Rafting yorumlar

Rafting yakın Ermenek Mahallesi, Karaçalı Mahallesi, Aksu, Antalya, Mediterranean Region, 07110

  • Adres: Kemerağzı, 07119 Aksu/Antalya, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 36.8810016, 30.8638249

Rafting, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Rafting yorumlar
2023-09-24 Ayşe

Rafting Turistik Gezi Acentesi'nde rezervasyon yaptırmak için oldukça uzun bir süre beklemek zorunda kaldım. Bunun dışında genel deneyimim oldukça iyiydi. Personel çok yardımcı oldu ve turlar harikaydı. Fiyatına değdi. Atmosfer ve dekorasyon hoştu. İlk izlenimim de olumlu oldu.

2023-09-24 Mehmet

Rafting Turistik Gezi Acentesi'ne gittiğimde personel çok cana yakın ve yardımseverdi. Deneyimim mantıklı fiyatlıydı ve turlar çok eğlenceliydi. Tesis olanakları iyiydi ve tüm ihtiyaçlarımı karşılıyorlardı. Genel olarak çok memnun kaldım.

2023-10-09 Ahmet

Rafting Turistik Gezi Acentesi'ne gidince personel çok ilgiliydi ve bana tüm bilgileri sağladı. Fiyatlar uygun ve turlar çok eğlenceliydi. Tesisin atmosferi de çok güzel. İlk izlenimim olumluydu ve tüm deneyimim oldukça memnuniyet vericiydi.

2023-10-24 Elif

Rafting Turistik Gezi Acentesi'ne gittiğimde personel çok yardımcı oldu ve turlar çok eğlenceliydi. Fiyatlar da makul düzeydeydi ve tesisin atmosferi hoştu. Tüm deneyimim çok olumlu oldu ve tekrar gitmeyi düşünebilirim.

2023-10-29 Murat

Rafting Turistik Gezi Acentesi'ne gidince personel çok ilgilendi ve tüm sorularımı yanıtladılar. Deneyimim fiyatına değerdi ve turlar harikaydı. Tesisin olanakları da iyiydi. İlk izlenimim olumlu oldu ve genel olarak çok memnun kaldım.

2023-11-08 Hakan

Rafting Turistik Gezi Acentesi'nde rezervasyon yapmak için beklemek zorunda kaldım ve personel çok yardımcı oldu. Deneyimim fiyatına değerdi ve turlar harikaydı. Tesisin olanakları da iyiydi. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve genel olarak memnun kaldım.

2023-11-13 Seda

Rafting Turistik Gezi Acentesi'ne gittiğimde personel çok ilgiliydi ve bana tüm bilgileri sağladı. Fiyatlar uygun ve turlar çok eğlenceliydi. Tesisin atmosferi de çok güzel. İlk izlenimim olumluydu ve tüm deneyimim oldukça memnuniyet vericiydi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Rafting?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?