Regus - Istanbul, Maltepe Ofispark

Regus - Istanbul, Maltepe Ofispark yakın MACFit, Öz Sokağı, Altayçeşme Mahallesi, Maltepe, Istanbul, Marmara Region, 34843

  • Adres: Maltepe Ofispark, Altayçeşme Mahallesi Çamlı Sokak No:21 Esas, Kat:6, 34843 İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 225 64 00
  • Web sitesi: regus.com
  • Enlem, Boylam: 40.9382068, 29.1351062

Regus - Istanbul, Maltepe Ofispark, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Regus - Istanbul, Maltepe Ofispark yorumlar

Regus perfect office space for free lancers, business meetings, online e commerce platforms. Enjoy with complimentary coffees, tea Daha fazla

Ofis kiralıdığımız siteden beş kişilik ofis odası için büyük toplantı odasını gösteriyorlar görselde fakat gittiğinizde beş kişilik toplantı odası başka bir yer diyorlar ve küçücük cam bile olmayan bir oda gösteriyorlar. Eğer görseldeki oda değilse bu fotoğrafı göstererek ofis kiraya veremezsiniz bu düpedüz dolandırıcılıktır.

Starbucks ve değirmen Cafenin bulunduğu kısımda ki masalarda yemek yemek yasak mı? Orda sorumlu çalışanların yasak diyip berbat bir vücut dili ve üslupla kaldırmasından şikayet ediyorum kafalarına göre masaların kullanım saatini belirliyolar!

2023-09-18 Burak

Regus ofis alanları benim için mükemmel. Freelancer olarak çalışıyorum ve Regus'un esnek çalışma alanları benim için ideal. Ayrıca iş toplantıları için de kullanıyorum. Ücretsiz kahve ve çay imkanı da çok güzel.

2023-09-18 Ayşe

Ofis kiraladığımız siteden beş kişilik ofis odası için büyük bir toplantı odası gösteriliyor. Ancak gittiğimizde bize başka bir yer gösteriyorlar ve küçücük bir oda olduğunu söylüyorlar. Fotoğrafta gösterilen odaysa bu oda olmadığına göre, bu kesinlikle dolandırıcılıktır.

2023-09-18 Mehmet

Starbucks ve Değirmen Cafe'nin olduğu kısımda masalarda yemek yemek yasak mı diye sordum ve çalışanlar müşterilere karşı çok kaba davrandılar. Yasak olduğunu ve masaların kullanım saatini kendilerinin belirlediğini söylediler. Bu durumdan rahatsız oldum.

2023-10-03 Sevgi

Regus'un ofisleri ve hizmetleri benim beklentilerimi karşılıyor. Toplantı odaları rahat ve kullanışlı, çalışma alanları temiz ve düzenli. Personel de yardımcı ve dostça. Ayrıca çay ve kahve ikramları da keyifli.

2023-10-08 Ali

Regus'taki ofis alanlarından çok memnun kaldım. Freelancer olarak çalışıyorum ve ofisler benim için ideal. İnternet hızı yeterli, temizlik düzgün, personel de yardımcı oluyor. Ücretsiz kahve ve çay da büyük artı.

2023-10-13 Selin

Regus'un Maltepe ofisi çok güzel bir atmosfere sahip. İş toplantılarımızı burada düzenliyoruz ve her seferinde iyi bir izlenim bırakıyoruz. Personel de ilgili ve yardımcı. Kahve ve çay servisi de keyifli.

2023-10-18 Ahmet

Regus'un ofis alanları benim için işimi kolaylaştırıyor. E-ticaret platformu üzerinde çalışıyorum ve ofis alanı ihtiyaçlarımı karşılıyor. Personel de yardımcı oluyor. Ücretsiz kahve ve çay sunumu da güzel bir dokunuş.

2023-10-23 Zeynep

Ofis kiraladığımız sitede fotoğrafta gösterilen beş kişilik toplantı odası bize gösterilmedi. Küçücük bir oda olduğunu söylediler. Bu durum çok hoş olmadı. Gerçekte fotoğrafla ilgisi olmayan bir şeyi göstererek ofis kiralamak dolandırıcılıktır.

2023-10-28 Deniz

Regus ofis alanlarını kullanıyorum ve çok memnunum. Kendi işimi yapıyorum ve buradaki çalışma alanları benim için uygun. Personel de yardımcı ve iyi hizmet sunuyor. Ayrıca çay ve kahve ikramları da hoş bir detay.

2023-11-02 Cem

Regus'un ofisleri benim beklentilerimi karşılıyor. İş toplantıları için kullanıyorum ve toplantı odaları güzel ve kullanışlı. Personel de yardımcı oluyor. Çalışma alanları temiz ve düzenli. Ücretsiz çay ve kahve de güzel bir avantaj.

2023-11-07 Ebru

Ofis kiramızın bulunduğu sitede görselde gösterilen toplantı odasını söylediklerinde başka bir yer gösterdiler ve oda çok küçüktü ve hiç camı yoktu. Eğer görseldeki oda değilse fotoğrafla alakası olmayan bir şeyi göstererek ofis kiralamaları doğru değil.

2023-11-12 Metin

Regus ofis alanları benim beklentilerimi karşılıyor. Freelancer olarak çalışıyorum ve buradaki çalışma alanları benim için uygun. Çalışma alanları temiz ve düzenli. Personel de yardımcı oluyor ve güleryüzlü. Ücretsiz çay ve kahve de hoş bir dokunuş.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Regus - Istanbul, Maltepe Ofispark?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?