TİKA - Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı yorumlar

TİKA - Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı yakın Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Eti Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06630

  • Adres: Eti, Gazi Mustafa Kemal Blv. No: 140, 06570 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 939 70 00
  • Web sitesi: tika.gov.tr
  • Enlem, Boylam: 39.9347809, 32.8389292

TİKA - Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
TİKA - Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı yorumlar

Its Turkish government department for coordination with international countries.

Bina çok güzel ama içinde neler yapılıyor bilemiyoruz maalesef. Keşke hizmetlerini daha çok anlatabilseler. Sanki halkla ve işadamları ile daha sıkı diyalog halinde olabilseler. Eminim halkın desteğini çok daha fazla alabilirler... ...???????? …

Öncelikle kolay gelsin. sizinle ve sizin gibi milli kuruluşlarla iftihar ettiğimizi ve sizi ve sizinle aynı düşüncedeki kuruluşları herdaim destekledigimizi ve dualarimizinda sizlerle olduğunu unutmamaninizi diler ve sizleri imrenerek … Daha fazla

2023-09-24 Ali

Bina çok güzel ama içinde neler yapılıyor bilemiyoruz maalesef. Keşke hizmetlerini daha çok anlatabilseler. Sanki halkla ve işadamları ile daha sıkı diyalog halinde olabilseler. Eminim halkın desteğini çok daha fazla alabilirler...

2023-09-24 Ayşe

Öncelikle kolay gelsin. Sizinle ve sizin gibi milli kuruluşlarla iftihar ettiğimizi ve sizi ve sizinle aynı düşüncedeki kuruluşları her zaman desteklediğimizi ve dualarımızın da sizlerle olduğunu unutmamanızı dileriz ve sizleri imrenerek...

2023-09-24 Mehmet

Büyüklüğü, temizliği, personelin güler yüzlü ve ilgili olması çok etkileyici. Yaptıkları çalışmalardan dolayı bu kuruluşa teşekkür etmek istiyorum.

2023-10-09 Fatma

TİKA, Türk işbirliği ve koordinasyon ajansı başkanlığı adı altında çalışmalarda bulunan bir devlet daireleridir. Projelerinin amacı Türkiye'nin dost ve kardeş ülkelere olan yardımlarını artırmaktır. Bu konuda başarılı çalışmalar yaptıklarını düşünüyorum.

2023-10-14 İbrahim

Türkiye'nin uluslararası ülkelerle koordinasyonunu sağlayan bir kuruluş olarak TİKA'yı çok değerli buluyorum. İşbirliği ve ilişkilerin geliştirilmesi için önemli bir rol oynadıklarına inanıyorum.

2023-10-24 Hüseyin

TİKA'nın projeleri gerçekten etkileyici. Yaptıkları çalışmalarla Türkiye'nin uluslararası alanda halka yardımcı olduğunu gösteriyorlar.

2023-10-29 Zeynep

TİKA, Türkiye'nin yurtdışındaki projelerini koordine eden bir kuruluştur. Yaptıkları çalışmalarla Türk halkına gurur vermektedirler.

2023-11-03 Ahmet

TİKA, Türk işbirliği ve koordinasyon ajansı başkanlığı olarak uluslararası ilişkilerde önemli bir rol oynamaktadır. Projeleri ve çalışmaları takdire değerdir.

2023-11-08 Sevgi

TİKA'nın çalışmalarını takdir ediyorum. Türkiye'nin dost ülkelere yardım etmek için harika bir kuruluş olduğunu düşünüyorum.

2023-11-13 Hasan

TİKA Türkiye'nin uluslararası yardım çalışmalarını koordine eden önemli bir kuruluştur. Projeleri ile Türkiye'nin adını yurt dışında da duyurmakta ve yardım eli uzatmaktadırlar.

2023-11-18 Emine

TİKA'nın çalışmalarını çok takdir ediyorum. Yaptıkları projelerle Türkiye'yi dünyada temsil ediyorlar ve halka yardım eli uzatıyorlar.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? TİKA - Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?