Paribu Cineverse Forum Aydın yorumlar

Paribu Cineverse Forum Aydın yakın Dogu Gazi Bulvarı, Orta Mah., Aydin, Efeler, Aydın, Aegean Region, 09000

  • Adres: Orta Mah Forum AVM Müze Bulvarı D:No:1, Forum Aydın, 09010 Efeler/Aydın, Türkiye
  • Telefon: +90 850 220 0967
  • Web sitesi: cinemaximum.com.tr
  • Enlem, Boylam: 37.8465089, 27.860779

Paribu Cineverse Forum Aydın, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Paribu Cineverse Forum Aydın yorumlar

Aydın'ın (Denizli tarafından) girişinde yer alan Forum Aydın Avm içinde yemek katında bulunan sinema, salonları ve ses sistemleri ile film izlettiriyor. Personel maalesef pek ilgili değil. Bilet fiyatları dışında herhangi birsey aldığınız … Daha fazla

2023-10-09 Mustafa

Film izlemek için uğranabilecek güzel bir mekan. Ambiyansı oldukça güzel olan sinema salonunun koltukları da oldukça rahat. Ancak fiyatları biraz yüksek. Popcorn ve içecekler de oldukça pahalı. Servis personeli de biraz ilgisiz. Yine de genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-10-14 Fatma

Buraya ilk gittiğimde oldukça etkilenmiştim. Salonlar modern ve rahat. Ayrıca görüntü ve ses kalitesi de oldukça iyiydi. Ancak son birkaç seferdir yaşadığım deneyimler pek olumlu değil. Personellerin ilgisi ve hızı biraz düşmüş gibi. Yine de tercih edilebilir bir yer.

2023-10-19 İsmail

Salonlar oldukça kalabalık oluyor ve bu durum film izlemeyi biraz zorlaştırıyor. Ayrıca bilet fiyatları da biraz yüksek. Ancak yine de iyi bir deneyim sunuyorlar. Ses ve görüntü kalitesi gayet iyi. Personel de aşırı ilgili ve yardımcı.

2023-10-29 Yağmur

Forum Aydın sinemasında film izlemek için Gitmek istediğim yerlerden biridir.. Hem konum olarak hem de kalitesi olarak oldukça iyi bir yerdir. Yalnız bilet fiyatları biraz yüksek. Ama genel olarak memnunum.

2023-11-08 Selma

Forum Aydın sineması genel olarak iyi bir deneyim sunuyor. Salonlar modern ve temiz. Görüntü ve ses kalitesi de oldukça iyi. Ancak servis biraz yavaş ve fiyatlar biraz yüksek. Yine de tercih edilebilir bir mekan.

2023-11-13 Mert

Forum Aydın sineması oldukça güzel bir yer. Salonlar modern ve rahat. Ayrıca görüntü ve ses kalitesi de oldukça iyiydi. Ancak güncel filmleri izlemek için sürekli uzun kuyruklarda beklemek gerekiyor. Bilet fiyatları da biraz yüksek.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Paribu Cineverse Forum Aydın?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?