ürünlerin tasarımı gerçekten vintage ve şık. Ayrıca kaliteli malzemelerden yapıldığı için uzun ömürlü kullanım sağlıyor. Kendi tarzınıza uygun bir şemsiye arıyorsanız Akbrella markasını kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-25 Mehmet

İşininde nirvana bir işletme. Bahçe mobilyalarımızı buradan aldık. Ürünlerin tasarımı ve kalitesi gerçekten muhteşem. Çok uzun süre dayanacaklarını düşünüyoruz. Ayrıca personel çok yardımsever ve profesyonel. Herhangi bir sorunuz varsa size yardımcı olmaktan mutluluk duyarlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-10 Murat

Bahçe mobilyaları için Akbrella Mağazası'nı tercih ettik ve çok memnun kaldık. Ürünlerin kalitesi harika, tasarımları da çok şık. Bahçemizin havasını tamamen değiştirdi. Personel de çok yardımsever ve profesyonel. Alışverişimizin her aşamasında bize yardımcı oldular. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-20 Ahmet

Akbrella markasına ait şemsiyeleri internetten buldum ve beğendim. Şemsiyelerin tasarımı gerçekten güzel ve vintage tarzına uygun. Hem görsel olarak şık duruyorlar hem de kaliteli malzemelerden yapıldıkları için uzun süre dayanıklılar. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-25 Emine

Akbrella markasından şemsiye satın aldım. Ürünlerin tasarımı çok şık ve kaliteli malzemeden yapılmış. Çok memnun kaldım ve başkalarına da tavsiye ederim.

2023-10-30 Ali

Bahçe mobilyaları satın almak için Akbrella Mağazası'nı tercih ettik ve pişman olmadık. Ürünlerin tasarımı çok güzel ve kaliteli malzemelerden yapılmış. Ayrıca, personel de çok yardımsever ve özenli. Tavsiye ederim.

2023-11-04 Gül

Akbrella markasını internette araştırırken tesadüfen buldum. Ürünlerin tasarımı gerçekten benim tarzıma uygun. Şemsiye arıyordum ve Akbrella şemsiyelerinin çeşitliliği ve kalitesi beni çok etkiledi. Kesinlikle tavsiye ederim. Fiyatlar da oldukça uygun.

2023-11-09 Mustafa

Akbrella markasını bahçe mobilyaları için tercih ettik ve çok memnun kaldık. Ürünlerin tasarımı çok güzel ve kaliteli malzemelerden yapılmış. Ayrıca, fiyatlar da oldukça uygun. Personel de çok yardımsever ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 Nur

Bahçem için güzel bir şemsiye arıyordum ve Akbrella markasının şemsiyelerini buldum. Tasarımları gerçekten çok hoşuma gitti. Seçenekler arasından istediğim tarza uygun bir şemsiye bulabilmem çok kolay oldu. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyi. Çok memnun kaldım ve başkalarına da tavsiye ederim.

2023-11-19 Ömer

Uzun zamandır bahçe mobilyaları almak istiyordum ve Akbrella Mağazası'ndan aldım. Ürünlerin tasarımı çok beğenimi kazandı ve kaliteli malzemeden yapıldığı için uzun süre dayanacaklardır. Ayrıca, fiyatlar da oldukça makul. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Akbrella Şemsiye & Mobilya İmalatı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?