Halı Saha İsmail Hakkı Tonguç Parkı yorumlar

Halı Saha İsmail Hakkı Tonguç Parkı yakın Batıkent Bulvarı, Ergazi Mahallesi, Yenimahalle, Ankara, Central Anatolia Region, 06797

  • Adres: Ergazi, Batıkent Blv. No:12, 06370 Ostim Osb/Yenimahalle/Ankara, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 39.9572857, 32.719478

Halı Saha İsmail Hakkı Tonguç Parkı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Halı Saha İsmail Hakkı Tonguç Parkı yorumlar
2023-09-19 Ercan

Halı saha oldukça temiz ve düzenli. Aydınlatma ve zemin kalitesi de çok iyidir. Personellerin ilgisi ve müşteri hizmeti de memnuniyet verici. Ancak rezervasyon yapmadan gitmek, beklemek gerekebilir.

2023-09-19 Aslı

Halı saha deneyimimiz oldukça keyifliydi. Fiyat performans açısından da memnun kaldık. Personel arkadaşlar çok yardımcı oldular. Rezervasyon da sorun yaşamadık. Salon da temiz ve düzenliydi. Genel anlamda güzel bir deneyimdi.

2023-09-19 Fatih

Halı saha oldukça geniş ve rahattı. Aydınlatma ve zemin kalitesi iyi. Fiyatlar da uygun. Personeller çok ilgili ve yardımcı. Rezervasyon ile beklemek zorunda kalmıyoruz. Ancak duş ve tuvaletler biraz daha temiz olabilir.

2023-10-04 Ayşe

Halı saha oldukça temiz ve bakımlı. Fiyatlar da uygun. Personeller çok yardımcı. Rezervasyon ile beklemek zorunda kalmıyoruz. Sadece tuvaletler biraz daha temiz olabilir.

2023-10-09 İbrahim

Halı saha geniş ve düzenli. Fiyatlar da uygun. Personeller memnuniyet verici. Rezervasyon ile beklemek zorunda kalmıyoruz. Ancak duş ve tuvaletler biraz daha temiz olabilir.

2023-10-14 Elif

Halı saha oldukça temiz ve düzenli. Aydınlatma ve zemin kalitesi de çok iyidir. Fiyatlar da uygun. Personeller çok ilgili ve yardımcı. Rezervasyon da sorun yaşamadık. Tuvalet ve duşlar da temizdi. Genel anlamda güzel bir deneyimdi.

2023-10-19 Mustafa

Halı saha geniş ve rahattı. Aydınlatma ve zemin kalitesi iyi. Fiyatları da uygun. Personel arkadaşlar çok yardımcı oldular. Rezervasyon da sorunsuzdu. Salon da temiz ve düzenliydi. Genel anlamda güzel bir deneyimdi.

2023-10-24 Özlem

Halı saha oldukça temiz ve düzenli. Aydınlatma ve zemin kalitesi de çok iyidir. Fiyatlar da uygun. Personeller çok ilgili ve yardımcı. Rezervasyon ile beklemek zorunda kalmıyoruz. Tuvalet ve duşlar da temizdi. Genel anlamda güzel bir deneyimdi.

2023-10-29 Mehmet

Halı saha oldukça geniş ve rahattı. Aydınlatma ve zemin kalitesi iyi. Fiyatlar da uygun. Personeller çok ilgili ve yardımcı. Rezervasyon ile beklemek zorunda kalmıyoruz. Tuvalet ve duşlar da temizdi. Ancak bazı yerlerde dekorasyon biraz daha iyi olabilir.

2023-11-03 Zeynep

Halı saha geniş ve düzenli. Fiyatları da uygun. Personel arkadaşlar çok yardımcı oldular. Rezervasyon da sorunsuzdu. Salon da temiz ve düzenliydi. Tuvalet ve duşlar da temizdi. Genel anlamda güzel bir deneyimdi.

2023-11-08 Ali

Halı saha oldukça temiz ve bakımlı. Fiyatlar da uygun. Personeller çok yardımcı. Rezervasyon ile beklemek zorunda kalmıyoruz. Tuvaletler biraz daha temiz olabilir. Genel anlamda memnun kaldık.

2023-11-13 Deniz

Halı saha oldukça geniş ve rahattı. Aydınlatma ve zemin kalitesi iyi. Fiyatlar da uygun. Personeller çok ilgili ve yardımcı. Rezervasyon ile beklemek zorunda kalmıyoruz. Tuvalet ve duşlar da temizdi. Gazeteler ve dergiler de bulunuyor. Genel anlamda güzel bir deneyimdi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Halı Saha İsmail Hakkı Tonguç Parkı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?