ZES Elektrikli Şarj İstasyonu yorumlar

ZES Elektrikli Şarj İstasyonu yakın D785, Akkise, Kargı, Çorum, Black Sea Region

  • Adres: Çelikler Petrol, Bahçelievler Mah, Gıcır Sok No:2/2 TP, 19900 Kargı/Çorum, Türkiye
  • Telefon: +90 850 339 9937
  • Web sitesi: zes.net
  • Enlem, Boylam: 41.134802, 34.461321

ZES Elektrikli Şarj İstasyonu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
ZES Elektrikli Şarj İstasyonu yorumlar
2023-09-25 Ayşe

Elektrikli araç şarj istasyonu oldukça kaliteli ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Ürünlerin ve hizmetin kalitesi oldukça yüksek. Elektrikli aracımı şarj ederken hiçbir sorun yaşamadım. Kesinlikle parasının karşılığını veren bir şarj istasyonu.

2023-09-25 Fatma

Elektrikli araç şarj istasyonu oldukça kaliteli ve güvenilir bir hizmet sunuyor. İlk izlenimim çok olumlu oldu. İstasyonda bulunan personel çok yardımcı oldu ve tüm sorularıma cevap verdi. Ayrıca istasyonun konforlu ve temiz bir ortamı vardı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-15 Zeynep

Elektrikli araç şarj istasyonu oldukça kullanışlı bir yer. Rezervasyon yapmak için bekleme süresi oldukça kısa. İstasyonda bulunan personel her zaman yardımcı oluyor ve güler yüzlü. Şarj istasyonunda çok rahat bir atmosfer var. Tüm elektrikli araç sahiplerine tavsiye ederim.

2023-10-20 Ahmet

Elektrikli araç şarj istasyonu hizmeti oldukça başarılı. Şarj istasyonunun konumu ve imkanları harika. Şarj beklemek zorunda kalmıyorsunuz ve istediğiniz zaman şarj yapabiliyorsunuz. Benim deneyimim oldukça olumlu oldu.

2023-10-25 Aysel

Elektrikli araç şarj istasyonu oldukça kaliteli bir hizmet sunuyor. İstasyonda bulunan personel her zaman yardımcı oluyor ve güler yüzlü. Şarj istasyonunun dekorasyonu çok hoş ve rahat bir atmosfer yaratıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-30 Emre

Elektrikli araç şarj istasyonu oldukça kaliteli bir hizmet sunuyor fakat bekleme süresi biraz uzun. İstasyonda bulunan personel ise oldukça ilgili ve yardımcı. İstasyonun atmosferi oldukça rahat ve güzel bir dekorasyona sahip.

2023-11-04 Pınar

Elektrikli araç şarj istasyonu oldukça kaliteli bir hizmet sunuyor. Verilen hizmetin karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz. İstasyonda bulunan personel çok profesyonel ve ilgileniyor. Şarj istasyonunun atmosferi de oldukça hoş.

2023-11-09 Mustafa

Elektrikli araç şarj istasyonunu ilk kez kullandım ve oldukça etkilendim. İstasyonda bulunan personel çok yardımcı oldu ve tüm sorularımı cevapladı. İstasyonun atmosferi oldukça rahat ve huzurlu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-19 Kadir

Elektrikli araç şarj istasyonunda beklediğimden daha kısa bir süre geçirdim. İstasyonun tesisleri oldukça yeterli ve temiz. İstasyonda bulunan personel de oldukça yardımcı oldu. Elektrikli araç sahipleri için harika bir şarj noktası.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? ZES Elektrikli Şarj İstasyonu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?