Dansorium Dans Kursu yorumlar

Dansorium Dans Kursu yakın Şehit Ertuğrul Kabataş Caddesi, Mecidiyeköy, Gülbahar Mahallesi, Mecidiyeköy Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34394

  • Adres: Mecidiyeköy, Şehit Ertuğrul Kabataş Cad. Çınarlı İş Merkezi, No:2/4, 34394 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 536 390 32 67
  • Web sitesi: dansorium.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.0695518, 29.0001569

Dansorium Dans Kursu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Dansorium Dans Kursu yorumlar

Sadece koreografi eğitimi olarak değil, müziği dinleyerek her dansa uyum sağlayabileceğiniz bir dans eğitimi almak istiyorsanız "Dansorium" doğru yer. Arda Hoca sayesinde market sırasında bile dans eder oldum.

Hiphop kültürünü yakından tanımak ve popüler şarkılarda keyifle dans etmek istiyorsanız ilk dersten sizin için doğru dans okulunu ve doğru dans hocasını bulduğunuzu hissedeceğiniz yer. Farklı dans okullarında deneyimim olmasına rağmen dans … Daha fazla

Dansorium'la ilgili güzel birçok şey var. Ancak benim için en güzeli hocaların herhangi bir şeyi temelden öğretmeye olan hevesleri. Dans etmeyi işin popülerliği dışında da seviyorsanız ve üstüne bedeninizi nasıl kullanabileceğinizi öğrenmek … Daha fazla

2023-09-24 Ayşe

Sadece koreografi eğitimi olarak değil, müziği dinleyerek her dansa uyum sağlayabileceğiniz bir dans eğitimi almak istiyorsanız "Dansorium" doğru yer. Arda Hoca sayesinde market sırasında bile dans eder oldum.

2023-09-24 Fatih

Hiphop kültürünü yakından tanımak ve popüler şarkılarda keyifle dans etmek istiyorsanız ilk dersten sizin için doğru dans okulunu ve doğru dans hocasını bulduğunuzu hissedeceğiniz yer. Farklı dans okullarında deneyimim olmasına rağmen dans ... Daha fazla

2023-09-24 Gül

Dansorium'la ilgili güzel birçok şey var. Ancak benim için en güzeli hocaların herhangi bir şeyi temelden öğretmeye olan hevesleri. Dans etmeyi işin popülerliği dışında da seviyorsanız ve üstüne bedeninizi nasıl kullanabileceğinizi öğrenmek ... Daha fazla

2023-09-26 Ayşe

Dansorium'da eğitim alırken müziği dinleyerek her dansa uyum sağlayabileceğimizi öğrendik. Arda Hoca sayesinde dans etmeyi her yerde yapabilir olduk.

2023-09-26 Murat

Dansorium'da hip-hop kültürünü daha yakından tanıma fırsatı bulduk. Popüler şarkılarda da keyifle dans edebiliyoruz. İlk dersten itibaren doğru dans okulunu ve doğru dans hocasını bulduğumu hissettim. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-26 Zeynep

Dansorium'la ilgili birçok güzel şey var. Özellikle hocaların herhangi bir şeyi temelden öğretmeye olan hevesleri beni etkiledi. Dans etmeyi seviyorsanız ve bedeninizi nasıl kullanabileceğinizi öğrenmek istiyorsanız buraya gelmenizi öneririm.

2023-10-11 Ahmet

Dansorium'dan aldığım eğitimle market sırasında bile dans edebilir oldum. Sadece koreografi eğitimi almakla kalmayıp, müziği dinleyerek her dansa uyum sağlayabiliyorum. Çok memnun kaldım.

2023-10-16 Aslı

Farklı dans okullarında deneyimlerim oldu ancak Dansorium gerçekten farklı bir yer. Atmosferi ve dekoru çok hoş. Hocalarının tutkusu ve öğretme hevesi sayesinde dans etmenin popülerliğinin ötesinde bir deneyim yaşadım.

2023-10-21 Mehmet

Dansorium'da aldığım dans eğitimi sonrası bedenimi nasıl kullanabileceğimi öğrendim. Hocalar gerçekten çok iyi ve temelden öğretiyorlar. Burayı kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-26 Şeyma

Dansorium, sadece dans eğitimi olarak değil, müziği dinleyerek her dansa uyum sağlayabileceğin bir dans stüdyosu. Burada Arda Hoca sayesinde dans etmeyi seven birisi oldum. İtina ile dansın her aşamasını öğrenmemi sağladığı için teşekkür ederim.

2023-10-31 Emre

Dansorium'da hip-hop kültürünü daha yakından tanıma fırsatı buldum. Popüler şarkılarda keyifle dans edebiliyoruz. İlk dersten itibaren doğru dans okulunu ve doğru dans hocasını bulduğumu hissettim. Bu yüzden çok memnunum.

2023-11-05 Elif

Dansorium ile ilgili çok güzel bir deneyim yaşadım. Hocaların herhangi bir şeyi temelden öğretme hevesi gerçekten takdire şayandı. Dansın popülerliği dışında da dans etmeyi seviyorsanız buraya gelmenizi öneririm.

2023-11-10 Berk

Dansorium'dan aldığım eğitim sonrası market sırasında bile dans etmeye başladım. Burada sadece koreografi eğitimi almakla kalmıyor, aynı zamanda müziği dinleyerek her dansa uyum sağlayabiliyorum. Çok memnunum.

2023-11-15 Deniz

Dansorium'da hip-hop kültürünü daha yakından tanıma fırsatı bulduğumu söyleyebilirim. Popüler şarkılarda da keyifle dans edebiliyoruz. İlk dersten itibaren doğru dans okulunu ve doğru dans hocasını bulduğumu hissettim. Tavsiye ederim.

2023-11-20 Gül

Dansorium ile ilgili güzel birçok şey var. Özellikle hocaların herhangi bir şeyi temelden öğretme hevesleri gerçekten takdire şayan. Burada dans etmeyi seviyorsanız ve bedeninizi nasıl kullanabileceğinizi öğrenmek istiyorsanız gelmenizi öneririm.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Dansorium Dans Kursu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?