Reyhun Iran Restorantı yorumlar

Reyhun Iran Restorantı yakın 2, Yeni Çarşı Caddesi, Kuloğlu, Tomtom Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34433

  • Adres: Tomtom, Yeni Çarşı Cd. No:26, 34433 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 245 15 00
  • Web sitesi: iranyemekleri.com
  • Enlem, Boylam: 41.0325401, 28.9777578

Reyhun Iran Restorantı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Reyhun Iran Restorantı yorumlar

The location of the restaurant is a little hidden. If you r a visitor and don't know your way around the area using a GPS is highly recommend. Food was decent but the portions are pretty small. Our waiter was attentive and the atmosphere … Daha fazla

???????? the food here is so delicious. The price ranges for the kebab 220 lira - 500 lira I recommend sitting outside as the air breeze is great. The place is too … Daha fazla

The place is a hidden but the food is great. If you are in the taksim area I recommended this place. The food is flavorful and the ice cream is delicious. I like the platter because it allows you to try many different things. There is parking right next to the restaurant if needed. Daha fazla

2023-09-24 Ayşe

Buradaki yemekler çok lezzetli. Kebaplar için fiyat aralıkları 220 lira - 500 lira arasında değişiyor. Hava akımı harika olduğu için dışarda oturmanızı tavsiye ederim. Mekan fazla...

2023-09-24 Cem

Mekan gizli bir yerde ama yemekler harika. Taksim bölgesindeyseniz tavsiye ederim. Yemekler lezzetli ve dondurma enfes. Mezeleri beğendim çünkü farklı şeyler denemenize olanak sağlıyor. Gerektiğinde hemen yanıbaşındaki restoranın park yeri var.

2023-10-09 Zeynep

Hidden bir yer ama yemekler harika. Taksim bölgesindeyseniz burayı tavsiye ederim. Yemekler lezzetli ve dondurma enfes. Plaka onları denemenize olanak sağlar. Gerektiğinde hemen yanıbaşındaki restoranın park yeri var.

2023-10-08 Ayşe

The food here is so delicious. The price ranges for the kebab are from 220 lira to 500 lira. I recommend sitting outside as the air breeze is great. The place is cozy and the service is good.

2023-10-08 Mehmet

The place is a hidden gem. If you are in the Taksim area, I recommend this place. The food is flavorful and the ice cream is delicious. I like the platter because it allows you to try many different things. There is parking right next to the restaurant if needed.

2023-10-23 Zeynep

Yer çok gizli, navigasyon kullanmanızı öneririm. Yemekler iyiydi ama porsiyonlar oldukça küçük. Garsonumuz ilgiliydi ve atmosfer güzeldi.

2023-10-28 Can

Buradaki yemekler çok lezzetli. Kebaplar için fiyat aralıkları 220 lira - 500 lira arasında değişiyor. Hava akımı harika olduğu için dışarda oturmanızı tavsiye ederim. Mekan içeriye göre biraz küçük ama konforlu.

2023-11-02 Seda

Mekan gizli bir yerde ama yemekler harika. Taksim bölgesindeyseniz burayı tavsiye ederim. Yemekler lezzetli ve dondurma enfes. Mezeleri beğendim çünkü farklı şeyler denemenize olanak sağlıyor. Gerektiğinde hemen yanıbaşındaki restoranın park yeri var.

2023-11-07 Aslı

Hidden bir yer ama yemekler harika. Taksim bölgesindeyseniz tavsiye ederim. Yemekler lezzetli ve dondurma enfes. Plaka onları denemenize olanak sağlar. Gerektiğinde hemen yanıbaşındaki restoranın park yeri var.

2023-11-12 Emre

Restoranın yeri biraz gizlenmiş. Eğer ziyaretçiyseniz ve bölgedeki yolu bilmiyorsanız, GPS kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim. Yemekler iyiydi ama porsiyonlar oldukça küçük. Garsonumuz ilgiliydi ve atmosfer güzeldi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Reyhun Iran Restorantı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?