Bono Good Times Marina yorumlar

Bono Good Times Marina yakın Bono, Barbaros Caddesi, Tepe, Marmaris, Muğla, Aegean Region, 48706

  • Adres: Tepe, Barbaros Cd. No:269, 48700 Marmaris/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 541 400 08 35
  • Web sitesi: bonogoodtimes.com
  • Enlem, Boylam: 36.8534254, 28.2774434

Bono Good Times Marina, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Bono Good Times Marina yorumlar

Et ana yemek seçimi yaptık, yemek fiyatları biraz yüksek ama marina da gösterişli bir yer giderken bunu bilerek gitmek gerekiyor. Yabancı müşteriler yoğunlukta. Suşi tercih edenler çoğunlukta gibiydi. 19:30 gibi akşam yemeği için gitmiştik, … Daha fazla

Muhteşem bir yer, müzikler gerçekten tartışmasız çok iyi, Marmaris marinadaki en iyi keyifle vakit geçirebilenecek yer. DJ çok başarılı teşekkür ederim kaliteli müzikler için öncelikle. Ben coctaillerinden denedim çok memnun kaldım keza … Daha fazla

Çok güzel bir yer ürünler lezzetli manzara yer enerji çok iyi dj var sushi yedik kokteyl içtik fiyatlar makul turistik yer için kokteyllerde alkol oranı yüksek meyve kuruyemiş ikram kaliteli vizyonlu mekan Daha fazla

2023-09-27 Ayşe

Et ana yemek seçimi yaptık, yemek fiyatları biraz yüksek ama marina da gösterişli bir yer giderken bunu bilerek gitmek gerekiyor. Yabancı müşteriler yoğunlukta. Suşi tercih edenler çoğunlukta gibiydi. 19:30 gibi akşam yemeği için gitmiştik.

2023-09-27 Ali

Muhteşem bir yer, müzikler gerçekten tartışmasız çok iyi, Marmaris marinadaki en iyi keyifle vakit geçirebilenecek yer. DJ çok başarılı teşekkür ederim kaliteli müzikler için öncelikle. Ben coctaillerinden denedim çok memnun kaldım keza

2023-09-27 Elif

Çok güzel bir yer ürünler lezzetli manzara yer enerji çok iyi dj var sushi yedik kokteyl içtik fiyatlar makul turistik yer için kokteyllerde alkol oranı yüksek meyve kuruyemiş ikram kaliteli vizyonlu mekan

2023-10-12 Can

Çok iyi bir mekan, yemekleri harika, servis konusunda da oldukça memnun kaldım. Fiyatları biraz yüksek olsa da atmosferi ve lezzeti buna değiyor.

2023-10-17 Ayşenur

Güzel bir restoran, manzarası çok güzel. Yemeklerin lezzeti ise tartışılmaz. Fiyatları biraz yüksek olsa da kaliteli hizmet aldığım için memnun kaldım.

2023-10-22 Emre

Bono Good Times Marina Restoran'a gittim ve orada çok güzel bir deneyim yaşadım. Yemekler lezzetliydi ve hizmet kalitesi mükemmeldi. Atmosferi de çok hoştu. Fiyatlar biraz yüksek olsa da buna değer.

2023-10-27 Mehmet

Kesinlikle harika bir yer! Suşi severler için mükemmel bir seçenek. Müşteri hizmetleri oldukça iyiydi ve atmosfer de harikaydı. Fiyatları biraz yüksek olsa da deneyim buna değdi.

2023-11-01 Fatma

Marina restoranı olarak beklentimi karşıladı. Oldukça güzel ve şık bir mekan. Müşteri hizmetleri iyiydi ve yemekler lezzetliydi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da deneyim buna değdi.

2023-11-06 Ahmet

İyi bir restoran deneyimi yaşadım. Suşi seçenekleri oldukça iyiydi ve yemekler çok lezzetliydi. Fiyatlar yüksek olsa da servis ve atmosfer buna değdi.

2023-11-11 Yasemin

Bono Good Times Marina Restoran'a akşam yemeği için gittik ve çok memnun kaldık. Suşi seçenekleri harikaydı ve müzikler de çok iyiydi. Atmosfer de çok hoştu. Fiyatlar biraz yüksek olsa da deneyim buna değdi.

2023-11-16 Selin

Restoranın manzarası harikaydı ve yemekler de gerçekten lezzetliydi. Müzikler de çok iyiydi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da deneyim buna değer.

2023-11-21 Onur

Yemeklerin lezzeti tartışılmaz ve atmosfer çok güzeldi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da deneyim buna değdi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Bono Good Times Marina?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?