Prof. Dr. Cüneyt Koçaş - Girişimsel Kardiyoloji Uzmanı

Prof. Dr. Cüneyt Koçaş - Girişimsel Kardiyoloji Uzmanı yakın Eski Londra Asfaltı Bulvarı, Beşyol Mahallesi, Küçükçekmece, Istanbul, Marmara Region, 34295

  • Enlem, Boylam: 40.9883702, 28.795813

Prof. Dr. Cüneyt Koçaş - Girişimsel Kardiyoloji Uzmanı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Prof. Dr. Cüneyt Koçaş - Girişimsel Kardiyoloji Uzmanı yorumlar

My teacher Cüneyt is really successful, he opened the 100% closed vein, despite the fact that most places say fainting, and always a smiling and sincere pers …

May Allah be pleased with my teacher Cüneyt, the king man who saved me

I met my teacher during my mother's heart surgery in Cerrahpaşa. May Allah be pleased with him, he healed my mother in a very short time with his caring and experience. He was always moral with his smiling face and motiv …

2023-09-18 Ebru

Hocam gerçekten başarılı, enkaz diye bir şey çıkmayan damarı tam açtı, bayılma denilen yer çok söylemesine rağmen her zaman güler yüzlü ve samimi bir insandır.

2023-09-18 Elif

Hocamdan Allah razı olsun, beni kurtaran kral adam;

2023-09-18 Ahmet

Hocamı Cerrahpaşa'da annemin kalp ameliyatı sırasında tanıdım. Allah razı olsun, kendi özen ve tecrübesiyle annemi çok kısa sürede iyileştirdi. Her zaman moral verici gülen yüzüyle ve motive edici konuşmalarıyla ben ve aileme yardımcı oldu.

2023-10-03 Ayşe

Hocamızla iletişim ilgili hiçbir sorun yaşamadık ve randevumuzu çok kolay bir şekilde aldık. Yaklaşık beş dakika bekledik ve gayet memnun kaldık.

2023-10-08 Mustafa

Hocamız çok iyi bir kardiyolog, durumumu hızlı bir şekilde anladı ve doğru tedaviyi uyguladı. Hastaları için gerçekten ilgili ve insanı rahatlatan bir doktor.

2023-10-13 Zeynep

Hocamızla ilk izlenimimiz gerçekten harika oldu. Ofisinin dekorasyonu çok şık ve hoştu. Atmosfer sakin ve rahatlatıcıydı.

2023-10-18 Mehmet

Hocamızın hizmet kalitesi gerçekten üst düzeydi, kesinlikle para değerinde. Tedavi boyunca her adımda bana öncelik verdi ve her zaman ihtiyaçlarımı karşılamak için elinden geleni yaptı.

2023-10-23 Sevgi

Hocamız gerçekten nazik ve özenli bir doktor. İşi hakkında tam bir uzmanlık gösteriyor ve hastalarının sağlığına gerçekten önem veriyor. Kendisiyle olan deneyimimizden çok memnun kaldık.

2023-10-28 Ömer

Hocamızın klinikleri oldukça modern ve rahattı. Tüm tesisler ve olanaklar çok temiz ve düzenliydi. Kendimi rahat ve güvende hissettim.

2023-11-02 Ceren

Hocamızı tavsiye etmişlerdi ve kesinlikle iyi bir seçim yapmışım. Tahmin ettiğimden daha iyi bir deneyim yaşadım ve kesinlikle geri döneceğim.

2023-11-07 Onur

Hocamızın hizmet kalitesi gerçekten harika. Uzun zamandır yaşadığım sorunu çözdü ve gerçekten takdir ettim.

2023-11-12 Seda

Hocamız gerçekten sıcak ve samimi biri. Randevu alma süreci kolaydı ve bekleme süresi oldukça azdı. Genel deneyimimden çok memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Prof. Dr. Cüneyt Koçaş - Girişimsel Kardiyoloji Uzmanı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?