İsmar Marketler Zinciri yorumlar

İsmar Marketler Zinciri yakın Yunus Emre Mahallesi, Onikişubat, Kahramanmaraş, Mediterranean Region, 46040

  • Adres: Binevler, Adnan Menderes Bulv. No:78, 46050 Kahramanmaraş Merkez/Kahramanmaraş, Türkiye
  • Telefon: +90 344 215 04 44
  • Enlem, Boylam: 37.5861783, 36.8991551

İsmar Marketler Zinciri, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
İsmar Marketler Zinciri yorumlar

Kapandi

2023-10-02 Ayşe

İsmar Marketler Zinciri Süpermarket'i sık sık ziyaret ediyorum ve genel deneyimim oldukça olumlu. Mağaza içi dekorasyonu çok hoş ve ferah bir atmosfere sahip. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyi ve genellikle taze sebze ve meyveler bulunuyor. Fiyatlar da uygun olduğu için buradan alışveriş yapmayı tercih ediyorum. Personel de yardımcı ve güler yüzlü. Tek olumsuz yanı bazen yoğun olması ve kasa önünde bekleme süresi uzun olabiliyor. Ancak genel olarak memnunum.

2023-10-02 Fatma

İsmar Marketler Zinciri Süpermarket'in iç dekorasyonu oldukça güzel ve şık. Mağaza geniş olduğu için alışveriş yapmak çok rahat. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyi ve taze. Fiyatlar da uygun olduğu için sık sık buradan alışveriş yapıyorum. Personel de yardımcı ve iletişimi güzel. Tek sıkıntı kasa önünde beklemek zorunda kaldığımız uzun süre oluyor. Ancak genel olarak çok memnunum.

2023-10-17 Ahmet

İsmar Marketler Zinciri Süpermarket'te alışveriş yapmak genel olarak iyi bir deneyim. Mağaza içi dekorasyonu sade ve yeterli. Ürün çeşitliliği ve kalitesi de tatmin edici. Fiyatlar da uygun olduğu için buradan alışveriş yapıyorum. Personel de genel olarak ilgili ve yardımcı olmaya çalışıyor. Sadece bazen kasa önünde uzun süre beklemek zorunda kalabiliyorum. Bunun dışında genel olarak memnunum.

2023-10-22 Seda

İsmar Marketler Zinciri Süpermarket'te ilk kez alışveriş yaptım ve oldukça olumlu bir deneyim oldu. Mağaza içi dekorasyonu çok hoş ve rahat bir atmosfere sahip. Ürünlerin kalitesi oldukça iyi ve çeşitlilik de fazla. Fiyatlar da uygun olduğunu düşünüyorum. Personel de yardımcı ve güler yüzlü. Kasa önünde beklemek zorunda kalmadım, hızlı bir şekilde alışverişi tamamladım. Genel olarak çok memnun kaldığım bir süpermarket deneyimi oldu.

2023-10-27 Deniz

İsmar Marketler Zinciri Süpermarket'ten birkaç kez alışveriş yaptım ve genel olarak memnun kaldığımı söyleyebilirim. Mağaza içi dekorasyonu sade ve nezih bir atmosfere sahip. Ürün çeşitliliği ve kalitesi de tatmin edici. Fiyatlar da uygun olduğu için buradan alışveriş yapmayı tercih ediyorum. Personel de yardımcı ve ilgili. Tek sıkıntı bazen yoğun olabiliyor ve kasa önünde biraz bekleme süresi oluyor. Genel olarak iyi bir süpermarket deneyimi yaşamanızı tavsiye ederim.

2023-11-01 Berkay

İsmar Marketler Zinciri Süpermarket'in iç dekorasyonu oldukça hoş ve ferah bir atmosfere sahip. Ürün çeşitliliği ve kalitesi de iyi. Fiyatlar da uygun olduğu için buradan alışveriş yapıyorum. Personel de genel olarak yardımcı olmaya çalışıyor. Kasa önünde bazen bekleme süresi biraz uzun olabiliyor. Ancak genel olarak memnunum ve tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-11-06 Gizem

İsmar Marketler Zinciri Süpermarket'e sık sık alışveriş yaparım ve deneyimlerim oldukça olumlu. Mağaza içi dekorasyonu oldukça hoş ve ferah bir atmosfere sahip. Ürünlerin kalitesi de iyi ve taze. Fiyatlar da uygun olduğu için buradan alışveriş yapmayı tercih ediyorum. Personel de yardımcı ve güler yüzlü. Sadece bazen yoğunluğundan dolayı kasa önünde bekleme süresi biraz uzun olabiliyor. Genel olarak memnunum ve tekrar geleceğim.

2023-11-11 Ayhan

İsmar Marketler Zinciri Süpermarket'ten birkaç kez alışveriş yaptım. Mağaza içi dekorasyonu sade ve yeterli. Ürün çeşitliliği ve kalitesi de iyi. Fiyatlar da uygun olduğu için buradan alışveriş yapıyorum. Personel de genel olarak ilgili. Sadece bazen kasa önünde biraz beklemek zorunda kalabiliyorum. Genel olarak memnunum ve tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-11-16 Sevgi

İsmar Marketler Zinciri Süpermarket'te alışveriş yapmak oldukça keyifli bir deneyim. Mağaza içi dekorasyonu hoş ve ferah bir atmosfere sahip. Ürün çeşitliliği ve kalitesi de tatmin edici. Fiyatlar da uygun olduğu için buradan alışveriş yapıyorum. Personel de yardımcı ve güler yüzlü. Sadece bazen yoğunluktan dolayı kasa önünde bekleme süresi biraz uzun olabiliyor. Genel olarak memnunum ve tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-21 Aysun

İsmar Marketler Zinciri Süpermarket'te birkaç kez alışveriş yaptım ve genel olarak memnun kaldığımı söyleyebilirim. Mağaza içi dekorasyonu sade ve temiz. Ürün çeşitliliği ve kalitesi de tatmin edici. Fiyatlar da uygun olduğu için buradan alışveriş yapmayı tercih ediyorum. Personel de yardımcı olmaya çalışıyor. Sadece kasa önünde bazen beklemek zorunda kalabiliyorum. Genel olarak iyi bir süpermarket deneyimi oldu.

2023-11-26 Yusuf

İsmar Marketler Zinciri Süpermarket'te birkaç kez alışveriş yaptım ve genel olarak memnun kaldım. Mağaza içi dekorasyonu ferah bir atmosfere sahip. Ürün çeşitliliği ve kalitesi de iyi. Fiyatlar da uygun olduğu için buradan alışveriş yapıyorum. Personel de yardımcı olmaya çalışıyor. Sadece bazen yoğunluktan dolayı kasa önünde bekleme süresi biraz uzun olabiliyor. Genel olarak memnunum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? İsmar Marketler Zinciri?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?