Pandora Kitabevi yorumlar

Pandora Kitabevi yakın Noodle House, No:10B, Dershane Sokağı, Halaskargazi Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34371

  • Adres: Halaskargazi, Vali Konağı Cd. No:5, 34371 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 245 16 67
  • Web sitesi: pandora.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.0493701, 28.9880389

Pandora Kitabevi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Pandora Kitabevi yorumlar

Çok iyi kitaplar var. Her konuda iyi kitaplar bulunmakta. Elemanlar gayet nazik ve işinin uzmanı. Bazı kitaplar çok pahalı. Oturup incelemek için pek fazla yer yok. Yalnızca bir koktuk var.

Beautiful bookshop with good section of English books both in fiction and non fiction.

Pandora Kitabevi is an interesting place to visit for all book lovers out there. It offers a wide range of English books that will surely capture your attention. The bookstore provides a cozy and welcoming atmosphere. Whether you're a fan … Daha fazla

2023-09-23 Ayşe

Çok iyi kitaplar var. Her konuda iyi kitaplar bulunmakta. Elemanlar gayet nazik ve işinin uzmanı. Bazı kitaplar çok pahalı. Oturup incelemek için pek fazla yer yok. Yalnızca bir koktuk var.

2023-09-23 Mehmet

Güzel bir kitapçı, hem kurgusal hem de kurgu dışı İngilizce kitaplar için iyi bir seçeneğe sahip.

2023-09-23 Cem

Pandora Kitabevi, tüm kitap severler için ilginç bir yer. Dikkatinizi çekecek geniş bir İngilizce kitap yelpazesi sunuyor. Kitapçı, sıcak ve davetkar bir atmosfer sunuyor. Bir roman veya bilim kitabı hayranı olun, eminim ki burada size uygun bir şey bulacaksınız.

2023-10-08 Ayşe

Kitapçıyı ziyaret etmek için güzel bir yer. Burada alışveriş yapmanız için birçok İngilizce kitap seçeneği sunuyor. Kitapçı, sıcak ve davetkar bir atmosfer sunuyor. Bir roman veya bilim kitabı hayranı olun, eminim ki burada size uygun bir şey bulacaksınız.

2023-10-13 Ali

Pandora Kitabevi, geniş bir İngilizce kitap yelpazesi sunuyor. Burası gerçekten bir kitap kurtları için gidilecek ilginç bir yer. Kitapçı, sıcak ve misafirperver bir atmosfer sunuyor. Bir roman veya bilim kitabı hayranı olun, burada kesinlikle dikkatinizi çekecek bir şeyler bulabilirsiniz.

2023-10-18 Elif

Pandora Kitabevi, kaliteli kitaplara uygun fiyatlarla sahip olmanızı sağlıyor. Çalışanlar çok yardımcı olur ve çok iyi bilirler. Kitapların bazıları gerçekten pahalı olsa da, hala düşündüğünüzden daha fazla seçenek sunuyorlar.

2023-10-28 Selin

Pandora Kitabevi, Türkiye'deki en iyi kitapçılardan biridir. Burada bulunan geniş bir İngilizce kitap koleksiyonuna bayıldım. Çalışanlar çok yardımcı olur ve samimi bir atmosfer sağlarlar. Sadece biraz pahalı olabilirler, ama yine de değer.

2023-11-02 Can

Pandora Kitabevi, sıcak ve hoş bir atmosfere sahip. Kitaplar çok kaliteli ve işini iyi yapan çalışanlar tarafından sunuluyor. Ancak, bazı kitaplar çok pahalı olabilir. Biraz daha fazla oturma alanı olsa daha iyi olurdu.

2023-11-07 Aslı

Çok hoş bir kitapçı, hem İngilizce hem de Türkçe kitaplar bulunmaktadır. Elemanlar iyi ve yardımcı olur. Biraz daha fazla oturma alanı olabilir

2023-11-12 Burak

Kitap sevdalıları için gidilecek en iyi yerlerden biri. Pandora Kitabevi, çeşitli kitaplar sunuyor ve çalışanlar çok dost ve profesyonel. Burada oturup kitapları incelemek için biraz daha fazla yer olabilirdi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Pandora Kitabevi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?