Prof. Dr. Mustafa Güden yorumlar

Prof. Dr. Mustafa Güden yakın Güneş Apartmanı, 280, Bağdat Caddesi, Caddebostan Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34728

  • Adres: Caddebostan, Bağdat Cad. Güneş Apt 280/4, 34728 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 545 605 14 14
  • Web sitesi: mustafaguden.com
  • Enlem, Boylam: 40.9689022, 29.0640937

Prof. Dr. Mustafa Güden, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Prof. Dr. Mustafa Güden yorumlar

He operated my father in 2014. The whole experience from admission to discharge was great and very positive. My father is in good health and admires Prof Guden. He wishes to see him again … Daha fazla

Annemin aort kapağı ve aort damarının değişmesi gerekiyordu. Tavsiyeler üzerine Mustafa hocamla görüştük. Kendisi süreç hakkında bizi çok iyi bilgilendirdi. Yapılan Bentall ameliyatı çok başarılı geçti. Bugün ameliyat sonrası ilk kontrolünü … Daha fazla

Kalp ameliyatı gibi yüksek riskli bir operasyon öncesi Mustafa hocadan da mutlaka ikinci bir görüş almanızı öneriyorum. Özellikle kalp kapak ameliyatları konusunda Türkiye'de sayılı cerrahlardan biri olan Mustafa hoca, hastalara … Daha fazla

2023-09-21 Ayşe

Babamı 2014 yılında ameliyat etti. Kabule taburcu olma; sürecinden çok olumlu ve çok olumlu bir deneyimdi. Babam sağlıklı ve Prof Guden'i takdir ediyor. Onu tekrar görmek istiyor ...

2023-09-21 Ahmet

Annemin aort kapağı ve aort damarının değişmesi gerekiyordu. Tavsiyeler üzerine Mustafa hocamla görüştük. Kendisi süreç hakkında bizi çok iyi bilgilendirdi. Yapılan Bentall ameliyatı çok başarılı geçti. Bugün ameliyat sonrası ilk kontrolünü yaptı ve sonuçlar gayet iyi çıktı. Şuan itibariyle annem sağlıklı. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum. Kendisi ile çalışmaktan ve tanışmaktan onur duydum.

2023-09-21 Merve

Kalp ameliyatı gibi yüksek riskli bir operasyon öncesi Mustafa hocadan da mutlaka ikinci bir görüş almanızı öneriyorum. Özellikle kalp kapak ameliyatları konusunda Türkiye'de sayılı cerrahlardan biri olan Mustafa hoca, hastalara güven veriyor. Kendisine minnettarım.

2023-10-06 Cem

Prof. Dr. Mustafa hocam 1 sene önce babama By-Pass ameliyatı yaptı. İyiki kendisini tanımışız diyorum. Babam ameliyat sonrası çok iyi bir şekilde toparlandı ve sağlığına kavuştu. Bu zor süreçte bize her konuda destek olan ve bizi rahatlatan hocama teşekkür ederim. Alanında gerçekten uzman olan bir doktor diyebilirim.

2023-10-11 Zeynep

Babaannemi Mustafa Güden doktor ameliyat etti. Kendisi hastalarına çok güven veren ve profesyonel bir cerrah. Ameliyat süreci iyi geçti ve babaannem sağlığına kavuştu. Mustafa hocamı ailece çok takdir ediyoruz.

2023-10-16 Ali

Mustafa Güden Doktor bey, benim amcamı ameliyat etti ve gerçekten çok başarılı bir operasyon gerçekleştirdi. Amcam ameliyat sonrası beklediğimizden çok daha hızlı toparlandı ve eski sağlığına kavuştu. Mustafa hocamızın dinlemesi rahatlattığı kadar bilgilendirici bir şekilde de yaklaşması çok güzel. Başarılı bir doktor. Kendisine minnettarız.

2023-10-21 Canan

Mustafa hocam akrabama aort diseksiyonu radyal girişimle ameliyat yaptı. Profesyonel tavrı ve ameliyat sürecindeki deneyimi sayesinde her aşama başarıyla sonuçlandı ve akrabam sağlığına tekrar kavuştu. İlgisine teşekkürler.

2023-10-26 Eren

Kalp ameliyatı gibi zorlu bir ameliyat geçirecekseniz Kesinlikle Mustafa Güden hocama başvurmalısınız. Kendisi işinde oldukça başarılı bir doktor ve hastalarına oldukça iyi bir bakış açısı sağlıyor. Kendisine teşekkürler.

2023-10-31 Ayşe

Mustafa Güden, babamın kalp kapak ameliyatını başarıyla gerçekleştiren ve onun sağlığını yeniden kazanmasını sağlayan bir doktordur. Kendisi çok profesyonel ve saygı duyulan bir doktor olduğunu kanıtladı. Kendisine minnettarız.

2023-11-05 Mehmet

Amcami ameliyat etti. Kendisi son derece profesyonel bir cerrah ve hastalarına en iyi bakımı sağlamak için elinden gelenin fazlasını yapıyor. Emeğine sağlık.

2023-11-10 Emine

Babamın aort damarında sorun olduğunu öğrendiğimizde Mustafa hocayla tanıştık. Verdiği güvenle babam ameliyat olmayı kabul etti. Ameliyat süreci başarılı geçti ve babam sağlığını geri kazandı. Kendisine teşekkür ederiz.

2023-11-15 Hasan

Mustafa hocam babamın bypass'ını yaptı ve çok başarılı bir operasyon gerçekleştirdi. Hastasıyla güzel iletişim kuran ve hastalarını en iyi şekilde bilgilendiren bir doktor. Kendisine teşekkür ediyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Prof. Dr. Mustafa Güden?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?