Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik yorumlar

Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik yakın NanoMedya, 59, 2191. Cd., Mustafa Kemal Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06510

  • Adres: Mustafa Kemal, Mahall Ankara, Dumlupınar Blv. F Blok 3. kat daire no:26, 06530 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 533 654 22 31
  • Web sitesi: gulfemcelik.com.tr
  • Enlem, Boylam: 39.9094881, 32.7539173

Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik yorumlar

İnternet üzerinde yapmış olduğum araştırma sonucunda Prof. Dr. Gülfem hocama alerjik rahatsızlıklarımdan dolayı gitmeye karar verdim. Bu zamana kadar başka doktorlarla çok zaman kaybetmiş ve boş yere çaresizliğe kapılmışım. Gülfem hocam … Daha fazla

Kendisi benim de doktorum ve öksürük şikayetimi çözmüştü aynı zamanda işini çok titizlikle yapıyor. Karşılaştığım için kendimi şanslı hissediyor ve mesleğe uzun yıllar devam etmesini diliyorum.

Yaşadığım ciddi bir anestezi reaksiyonu sonucu titiz bir araştırmanin ardından Gulfem hocamla yollarımız kesişti iyiki tanımışım.Gerek hekimligi gerek insanlığı mükemmel bir insan.kafamdaki tüm endişelerim yok oldu. tedavi sonrasında bana verilen ilaç karnesi bundan sonraki yaşantım için çok onemli iyiki varsiniz hocam

2023-09-21 Esra

İnternet üzerinde yapmış olduğum araştırma sonucunda Prof. Dr. Gülfem hocama alerjik rahatsızlıklarımdan dolayı gitmeye karar verdim. Bu zamana kadar başka doktorlarla çok zaman kaybetmiş ve boş yere çaresizliğe kapılmışım. Gülfem hocam işinin ehli, yardımsever ve ilgili bir doktor. Kendisiyle yaptığım tedavi sonrasında rahatladım ve şikayetlerim azaldı. İyi ki tanımışım.

2023-09-21 Kerem

Gülfem Hocam kesinlikle işinin ehli bir doktor. Kendisi benim de doktorum ve öksürük şikayetimi çözmüştü. Randevu alırken de asistanları ilgilendi ve sıcak karşıladı. İşini çok titizlikle yapıyor ve hastalarıyla ilgili ayrıntılı bir şekilde ilgileniyor. Karşılaştığım için kendimi şanslı hissediyor ve mesleğe uzun yıllar devam etmesini diliyorum.

2023-09-21 Fatma

Yaşadığım ciddi bir anestezi reaksiyonu sonucu titiz bir araştırmanın ardından Gülfem hocamla tanışma fırsatım oldu. Kendisi çok mükemmel bir doktor ve insan. Kafamdaki tüm endişelerim yok oldu ve kendisine sonsuz güvendim. Tedavi sürecinde bana verilen ilaçlar ve bilgiler benim için çok değerli oldu. İyi ki varsınız hocam.

2023-10-06 Ali

Gülfem hocam, alerji uzmanı olarak bana çok yardımcı oldu. Kendisi alanında uzman ve deneyimli bir doktor. İlgili, sabırlı ve anlayışlı davranıyor. Hasta memnuniyetine önem veren bir doktor. Tedavim sırasında kendisiyle iletişimimden ve hizmetinden memnun kaldım. Kendisine teşekkür ederim.

2023-10-11 Ayşe

Alerji uzmanı Gülfem Elif Çelik'e gittiğim için çok memnunum. Kendisi hem çok iyi bir doktor hem de çok insancıl birisi. Randevu alırken de asistanları ilgilendi ve randevu saatimde beni bekledi. İlgili ve samimi bir şekilde sorunlarımı dinledi ve tedavi planını detaylı bir şekilde anlattı. Tedavi sürecim gayet başarılı geçti ve çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-16 Mehmet

Gülfem hocama alerji sorunum için gittim. Kendisi alanında çok başarılı bir doktor. İlgili, içten ve sabırlı bir yaklaşımı var. Şikayetimi detaylı bir şekilde dinledi ve gereken tedaviyi uyguladı. Tedavi sürecim çok iyi geçti ve şikayetlerim azaldı. Kendisine teşekkür ederim.

2023-10-21 Selin

Gülfem hocam cildimdeki alerji sorunu için gittim. Kendisi çok ilgili ve işinde uzman bir doktor. Detaylı bir şekilde muayene yaptı ve tedavi sürecini anlattı. Tedavi sonrasında cildimdeki alerjik reaksiyonlar azaldı ve kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Kendisine teşekkür ederim.

2023-10-26 Ahmet

Gülfem hocama alerji testi yaptırmak için gittim. Kendisi çok iyi bir doktor, işinde uzman ve güvenilir biri. Randevu almak da çok kolay bir şekilde gerçekleşti. Testlerin sonuçlarına göre bana doğru tedavi yöntemlerini anlattı ve uyguladı. Tedavi sürecim başarılı geçti ve şikayetlerim azaldı. Çok teşekkür ederim.

2023-10-31 Ayhan

Gülfem hocama alerjik astım sorunum için gittim. Kendisi işinde uzman ve deneyimli bir doktor. Hasta memnuniyetine önem veriyor ve hastalarıyla ilgileniyor. Tedavi sürecim başarılı geçti ve şikayetlerim azaldı. Kendisine teşekkür ederim.

2023-11-05 Elif

Gülfem hocama alerji tedavisi için gittim. Kendisi uzman bir doktor ve işini çok titizlikle yapıyor. Randevu alırken yardımcı oldu ve ilgili davrandı. Tedavi sürecim başarılı geçti ve şikayetlerim azaldı. Kendisine teşekkür ederim.

2023-11-10 Emre

Gülfem hocama alerji sorunum için gittim. Kendisi alanında uzman, tecrübeli ve özverili bir doktor. İlgili bir şekilde benimle ilgilendi ve tedavi sürecini anlattı. Tedavi sonrasında şikayetlerim azaldı ve kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Çok teşekkür ederim.

2023-11-15 Ayten

Gülfem hocama alerji rahatsızlığım için gitmiştim. Kendisi işinde uzman ve çok iyi bir doktor. İlgili, sabırlı ve anlayışlı davranıyor. Tedavim sürecinde kendisinden memnun kaldım. Şikayetlerim azaldı ve tedavi sonrasında daha iyi hissettim. Kendisine teşekkür ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Prof. Dr. Gülfem Elif Çelik?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?