OKD Polimer - Kestamit - Polietilen - Polyamid - Teflon - Delrin yorumlar

OKD Polimer - Kestamit - Polietilen - Polyamid - Teflon - Delrin yakın Hasköy Sanayi Sitesi, Sultan Orhan, Sultan Orhan Mahallesi, Gebze, Kocaeli Province, Marmara Region

  • Adres: Sultan Orhan, Hasköy Sanayi Sitesi 3. BLOK NO: 8, 41400 Gebze/Kocaeli, Türkiye
  • Telefon: +90 262 643 03 60
  • Web sitesi: okdpolimer.com
  • Enlem, Boylam: 40.8054176, 29.4703017

OKD Polimer - Kestamit - Polietilen - Polyamid - Teflon - Delrin, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
OKD Polimer - Kestamit - Polietilen - Polyamid - Teflon - Delrin yorumlar
2023-09-23 Ömer

Harika bir deneyim yaşadık. İlk izlenimlerimiz çok olumlu oldu. Çalışanlar son derece ilgili ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi tam istediğimiz gibi oldu. Bekleme süreleri oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmamıza gerek kalmadı. Tesisler geniş ve konforlu, tüm olanakları sağlıyor. Genel deneyimimiz muhteşemdi ve para karşılığında aldığımız değeri çok yüksek bulduk.

2023-09-23 Melike

OKD Polimer - Kestamit gerçekten mükemmel bir şirket. Harika bir hizmet verdiklerini söyleyebilirim. İşyerine girdiğim anda olağanüstü bir atmosfer ve süper bir dekorla karşılaştım. Çalışanlar her zaman güleryüzlü ve yardımseverdiler. Ürünlerin kalitesi çok yüksek ve beklentilerimi aştı. Bekleme süreleri oldukça kısadı ve rezervasyon yaptırma gereği duymadım. Tesisler modern ve oldukça rahat. İşte geçirdiğim süre boyunca hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kesinlikle paranızın karşılığını alıyorsunuz.

2023-09-23 Mehmet

OKD Polimer - Kestamit şirketinde yaşadığım deneyim son derece olumlu oldu. İlk izlenimim şirketin temiz ve düzenli bir ortam olduğu yönünde oldu. Çalışanlar son derece yardımsever ve profesyonel. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmadan hemen alışveriş yapabildim. Tesisler oldukça iyi donanımlı ve rahattı. Genel deneyimim memnun ediciydi ve fiyat olarak da uygun buldum.

2023-10-08 Ayşe

OKD Polimer - Kestamit, kaliteli bir hizmet sunuyor. Şirkete ilk girdiğimde atmosfer oldukça sıcak ve davetkar bir şekilde dekore edilmişti. Çalışanlar son derece cana yakın ve profesyonel davranıyorlar. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve tüm beklentilerimi karşıladı. Bekleme süresi yok denecek kadar kısaydı ve rezervasyon yapma gereği duymadım. Tesiste tüm olanaklar sağlandı ve genel deneyimim oldukça iyi oldu. Fiyat olarak da oldukça makuldü.

2023-10-13 Cem

OKD Polimer - Kestamit ile ilgili deneyimim olumlu oldu. İşletmenin atmosferi oldukça sıcak ve hoş bir şekilde dekore edilmiş. Çalışanlar çok yardımsever ve cana yakınlar. Ürünlerin kalitesi oldukça yüksek ve beklentilerimi karşıladı. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yapmamıştım. Tesiste tüm olanaklar mevcuttu. Genel deneyimim memnuniyet vericiydi ve aldığım hizmetin değeri de oldukça iyiydi.

2023-10-18 Esra

OKD Polimer - Kestamit, gerçekten harika bir şirket. İş yerindeki dekorasyon ve atmosfer oldukça etkileyiciydi. Çalışanlar son derece yardımsever ve nazikti. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi tam anlamıyla karşıladı. Bekleme süresi oldukça kısadı ve rezervasyon yaptırmama gerek kalmadı. Tesisler oldukça modern ve tüm olanakları sunuyor. Genel olarak deneyimim oldukça olumlu oldu ve para karşılığında aldığım değeri yüksek buldum.

2023-10-23 Ali

OKD Polimer - Kestamit'a gittiğimde harika bir deneyim yaşadım. İşyerinin ambiyansı ve dekoru gerçekten etkileyiciydi. Çalışanlar son derece samimi ve yardımseverdiler. Ürünlerin kalitesi oldukça iyi ve beklentilerimi karşıladı. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmama gerek kalmadı. Tesisler geniş ve rahat. Genel olarak deneyimim oldukça memnun ediciydi ve fiyat olarak da uygun buldum.

2023-10-28 Zeynep

OKD Polimer - Kestamit, harika bir işletme. İşletme içerisindeki ambiyans ve dekorasyon son derece etkileyiciydi. Çalışanlar son derece yardımsever ve naziklerdi. Ürünlerin kalitesi oldukça yüksek ve beklentilerimi karşıladı. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yaptırma gereği duymadım. Tesisler oldukça rahat ve tüm olanakları sağlıyor. Genel deneyimim oldukça olumlu oldu ve aldığım hizmetin değeri de çok yüksekti.

2023-11-02 Hasan

OKD Polimer - Kestamit şirketinde güzel bir deneyim yaşadım. İşyerinin dekorasyonu çok etkileyici ve atmosfer sıcak. Çalışanlar çok yardımsever ve profesyonel davrandılar. Ürünlerin kalitesi oldukça yüksek ve beklentilerimi karşıladı. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapma gereği duymadım. Tesisler oldukça geniş ve rahat. Genel deneyimim çok memnuniyet vericiydi ve fiyat olarak da uygun buldum.

2023-11-07 Selin

OKD Polimer - Kestamit'te son derece olumlu bir deneyim yaşadım. İşletmenin atmosferi ve dekoru gerçekten etkileyiciydi. Çalışanlar çok yardımsever ve cana yakındılar. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi tam olarak karşıladı. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yapmama gereği duymadım. Tesisler modern ve rahat. Genel olarak deneyimim son derece olumlu oldu ve aldığım hizmetin değeri çok yüksek.

2023-11-12 Kadir

OKD Polimer - Kestamit işletmesinde yaşadığım deneyim olumlu oldu. İş yerinin atmosferi son derece hoş ve dekorasyonu gerçekten mükemmel. Çalışanlar son derece yardımsever ve profesyoneldi. Ürünlerin kalitesi oldukça yüksek ve beklentilerimi aştı. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yapma gereği duymadım. Tesisler oldukça modern ve tüm olanaklara sahip. Genel deneyimim son derece memnun ediciydi ve aldığım hizmetin değeri çok iyiydi.

2023-11-17 Şeyma

OKD Polimer - Kestamit, harika bir işletme. İş yerinin ambiyansı ve dekorasyonu sıcak ve davetkar. Çalışanlar son derece yardımsever ve cana yakındılar. Ürünlerin kalitesi oldukça yüksek ve isteklerimi karşıladı. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yapma gereği duymadım. Tesisler geniş ve rahat. Genel olarak deneyimim son derece olumlu oldu ve aldığım hizmetin değeri de son derece iyiydi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? OKD Polimer - Kestamit - Polietilen - Polyamid - Teflon - Delrin?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?