Palandöken Elektrik yorumlar

Palandöken Elektrik yakın Küplüpınar Caddesi, Kurtuluş Mah., Gürsu, Bursa, Marmara Region, 16580

  • Adres: Zafer, Küplüpınar Cd. No:4, 16580 Gürsu/Bursa, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 40.2163578, 29.1915322

Palandöken Elektrik, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Palandöken Elektrik yorumlar
2023-09-19 Ayşe

Elektrik tesisatı hizmetinden oldukça memnun kaldım. Kaliteli malzemeler kullanılıyor ve hizmetler profesyonel bir şekilde gerçekleştiriliyor. Elektrik işlerinde uzman bir ekip ile çalışıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-19 Mehmet

Palandöken Elektrik'e ısıtma sistemimiz için başvurduk ve çok memnun kaldık. Elektrik tesisatı işlemi hızlı ve düzgün bir şekilde yapıldı. Personel çok yardımcı ve profesyoneldi. Kesinlikle tekrar çalışırız.

2023-09-19 Fadime

Palandöken Elektrik'ten hizmet aldım ve çok memnun kaldım. Elektrik tesisatı işini gerçekten iyi yapıyorlar. Malzeme kalitesi de çok iyi ve hızlı bir şekilde işlerini tamamlıyorlar. Personel de çok kibardı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-04 Murat

Palandöken Elektrik'ten hizmet almayı düşünüyordum, ama biraz tereddütlüydüm. Ancak, işlerini çok profesyonel bir şekilde yaptıklarını ve kaliteli malzemeler kullandıklarını gördüm. Elektrik tesisatı konusunda gerçekten uzmanlar.

2023-10-09 Fatma

Elektrik tesisatı hizmeti almak için Palandöken Elektrik'e başvurdum ve çok memnun kaldım. Elektrik işlemi hızlı, düzgün ve profesyonelce yapıldı. Personel müşteri odaklı ve çok yardımcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-14 Ahmet

Palandöken Elektrik'ten elektrik tesisatı hizmeti aldım ve oldukça memnun kaldım. Elektrik işleri konusunda uzman bir ekip ile çalışıyorlar. Hızlı ve profesyonel bir şekilde işlerini tamamlıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-19 Gülay

Palandöken Elektrik'ten elektrik tesisatı hizmeti aldım ve çok memnun kaldım. Kaliteli malzemeler kullandılar ve işlerini hızlı bir şekilde tamamladılar. Personel de çok yardımcıydı. Kesinlikle tekrar çalışırım.

2023-10-24 Ali

Elektrik tesisatı işi için Palandöken Elektrik'e başvurdum ve memnun kaldım. İşlerini profesyonelce yaptılar ve hızlı bir şekilde tamamladılar. Personel de çok yardımcı ve kibardı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-29 Zeynep

Palandöken Elektrik'ten elektrik tesisatı hizmeti aldım ve çok memnun kaldım. Elektrik işleri konusunda gerçekten uzmanlar ve işlerini hızlı bir şekilde tamamlıyorlar. Personel de çok ilgili ve yardımcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Hasan

Elektrik tesisatı işi için Palandöken Elektrik'ten hizmet aldım ve oldukça memnun kaldım. Hızlı, düzgün ve profesyonelce bir şekilde işlerini tamamladılar. Personel de çok kibar ve yardımcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 Sevim

Palandöken Elektrik'ten elektrik tesisatı hizmeti aldım ve çok memnun kaldım. Elektrik işlerinde gerçekten profesyonel bir şekilde çalışıyorlar. İşlerini hızlı bir şekilde tamamlıyorlar. Çok teşekkür ederim.

2023-11-13 Turgay

Elektrik tesisatı işi için Palandöken Elektrik'e başvurdum ve çok memnun kaldım. İşlerini gerçekten iyi bir şekilde yapıyorlar ve kullandıkları malzemeler kaliteli. Personel de çok yardımcı ve kibardı. Teşekkürler.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Palandöken Elektrik?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?