Aselsan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yorumlar

Aselsan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yakın İstiklal İlkokulu, Şehit Mehmet Kolcu Caddesi, Yeni Batı Mahallesi, Yenimahalle, Ankara, Central Anatolia Region, 06370

  • Adres: Yeni Batı, 06370 Yenimahalle/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 256 10 40
  • Web sitesi: aselsanmtal.meb.k12.tr
  • Enlem, Boylam: 39.9684089, 32.7028279

Aselsan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Aselsan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yorumlar

Okul fiziki şartlar açısından mükemmel. Fen lisesi ile meslek lisesini birleştirmişler. Okulun amacı daha çok savunma sanayi firmalarına çekirdekten yetişen eleman yetiştirmek. Eğitimleri de bu yönde. Mühendislik düşünen öğrenciler için … Daha fazla

Okulda 10.sınıf öğrencisiyim %0.65 dilimle girdim. Üniversite hayaliniz varsa gelmeyin gibi yorumlar yapılmış buna kesinlikle katılmıyorum. Okul bizi dersler dışında bir çok yarışma ve etkinliğe dahil ediyor. Bunların neredeyse hepsine … Daha fazla

Mühendis olmak isteyen bir kişi için gelinebilecek en iyi okul. Lise hayatını sadece ders çalışarak geçirmek istemiyorsanız gelmenizi öneririm. Okul Gayet geniş çaplı etkinliklere katılım sağlıyor. okul kendinizi farklı alanlarda … Daha fazla

2023-09-28 Ali

Okulum fiziki şartlar açısından mükemmel. Fen lisesi ile meslek lisesini birleştirmişler. Okulumuzun amacı daha çok savunma sanayi firmalarına çekirdekten yetişen eleman yetiştirmek. Eğitimleri de bu yönde. Mühendislik düşünen öğrenciler için ideal bir okul.

2023-09-28 Ayşe

Okulda 10.sınıf öğrencisiyim %0.65 dilimle girdim. Üniversite hayaliniz varsa gelmeyin gibi yorumlar yapılmış buna kesinlikle katılmıyorum. Okulumuz bizi dersler dışında bir çok yarışma ve etkinliğe dahil ediyor. Bunların neredeyse hepsine katılıyoruz ve birçok birincilik aldık. Üniversite tercihlerinde de çok avantajlıyız.

2023-09-28 Cem

Mühendis olmak isteyen bir kişi için gelinebilecek en iyi okul. Lise hayatını sadece ders çalışarak geçirmek istemiyorsanız gelmenizi öneririm. Okulumuz geniş çaplı etkinliklere katılım sağlıyor. Ayrıca okulda kendinizi farklı alanlarda geliştirebileceğiniz birçok olanak bulunuyor.

2023-10-13 Deniz

Okulda bilim ve teknolojiye dayalı eğitim almak çok keyifli. Derslerdeki uygulamalar ve laboratuvar çalışmaları sayesinde hem teorik bilgileri öğreniyoruz hem de pratik becerilerimizi geliştiriyoruz. Okulumuzun amacı savunma sanayiye eleman yetiştirmek olduğundan bu alanda eğitim alan öğrenciler için çok faydalı bir okul.

2023-10-18 Eren

Okulun eğitim programı ve imkanları gerçekten çok etkileyici. Hem mesleki becerilerimizi hem de genel kültürümüzü geliştirme fırsatı buluyoruz. Öğretmenlerimiz de çok ilgili ve yardımsever. Ancak sınıflar biraz kalabalık olabiliyor ve bazen bu nedenle dikkat dağılması yaşanabiliyor.

2023-10-23 Fatma

Okulda öğrencilere çok farklı fırsatlar sunuluyor. Ders dışında birçok etkinliğe katılma imkanı buluyoruz ve bu bize özgüven kazandırıyor. Okulumuzun mühendislik programı da çok başarılı ve nitelikli öğretmenler sayesinde birçok konuda uzmanlaşma fırsatı buluyoruz.

2023-10-28 Gökhan

Okulumuzda öğrenim görmek gerçekten çok faydalı. Hem teknik bilgileri öğrenme fırsatı buluyoruz hem de pratik becerilerimizi geliştiriyoruz. Özellikle savunma sanayiye yönelik eğitimlerimiz sayesinde iş imkanları da oldukça geniş.

2023-11-02 Hande

Okulumuzun fiziki şartları gerçekten çok iyi. Laboratuvarlarımız ve atölyelerimiz son teknolojiye sahip. Ayrıca öğretmenlerimizden aldığımız eğitimin kalitesi de çok yüksek. Ancak sınıflar biraz kalabalık olabiliyor ve buna bağlı olarak öğrencilere yeterli zaman ve ilgi gösterilemiyor.

2023-11-07 İbrahim

Okulun eğitim programı gerçekten benzersiz. Hem mesleki becerilerimizi geliştirme imkanı buluyoruz hem de genel kültürümüzü artırabiliyoruz. Öğretmenlerimiz de çok tecrübeli ve bilgili. Ancak okulun fiziki şartları biraz daha iyileştirilebilir.

2023-11-12 Jale

Okulumuzda teknik eğitim almak gerçekten çok keyifli. Laboratuvarlarımızda uygulamalı çalışmalar yaparak teorik bilgilerimizi pekiştirme fırsatı buluyoruz. Okulumuzda iş imkanları da oldukça fazla olduğundan mezun olduktan sonra iş bulma konusunda bir sorun yaşamıyoruz.

2023-11-17 Kemal

Okulun eğitim programı çok başarılı. Hem fen lisesine hem de meslek lisesine devam etmiş olmak bize büyük bir avantaj sağlıyor. Ayrıca okulda birçok etkinliğe katılma imkanı buluyoruz ve bu sayede kendimizi farklı alanlarda geliştirme fırsatı elde ediyoruz.

2023-11-22 Leyla

Okulumuzun eğitim kalitesi gerçekten çok yüksek. Hem teknik becerilerimizi geliştirme hem de genel kültürümüzü artırma imkanı buluyoruz. Öğretmenlerimiz de çok tecrübeli ve bilgili. Ancak sınıflar biraz kalabalık olabiliyor ve buna bağlı olarak öğrencilere yetersiz zaman ve ilgi gösterilebiliyor.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Aselsan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?