Prof. Dr. Dursun Aras, İstanbul Ablasyon, Ritim Bozukluğu, Kalp Pili yorumlar

Prof. Dr. Dursun Aras, İstanbul Ablasyon, Ritim Bozukluğu, Kalp Pili yakın Fatih Caddesi, Çobançeşme Mahallesi, Bahçelievler, Istanbul, Marmara Region, 34197

  • Enlem, Boylam: 40.9970729, 28.8308158

Prof. Dr. Dursun Aras, İstanbul Ablasyon, Ritim Bozukluğu, Kalp Pili, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Prof. Dr. Dursun Aras, İstanbul Ablasyon, Ritim Bozukluğu, Kalp Pili yorumlar

Three months ago, I went to my cardiologist friend for my sudden onset of rhythm disorder, which hit 250, and he said that the right person to go for my problem could be Dursun Hodja, and he even made my appoin …

After the diagnosis of rhythm disorder was made, we met with Dursun Hodja and quickly decided on the operation. Dursun Hoca is a very caring and smiling person. He informed me in detail about the process. The operation was performed about 1.5 months ago and now I have no problems. I thank him again.

Hello, I previously went to a different hospital with a complaint of rhythm disorder, I had ablation, but it was not successful. I went to the teacher, let alone on the recommendation, I'm glad we met the teacher. My teacher did the second ablation procedure and it went very well. Thank you for your interest in my docto …

2023-09-25 Ayse

Üç ay önce ani başlayan ritim bozukluğum için kardiyolog arkadaşımın yanına gittim ve bana sorunum için gitmek için doğru kişinin Dursun Hoca olabileceğini söyledi ve hatta randevumu bile ayarladı.

2023-09-25 Ali

Ritim bozukluğu teşhisinden sonra Dursun Hocayla tanıştık ve hızlıca operasyon konusunda karar verdik. Dursun Hoca çok ilgili ve güleryüzlü bir kişi. Bana süreci detaylı bir şekilde bilgilendirdi. Operasyon yaklaşık 1.5 ay önce gerçekleşti ve şu anda hiçbir sorunum yok. Tekrar teşekkür ediyorum.

2023-09-25 Fatma

Merhaba, önceden farklı bir hastaneye ritim bozukluğu şikayetiyle gitmiştim, ablasyon oldum fakat başarılı olmamış. Hocaya gitmek için arkadaş tavsiyesi üzerine gitmiştim, hocayla tanışmaktan memnunum. Hocam ikinci ablasyon işlemimi yaptı ve çok iyi geçti. Doktoruma ilgisinden dolayı teşekkür ederim.

2023-10-10 Mehmet

Tanı konulduktan sonra Dursun Hoca ile tanıştık ve hızlıca operasyon konusunda karar verdik. Dursun Hoca çok ilgili ve güleryüzlü bir kişi. Bana süreci detaylı bir şekilde bilgilendirdi. Operasyon yaklaşık 1.5 ay önce gerçekleşti ve şu anda hiçbir sorunum yok. Tekrar teşekkür ediyorum.

2023-10-12 Fatma

Tanı konulduktan sonra Dursun Hoca ile tanıştık ve hızlıca operasyon konusunda karar verdik. Dursun Hoca çok ilgili ve güleryüzlü bir kişi. Bana süreci detaylı bir şekilde bilgilendirdi. Operasyon yaklaşık 1.5 ay önce gerçekleşti ve şu anda hiçbir sorunum yok. Tekrar teşekkür ediyorum

2023-10-17 Zeynep

Kalp pili ameliyatı oldum. Hocam çok itinalı çalışıyor. Hastaları ile ilgileniyor. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-22 Mehmet

Dursun Hocaya ritm bozukluğu için gittim. Çok ilgiliydi. Tüm bilgileri detaylı bir şekilde anlattı ve ameliyat öncesi ve sonrası süreci çok iyi takip etti. Çok memnun kaldım.

2023-10-27 Özlem

Kalp ritim bozukluğum için Dursun Hoca'ya gitmeye karar verdim. Randevu aldım ve muayene oldum. Gerçekten işine çok hakim bir hekim. Sorunumu çözmek için gerekli aksiyonları aldı ve şu anda hiçbir sorunum yok. Kendisine teşekkür ediyorum.

2023-11-01 Ahmet

Dursun Hoca çok bilgili bir doktor. Kendisine ritim bozukluğu şikayetiyle gittim. Gerçekten işinde uzman olduğunu gördüm. Hızlı ve etkili bir tedavi süreci yaşadık. Kendisine minnettarım.

2023-11-06 Sultan

Dursun Hoca'ya kalp pili ameliyatı için gittim. Ameliyat öncesinde ve sonrasında tüm süreçlerde detaylı bilgilendirildim. Ameliyat çok başarılı geçti ve şu anda hiçbir şikayetim yok. Hocama teşekkür ederim.

2023-11-11 Murat

Dursun Hoca'ya ritim bozukluğu için danıştım. Gerçekten çözüm odaklı bir hekim. İlgisi ve bilgisi beni çok memnun etti. Çok başarılı bir tedavi süreci yaşadım.

2023-11-16 Gülnur

Dursun Hoca'ya ritim bozukluğum için gittim. İlgisi ve bilgisi beni çok memnun etti. Operasyon öncesi ve sonrası süreçlerde tüm detayları bana aktardı. Şu anda hiçbir sorunum yok. Teşekkürler.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Prof. Dr. Dursun Aras, İstanbul Ablasyon, Ritim Bozukluğu, Kalp Pili?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?