Marmaris Dalış Turu yorumlar

Marmaris Dalış Turu yakın 95 Sokak, Kemeraltı, Marmaris, Muğla, Aegean Region, 48706

  • Adres: Kemeraltı, Şevket Onay, 95. Sk. No:1 Apt. No:4, 48700 Marmaris/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 546 497 39 05
  • Web sitesi: tr.marmaristravel.net
  • Enlem, Boylam: 36.8542695, 28.2694236

Marmaris Dalış Turu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Marmaris Dalış Turu yorumlar

Kaptan pek arkadas canlısı değil ama ekip iyi deneyimli. Dalış süreleri deneyimliler için 40 45 dk civari. Herkes için yeterli sayıda eğitmen var. Gemiyi tıka basa doldurmadiklari için fiyat diğer dalış turlarına oranla biraz yüksek.

Yüzmeyi seven ve deniz aşığı biri olarak,suyun altın da tüplü dalış yapmak benim en büyük hayallerimden biriydi Giray beye çok teşekkür ederim. Kendisi telefon görüşmelerimiz dahil bugünde güler yüzü ve tecrübesiyle harika bir gün gecirmemi … Daha fazla

Daha once yaptigim dalislardan cok farkli bir deneyimdi. Sizi cok profesyonel bir ekip karsiliyor o guveni sagliyorlar size. Bu deneyimi yasatan Giray beye ve ekip arkadaslarina teşekkür ederim. 5-7 ve 7-10 metre iki dalista 20 dakikalik … Daha fazla

2023-09-18 Nur

Kaptan pek arkadas canlısı değil ama ekip iyi deneyimli. Dalış süreleri deneyimliler için 40 45 dk civari. Herkes için yeterli sayıda eğitmen var. Gemiyi tıka basa doldurmadiklari için fiyat diğer dalış turlarına oranla biraz yüksek.

2023-09-18 Yusuf

Yüzmeyi seven ve deniz aşığı biri olarak,suyun altında tüplü dalış yapmak benim en büyük hayallerimden biriydi Giray beye çok teşekkür ederim. Kendisi telefon görüşmelerimiz dahil bugünde güler yüzü ve tecrübesiyle harika bir gün geçirmemi sağladı.

2023-09-18 Ebru

Daha once yaptigim dalislardan cok farkli bir deneyimdi. Sizi cok profesyonel bir ekip karsiliyor o guveni sagliyorlar size. Bu deneyimi yasatan Giray beye ve ekip arkadaslarina teşekkür ederim. 5-7 ve 7-10 metre iki dalista 20 dakikalik süre tüpüyoruz. Haricinde serbest dalis yapabilme imkani da var.

2023-10-13 Yüzmeyi Seven Kişi

Yüzmeyi seven ve deniz aşığı biri olarak, suyun altın da tüplü dalış yapmak benim en büyük hayallerimden biriydi Giray beye çok teşekkür ederim. Kendisi telefon görüşmelerimiz dahil bugünde güler yüzü ve tecrübesiyle harika bir gün gecirmemi sağladı.

2023-10-19 Yüzmeyi seven ve deniz aşığı biri olarak

suyun altın da tüplü dalış yapmak benim en büyük hayallerimden biriydi Giray beye çok teşekkür ederim. Kendisi telefon görüşmelerimiz dahil bugünde güler yüzü ve tecrübesiyle harika bir gün gecirmemi sağladı.

2023-10-19 Daha once yaptigim dalislardan cok farkli bir deneyimdi.

Sizi cok profesyonel bir ekip karsiliyor o guveni sagliyorlar size. Bu deneyimi yasatan Giray beye ve ekip arkadaslarina teşekkür ederim. 5-7 ve 7-10 metre iki dalista 20 dakikalik süre tüpüyoruz. Haricinde serbest dalis yapabilme imkani da var.

2023-11-03 Kaptan pek arkadas canlısı değil ama ekip iyi deneyimli.

Dalış süreleri deneyimliler için 40-45 dk civari. Herkes için yeterli sayıda eğitmen var. Gemiyi tıka basa doldurmadiklari için fiyat diğer dalış turlarına oranla biraz yüksek.

2023-11-18 Yüzmeyi seven ve deniz aşığı biri olarak

suyun altında tüplü dalış yapmak benim en büyük hayallerimden biriydi Giray beye çok teşekkür ederim. Kendisi telefon görüşmelerimiz dahil bugünde güler yüzü ve tecrübesiyle harika bir gün geçirmemi sağladı.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Marmaris Dalış Turu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?