Pozitif Solar Enerji yorumlar

Pozitif Solar Enerji yakın yesilova elektrik, Celal Bayar Caddesi, Sakarya, Sakarya Mahallesi, Osmangazi, Bursa, Marmara Region, 16230

  • Adres: Kiremitçi, Celal Bayar Cd., 16220 Osmangazi/Bursa, Türkiye
  • Telefon: +90 532 232 22 82
  • Web sitesi: pozitifsolarmarket.com
  • Enlem, Boylam: 40.1924832, 29.0645735

Pozitif Solar Enerji, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Pozitif Solar Enerji yorumlar

Yeni nesil MC4 konnektör sipariş ettim sorunsuz geldi. Teşekkürler Pozitif Solar,

Allah razi olsun. Güneş paneli İşimiz için gerekli bilgileri tereddüt etmeden bizimle paylaşan pozitif solar ailesine teşekkürlerimizi borc biliriz.

Mesut bey ile önce konuştuk sonra daveti üzerine firmasını ziyaret ettim. Misafir perverliğiyle, ilgisiyle ve bilgisiyle beni ağırladı. Bıkmadan, usanmadan tüm sorularımı cevapladı. Kendisi sadece solar sistemler üzerine çalışıyor ve bu … Daha fazla

2023-09-24 Ahmet

Yeni nesil MC4 konnektör sipariş ettim sorunsuz geldi. Teşekkürler Pozitif Solar

2023-09-24 Ayşe

Allah razi olsun. Güneş paneli İşimiz için gerekli bilgileri tereddüt etmeden bizimle paylaşan pozitif solar ailesine teşekkürlerimizi borc biliriz.

2023-09-24 Mustafa

Mesut bey ile önce konuştuk sonra daveti üzerine firmasını ziyaret ettim. Misafir perverliğiyle, ilgisiyle ve bilgisiyle beni ağırladı. Bıkmadan, usanmadan tüm sorularımı cevapladı. Kendisi sadece solar sistemler üzerine çalışıyor ve bu konuda uzman. Gösterdiği ilgi ve alaka için çok teşekkür ederim. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

2023-09-27 Ayşe

Allah razi olsun. Güneş paneli İşimiz için gerekli bilgileri tereddüt etmeden bizimle paylaşan pozitif solar ailesine teşekkürlerimizi borç biliriz.

2023-09-27 Murat

Mesut bey ile önce konuştuk sonra daveti üzerine firmasını ziyaret ettim. Misafir perverliğiyle, ilgisiyle ve bilgisiyle beni ağırladı. Bıkmadan, usanmadan tüm sorularımı cevapladı. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Pozitif Solar Enerji?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?