Prof.Dr Ömer Yiğiner yorumlar

Prof.Dr Ömer Yiğiner yakın Hacıbaşar Kebap, Beğendik Sokağı, Üçdutlar, Küçükbakkalköy Mahallesi, Ataşehir, Istanbul, Marmara Region, 34750

  • Adres: Küçükbakkalköy, Vedat Günyol Cd. No 24, 34779 Ataşehir/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 850 474 2906
  • Web sitesi: doktorsitesi.com
  • Enlem, Boylam: 40.9832479, 29.1064672

Prof.Dr Ömer Yiğiner, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Prof.Dr Ömer Yiğiner yorumlar

Prof.Dr.Ömer Yiğiner'e 22 yaşındaki oğlumuz için gittik.Karşısındaki insana güven veren,konusuna hakim,deneyimli ve çok iyi bir doktor.Net ve açıklayıcı bilgilendirmeleri,sakin ve sıcak kanlı yaklaşımı ,rahatlatıcı açıklamalarından ailecek … Daha fazla

2023-09-30 Ahmet

Prof.Dr.Ömer Yiğiner'e 22 yaşındaki oğlumuz için gittik.Karşısındaki insana güven veren,konusuna hakim,deneyimli ve çok iyi bir doktor.Net ve açıklayıcı bilgilendirmeleri,sakin ve sıcak kanlı yaklaşımı ,rahatlatıcı açıklamalarından ailecek çok memnun kaldık.Acil... gibi rahatsızlığı olanların gönül rahatlığıyla gidebilir.

2023-09-30 Ayşe

Prof.Dr. Ömer Yiğiner, gecici kalp pili takıldığım hastanedendi. Kendisiyle 2 gün boyunca çok ilgilendi, kendisi ilgili, alakalı, deneyimli bir doktor.

2023-09-30 Mehmet

Gerçekten alanında iyi, başarılı ve deneyimli bir doktor. Konusuna hakim, kendisine güvenebileceğiniz bir doktor.Ayrıca güleryüzlü ve hastasına karşı çok nazik.Elbette ki herkese tavsiye ederim.

2023-10-15 Emine

Prof.Dr.Ömer Yiğiner ile hastane odalarında bir palete yatarken tanıştık. Hastanede yatarken hastalarla ne kadar ilgilenirse yattığı oda biraz daha güzel oluyor.

2023-10-20 Ali

Prof.Dr.Ömer Yiğiner, çok alanında donanımlı, işini bilen, hastasını ihmal etmeyen, hastasının sıkıntısını yakından takip eden ve hastasını en iyi şekilde yönlendiren bir doktor.Doktorlarıma teşekkür ederim.

2023-10-25 Ayhan

Prof.Dr.Ömer Yiğiner çok mükemmel bir doktor. İşini severek yapar ve mesleğini önemseyen biri..Benim rahatsızlımı en iyi şekilde tedavi ettiği için kendisine teşekkür ederim. .

2023-10-30 Ayten

Prof. Mesut Özcan' a gittim başarılı bir operasyon geçirdim çok temiz bir hastane deneyimli bir doktor ağrılarım oldu yanlız anlattığı olabilecek ağrılar için kendisiisle temasa geçerek ağrılarımızsistemiyo.Tüm ihtimalleri eksiksiz anlatan doktor kesinlikle gitmelisiniz

2023-11-04 Süleyman

Prof. Ömer Yiğiner capilliaries tedavisi gectim ve cok memnun kaldım. Profesyonel ve anlayışlı bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-09 Merve

Prof.Dr.Ömer Yiğiner'e ben de kızım için gittim. Kendisi ilgili, alakalı, konusuna hakim ve deneyimli bir doktor. Aynı zamanda çok sıcakkanlı ve hastalarını rahatlatan bir yaklaşımı var. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 Fatma

Prof.Dr.Ömer Yiğiner'i annem için tercih ettik. Kendisi işini çok iyi yapan ve hasta memnuniyetine önem veren bir doktor. Hastalarına sabırla her şeyi anlatan ve her türlü soruya cevap veren bir doktor. Çok memnun kaldık. Teşekkürler.

2023-11-19 Hasan

Prof.Dr. Ömer Yiğiner benim sağlık sorunlarım için gitmiş olduğum çok güler yüzlü ve samimi bir hekim. Sizi sıkmadan ve rahatlatacak ve cok da güzel bilgilendirecek bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-24 Zehra

Ömer hocama gözlük ameliyatı oldum.Tedavim başarılı geçti.Gözlük kullanmayı bıraktım. Ömer hocamın ellerine saglık. Kendisi diğer gözün için de görmeye zaman ayırıp randevu almanızı öneririm. . Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Prof.Dr Ömer Yiğiner?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?