Resim Müzesi yorumlar

Resim Müzesi yakın National Palaces Painting Museum, Dolmabahçe Caddesi, Akaretler, Vişnezade Mahallesi, Beşiktaş, Istanbul, Marmara Region, 34357

  • Adres: Vişnezade, Dolmabahçe Sarayı, Dolmabahçe Cd., 34357 Beşiktaş/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 236 90 00
  • Enlem, Boylam: 41.0396748, 29.0027006

Resim Müzesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Resim Müzesi yorumlar

Aşırı güzel bir müze. Müzekart geçerli. Dolmabahçe sarayının hemen yanında zaten şuan resim müzesi olarak kullanılan bina Dolmabahçe sarayının bir bölümuymus. İçerisini dekoru tek kelime ile harika fakat fotoğraf çekmek yasak. Eserlere … Daha fazla

Müzeye giriş ücreti öğrenci için 30 TL , aynı zamanda müzekart da geçerli. İçeride güzel tablolar var ve fotoğraf çekmek yasak , görevliler sürekli uyarı yapıyor. Müzenin manzarası ve bahçesi çok güzel. Bahçede çimlere uzanıp havuzdaki kuğuyu izleyerek güzel vakit geçirilebilir ???????? … Daha fazla

Mutlaka gelinmesi gereken, saray kolleksiyonlarının sergilendigi bir resim muzesi. Dolmabahçe sarayının bir bölümünde bulunmasi nedeniyle mekan da (duvar bezemeleri, yer dösemeleri vb) resimler kadar etkileyici. Ancak ışıklandırmanın bir … Daha fazla

2023-09-23 Ali

Aşırı güzel bir müze. Müzekart geçerli. Dolmabahçe sarayının hemen yanında zaten şuan resim müzesi olarak kullanılan bina Dolmabahçe sarayının bir bölümuymus. İçerisini dekoru tek kelime ile harika fakat fotoğraf çekmek yasak. Eserlere hayran kaldım.

2023-09-23 Ayşe

Müzeye giriş ücreti öğrenci için 30 TL , aynı zamanda müzekart da geçerli. İçeride güzel tablolar var ve fotoğraf çekmek yasak , görevliler sürekli uyarı yapıyor. Müzenin manzarası ve bahçesi çok güzel. Bahçede çimlere uzanıp havuzdaki kuğuyu izleyerek güzel vakit geçirebilirsiniz.

2023-09-23 Mehmet

Mutlaka gelinmesi gereken, saray kolleksiyonlarının sergilendiği bir resim müzesi. Dolmabahçe sarayının bir bölümünde bulunması nedeniyle mekan da (duvar bezemeleri, yer döşemeleri vb) resimler kadar etkileyici. Ancak ışıklandırmanın biraz daha iyileştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

2023-10-08 Fatma

Müzenin binası çok güzel. İç tasarımı da oldukça etkileyici. Ancak fotoğraf çekmek yasak olduğu için biraz hayal kırıklığına uğradım. Tablolar güzel ve birbirinden farklı sanatçılara ait eserleri görmek mümkün. Fiyatı da uygun.

2023-10-13 Mustafa

Oldukça güzel bir mekan. Müzekart geçiyor. İçerideki tablolar çok güzel ancak fotoğraf çekmek kesinlikle yasak. Bu biraz rahatsız edici. Bahçesi de çok güzel ve huzurlu. Havuzdaki kuğuya bakmak çok keyifli.

2023-10-18 Gökçe

Harika bir müze. Müzekart geçerli. Resimler ve dekorasyon çok güzel. Fakat fotoğraf çekmek yasak. Müzenin bahçesi de çok güzel. Havuzda kuğuları izlemek çok keyifli.

2023-10-23 Deniz

Oldukça etkileyici bir müze. Dolmabahçe sarayının içinde yer alıyor ve bina kendisi de oldukça güzel. Tabloların sergilendiği alan da oldukça gösterişli. Ancak fotoğraf çekmek yasak olduğu için biraz hayal kırıklığına uğradım.

2023-10-28 Elif

Resim müzesi oldukça güzel bir mekan. Giriş ücreti öğrenciler için 30 TL. İçeride çok güzel tablolar var ve bahçesi de oldukça keyifli. Yalnız fotoğraf çekmek kesinlikle yasak.

2023-11-02 Ahmet

Müzekart geçerli. Etkileyici bir müze. İçerideki tablolar çok güzel. Fotoğraf çekmek yasak ama manzara ve bahçe harika. Kuğuları izleyerek güzel vakit geçirebilirsiniz.

2023-11-07 Ayhan

Müzekart geçerli. Dolmabahçe sarayının yanında bulunan bu müze oldukça güzel. İç tasarımı ve dekorasyonu harika. Ancak fotoğraf çekmek yasak. Bahçesi de oldukça keyifli.

2023-11-12 Selin

Müzekart ile girilebilen ve Dolmabahçe sarayının hemen yanında bulunan bir müze. Harika bir dekorasyona sahip ancak fotoğraf çekmek yasak ve bu biraz hayal kırıklığı yarattı. Öğrenciler için giriş ücreti 30 TL. Genel olarak güzel bir deneyim oldu.

2023-11-17 Can

İçerisi oldukça güzel dekore edilmiş ancak fotoğraf çekmek yasak. Müzenin bahçesi de çok güzel ve huzurlu. Bu güzel atmosferde kuğuları izlemek keyifli bir deneyim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Resim Müzesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?