Promaks Profil Makine Aksesuar San. ve Dış Tic. Ltd Şti. yorumlar

Promaks Profil Makine Aksesuar San. ve Dış Tic. Ltd Şti. yakın Yeşil Sokağı, Cevizli Mahallesi, Maltepe, Istanbul, Marmara Region, 34846

  • Enlem, Boylam: 40.9199886, 29.1605583

Promaks Profil Makine Aksesuar San. ve Dış Tic. Ltd Şti., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Promaks Profil Makine Aksesuar San. ve Dış Tic. Ltd Şti. yorumlar

They sell the best aluminium CNC Machinery at Turkey

2023-09-22 Ayşe

Promaks Profil Makine Aksesuar San. ve Dış Tic. Ltd Şti, tarafından satılan en iyi alüminyum CNC Makinelerini aldım. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve müşteri hizmetleri de mükemmeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-22 Mehmet

Promaks Profil Makine Aksesuar San. ve Dış Tic. Ltd Şti'den alüminyum CNC makineleri satın aldım ve memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatları da rekabetçi. Müşteri hizmetleri çok yardımcı oldu. Kesinlikle tekrar alışveriş yaparım.

2023-09-22 Fatma

Promaks Profil Makine Aksesuar San. ve Dış Tic. Ltd Şti'den birkaç kez alışveriş yaptım ve her seferinde memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatları da uygun. Müşteri hizmetleri de güleryüzlü ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-07 Ali

Promaks Profil Makine Aksesuar San. ve Dış Tic. Ltd Şti'den aldığım alüminyum CNC makineleriyle ilgili sorularım vardı ve müşteri hizmetleri bana hemen yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da makul. Kesinlikle memnun kaldım.

2023-10-12 Sema

Promaks Profil Makine Aksesuar San. ve Dış Tic. Ltd Şti'den alüminyum CNC makinesi satın aldım ve çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi harika ve müşteri hizmetleri süper. Kesinlikle başka bir müşteri olarak geri döneceğim.

2023-10-17 Ahmet

Promaks Profil Makine Aksesuar San. ve Dış Tic. Ltd Şti'den alüminyum CNC makineleri aldım ve çok memnun kaldım. Ürünler kaliteli ve dayanıklı. Fiyatları da diğer firmalara göre ucuz. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Esra

Promaks Profil Makine Aksesuar San. ve Dış Tic. Ltd Şti'den alüminyum CNC makineleri satın aldım. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve müşteri hizmetleri de harikaydı. Fiyatları da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-27 Hakan

Promaks Profil Makine Aksesuar San. ve Dış Tic. Ltd Şti'den alüminyum CNC makinelerini satın aldım ve çok memnun kaldım. Ürünler kaliteli ve dayanıklı. Müşteri hizmetleri de yardımcı oldu. Kesinlikle tekrar alışveriş yaparım.

2023-11-01 Gizem

Promaks Profil Makine Aksesuar San. ve Dış Tic. Ltd Şti'den birkaç kez alışveriş yaptım ve her seferinde memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi harika ve fiyatları uygun. Müşteri hizmeti de süper. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-06 Berk

Promaks Profil Makine Aksesuar San. ve Dış Tic. Ltd Şti'den alüminyum CNC makineleri satın aldım ve çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi harika ve fiyatları da uygun. Müşteri hizmetleri de süper. Kesinlikle başka bir müşteri olarak geri döneceğim.

2023-11-11 Deniz

Promaks Profil Makine Aksesuar San. ve Dış Tic. Ltd Şti'den alüminyum CNC makinesi aldım ve çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve müşteri hizmetleri de harika. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-16 Emre

Promaks Profil Makine Aksesuar San. ve Dış Tic. Ltd Şti'den birkaç kez alışveriş yaptım ve her seferinde memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi harika ve fiyatları da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Promaks Profil Makine Aksesuar San. ve Dış Tic. Ltd Şti.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?