Sveti Stefan Kilisesi

Sveti Stefan Kilisesi yakın Bulgarian Church of St. Stephen, Ayvansaray Caddesi, Fener, Balat Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34087

  • Adres: Balat, Mürselpaşa Cd., 34087 Fatih/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 248 09 21
  • Enlem, Boylam: 41.0317259, 28.9496462

Sveti Stefan Kilisesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Sveti Stefan Kilisesi yorumlar

What a gorgeous church! It looks incredible and in a lovely lively area. It’s also an easy walk from the nearest bus station and has a a nice sea view. It reminds me of Belgian architecture because of the silver and gold colors. It’s also very different from other churches in Istanbul. Daha fazla

Dünyanın tek demir kilisesi unvanıyla anılır. Balat ve Fener semtleri arasında bulunuyor. Bulgar Eksarhhanesi'ne bağlı kilise 1859 de İstefanaki Bey adına inşa edildi. … Daha fazla

Özellikle hikayesini duyduktan sonra gitmek istediğim bir yerdi. İçerisindeki işlemeler hayranlık uyandırıcı. Yüksek tavanlı, loş atmosferli. Ambiyans etkileyici. Alt katında da müze gibi bazı eserler sergileniyor. Daha fazla

2023-09-17 Ayşe

Ne güzel bir kilise! İnanılmaz görünüyor ve güzel bir canlı bölgede bulunuyor. Ayrıca en yakın otobüs durağından kolaylıkla yürüyerek ulaşılabilir ve güzel bir deniz manzarası var. Gümüş ve altın renkleriyle Belçika mimarisini hatırlatıyor. İstanbul'daki diğer kiliselerden de çok farklı.

2023-09-17 Mehmet

Dünyanın tek demir kilisesi unvanıyla anılır. Balat ve Fener semtleri arasında bulunuyor. Bulgar Eksarhhanesi'ne bağlı kilise 1859 de İstefanaki Bey adına inşa edildi.

2023-09-17 Fatma

Özellikle hikayesini duyduktan sonra gitmek istediğim bir yerdi. İçerisindeki işlemeler hayranlık uyandırıcı. Yüksek tavanlı, loş atmosferli. Ambiyans etkileyici. Alt katında da müze gibi bazı eserler sergileniyor.

2023-10-02 Ahmet

Kilisenin içinde gerçekten büyüleyici bir atmosfer var. Tavan oldukça yüksek ve loş ışıklar ile aydınlatılmış. Kendi hikayesi olan bir yer olduğunu bilmek daha da ilgi çekici. Müzede sergilenen eserler de oldukça etkileyici.

2023-10-07 Elif

Kilisede çok güzel vakit geçirdik. Çalışanlar çok kibar ve yardımcı oldular. Tesisler temiz ve düzenli. Müthiş bir deneyimdi.

2023-10-12 Mustafa

Harika bir kilisede harika bir zaman geçirdik. Dekorasyonu çok etkileyici ve atmosferi de güzel. Aynı zamanda fiyat açısından da makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-17 Zeynep

Ortodoks Kilisesi'ni ziyaret etmek harikaydı. İçeriye girdiğimizde bizi etkileyen atmosfer ve dekorasyon oldu. Çalışanlar son derece dostça ve yardımseverdi. Özellikle alt katındaki müzede sergilenen eserleri sevdik.

2023-10-22 Tolga

Ortodoks Kilisesi'ne gittiğimizde beklediğimizden daha güzel bir deneyim yaşadık. Kilisenin dekorasyonu ve atmosferi etkileyiciydi. Personel harika hizmet verdi ve tesisler temiz ve düzenliydi. Fiyat açısından da oldukça makuldi.

2023-10-27 Gül

Ortodoks Kilisesi çok etkileyiciydi. İçerideki işlemeler harikaydı ve atmosfer çok sakin ve huzurlu. Personel çok yardımcı oldu ve tesisler temizdi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2023-11-01 Ali

Kilisenin iç mekanı gerçekten etkileyici. Süslemeler ve ayrıntılar çok güzel. Yüksek tavan ve loş aydınlatma ruhani bir atmosfer yaratıyor. Çalışanların yardımseverliği de olumlu bir deneyim yaşamamızı sağladı.

2023-11-06 Esra

Ortodoks Kilisesi'ne gittiğimizde çok etkilendik. İnanılmaz tasarımı ve dekorasyonuyla dikkat çekiyor. Personel çok yardımcı oldu ve tesislerin genel temizliği iyiydi. Bu kiliseyi ziyaret etmek için harika bir seçenek.

2023-11-11 Can

Ortodoks Kilisesi'ni ziyaret etmek gerçekten güzel bir deneyimdi. Dekorasyon ve atmosfer inanılmazdı. Personel çok dostça ve yardımcıydı. Tesisler temiz ve düzenliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Sveti Stefan Kilisesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?