Platform Dans ve Sanat Merkezi yorumlar

Platform Dans ve Sanat Merkezi yakın Esin Kuranel Eczanesi, Uğur Mumcu Caddesi, Büyükesat Mah., Büyükesat Mahallesi, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06700

  • Adres: Gaziosmanpaşa, Uğur Mumcu Cd. 57/3, 06700 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 466 19 87
  • Web sitesi: platformsanat.com
  • Enlem, Boylam: 39.893285, 32.875948

Platform Dans ve Sanat Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Platform Dans ve Sanat Merkezi yorumlar
2023-09-29 Ayşe

Dans stüdyosuna gittim ve deneyimim gerçekten harikaydı. Öğretmenler çok yetenekli ve hepsi çok sabırlı. İlk izlenimim çok olumluydu ve stüdyo çok temiz ve düzenliydi. Değerli vakitlerimi burada geçirmekten dolayı mutluyum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-29 Mehmet

Dans stüdyosu çok güzeldi. Dekorasyon oldukça etkileyici ve atmosfer sıcak ve samimiydi. Rezervasyon yapmak kolaydı ve beklemek zorunda kalmadım. Verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum. Genel deneyimim çok iyiydi ve tekrar gitmek için sabırsızlanıyorum.

2023-09-29 Fatma

Dans stüdyosu harikaydı. Öğretmenler çok motive ediciydi ve gerçekten profesyoneldiler. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve stüdyo çok rahat bir atmosfere sahipti. Rezervasyon yaptırdığımda beklemek zorunda kalmadım ve verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-10-14 Ahmet

Dans stüdyosuna gitmek gerçekten keyifliydi. Öğretmenler çok yetenekliydi ve dersler çok eğlenceliydi. Dekorasyon modern ve şık. Rezervasyon yapmak kolaydı ve bekleme süresi çok kısaydı. Verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-10-19 Aysel

Dans stüdyosu mükemmeldi. Öğretmenler çok profesyoneldi ve dersler çok eğlenceliydi. Stüdyo çok temiz ve düzenliydi. Rezervasyon yaptırırken bekleme süresi çok kısaydı. Verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-10-24 Şükrü

Dans stüdyosu beklediğimden çok daha iyiydi. Öğretmenler çok yetenekli ve dersler çok eğlenceliydi. İlk izlenimim harikaydı ve stüdyo çok şık ve moderndi. Rezervasyon yapmak kolaydı ve beklemek zorunda kalmadım. Verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum. Tavsiye ederim.

2023-10-29 Hatice

Dans stüdyosu çok güzel bir deneyimdi. Öğretmenler harikaydı ve dersler çok eğlenceliydi. Stüdyo çok temiz ve güzelce dekore edilmişti. Rezervasyon yapmak kolaydı ve beklemek zorunda kalmadım. Fiyatı da oldukça uygun. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-11-03 Mustafa

Dans stüdyosu çok iyi. Öğretmenler harika ve dersler eğlenceli. Stüdyo güzel ve rahat bir atmosfere sahip. Rezervasyon kolay ve hızlı. Fiyatını hakediyor. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-11-08 Gülcan

Dans stüdyosu güzeldi. Öğretmenler yetenekli ve profesyonel. Stüdyo temiz ve düzenli. Rezervasyon yapmak kolaydı ve beklemek zorunda kalmadım. Fiyatı da uygun. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-13 Murat

Dans stüdyosu harika. Öğretmenler deneyimli ve dersler çok eğlenceliydi. Stüdyo temiz ve şık. Rezervasyon yapmak kolaydı ve bekleme süresi çok kısaydı. Verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-18 Emine

Dans stüdyosu çok güzeldi. Öğretmenler harikaydı ve dersler çok eğlenceliydi. Stüdyo temiz ve düzenli. Rezervasyon yapmak kolaydı ve beklemek zorunda kalmadım. Fiyatları da uygun. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-11-23 Berk

Dans stüdyosuna gittim ve gerçekten keyifli bir deneyim oldu. Öğretmenler çok yetenekli ve deneyimli. İlk izlenim olumlu oldu ve stüdyo çok güzel ve moderndi. Rezervasyon yapmak kolaydı ve beklemek zorunda kalmadım. Verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Platform Dans ve Sanat Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?