MDE HAİR saç ekim merkezi yorumlar

MDE HAİR saç ekim merkezi yakın Vakıfbank, Atatürk Bulvarı Yanyolu, Hocaömer Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi, Adıyaman, Adıyaman, Southeastern Anatolia Region, 02240

  • Adres: Hocaömer mahallesi 214 sokak bina no 1 kat 3 no 19, 02100 Merkezi/Adıyaman, Türkiye
  • Telefon: +90 530 920 00 03
  • Enlem, Boylam: 37.7631099, 38.2743814

MDE HAİR saç ekim merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
MDE HAİR saç ekim merkezi yorumlar
2023-09-25 Ayşen

Saç ekim merkezine gittiğimde ilk izlenimlerim çok olumlu oldu. Çalışanlar çok nazikti ve beni çay ikramıyla karşıladılar. Merkez temiz ve ferah bir ortama sahip. Hizmet kalitesi de çok iyiydi. Kesinlikle para değerinde bir deneyimdi. Saç ekimi işlemi için beklemek zorunda kalmadım.

2023-09-25 Murat

MDE HAİR saç ekim merkezinde yapılan işler gerçekten başarılı. Çalışanlar uzman ve işlerini çok iyi yapıyorlar. Ancak, biraz daha fazla beklemek zorunda kaldım ve rezervasyon yaptırmama rağmen sıramı beklemem gerekti. Bunun dışında genel olarak memnun kaldım.

2023-10-10 Ali

MDE HAİR saç ekim merkezinde yaptırdığım saç ekimi gerçekten çok başarılı oldu. Çalışanlar işlerini çok iyi yapıyorlar ve profesyoneller. Saç ekimi işlemleri için rezervasyon yaptırmama rağmen biraz beklemek zorunda kaldım. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kesinlikle para değerinde bir hizmet aldım. Çok memnunum.

2023-10-15 Ayşe

MDE HAİR saç ekim merkezinin atmosferi çok sıcak ve samimi. Çalışanlar müşteri odaklı ve işlerini çok iyi yapıyorlar. Ancak, rezervasyon yapmama rağmen biraz bekletildim. Hizmet kalitesi çok yüksek olsa da fiyatlar biraz pahalı. Yine de genel olarak memnun kaldım.

2023-10-20 Emre

Benim deneyimim MDE HAİR saç ekim merkezinde olumluydu. Çalışanlar çok cana yakın ve profesyonel. Merkez temiz ve ferah bir ortama sahip. Ancak, biraz daha fazla yenilik ve farklılık olabilirdi. Fiyatlar konusunda da biraz daha rekabetçi olunabilir. Yine de tavsiye ederim.

2023-10-25 Ayşegül

MDE HAİR saç ekim merkezine gittiğimde çok hoş bir ortamla karşılaştım. Çalışanlar güleryüzlü ve yardımseverdi. Ancak, biraz beklemek zorunda kaldım ve rezervasyon sistemi biraz karmaşıktı. Hizmet kalitesi ve fiyatlar açısından ise memnun kaldım.

2023-11-04 Sıla

MDE HAİR saç ekim merkezinde yapılan işler gerçekten kaliteli. Çalışanlar çok profesyonel ve işlerini iyi yapıyorlar. Ancak, biraz daha fazla yenilik ve çeşitlilik yapılması gerekiyor. Fiyatlar biraz yüksek olsa da genel olarak memnun kaldım.

2023-11-09 Can

MDE HAİR saç ekim merkezinde yapılan işler gerçekten başarılı. Çalışanlar çok ilgili ve profesyonel. Ancak, rezervasyon yaptırmama rağmen biraz beklemek zorunda kaldım. Hizmet kalitesi ve fiyatlar açısından memnun kaldım.

2023-11-14 Gizem

Müşteri hizmetleri ve personel gerçekten çok yardımseverdi. Saç ekimi işlemi için gittiğimde ortam temiz ve düzenliydi. Ancak, biraz daha fazla yenilik ve çeşitlilik yapılabilir. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kesinlikle para değerinde bir hizmet aldım. Genel olarak memnunum.

2023-11-19 Eren

MDE HAİR saç ekim merkezine gittiğimde çok olumlu bir atmosferle karşılaştım. Çalışanlar profesyonel ve işlerini iyi yapıyorlar. Ancak, biraz beklemem gerekti ve rezervasyon yapmama rağmen sıramı beklemek zorunda kaldım. Hizmet kalitesi ve fiyatlar açısından memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? MDE HAİR saç ekim merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?