Toliman Property Gayrimenkul yorumlar

Toliman Property Gayrimenkul yakın Barış Sokağı, Gözcübaba, Dumlupınar Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34720

  • Adres: Dumlupınar, Barış Sk. B Blok No.7 BC, 34720 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 530 929 30 30
  • Web sitesi: tolimanproperty.com
  • Enlem, Boylam: 40.9944741, 29.0586277

Toliman Property Gayrimenkul, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Toliman Property Gayrimenkul yorumlar
2023-09-20 Mehmet

Toliman Property Gayrimenkul Endüstriyel Emlak Ajansı ile yaşadığım deneyim oldukça olumluydu. Şirketin sağladığı hizmetler kaliteli ve profesyoneldi. Bütün ihtiyaçlarımı karşıladılar ve beni gayrimenkul işlemleri konusunda rahatlattılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-20 Ayşe

Başlangıç izlenimim ve atmosfer oldukça etkileyiciydi. Ofis tasarımı modern ve şık görünüyordu. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Ayrıca rezervasyon yaptırmam gerektiğinde bekleme sürem kısa oldu. Açıkçası hiçbir şikayetim yok.

2023-09-20 Mustafa

Toliman Property Gayrimenkul Endüstriyel Emlak Ajansı'na değerli destekleri ve hizmetleri için minnettarım. Mülk araştırmalarımda bana yardımcı oldular ve benim için en iyi seçenekleri sundular. Çalışanlar cana yakın ve uzmanlardı. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-05 Fatma

Toliman Property Gayrimenkul Endüstriyel Emlak Ajansı'nda yaşadığım deneyim gerçekten mükemmeldi. Şirketin sağladığı hizmetlerin kalitesi tüm beklentilerimi karşıladı. Çalışanlar son derece profesyonel ve yardımseverdi. Kesinlikle tekrar kullanırım.

2023-10-10 Ali

Toliman Property Gayrimenkul Endüstriyel Emlak Ajansı'nda geçirdiğim zaman oldukça keyifliydi. Ofis atmosferi ve dekorasyonu çok hoştu. Personel her zaman yardımcı olmak için hazır ve nazırdı. Bekleme sürem oldukça kısaydı. Harika bir deneyimdi.

2023-10-15 Zeynep

Toliman Property Gayrimenkul Endüstriyel Emlak Ajansı'ndan aldığım hizmetlerden kesinlikle memnun kaldım. Onlarla çalışmak oldukça kolaydı. Bekleme süresi minimaldi. Çalışanlar çok kibar ve anlayışlıydı. Gayrimenkul işlemlerim konusunda beni desteklediler.

2023-10-20 Murat

Toliman Property Gayrimenkul Endüstriyel Emlak Ajansı her açıdan harika bir deneyim sunuyor. Şirketin sağladığı hizmetlerin değeri kesinlikle paranıza değer. Personel her zaman profesyonel ve yardımcı olmak için hazır. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-25 Selda

Toliman Property Gayrimenkul Endüstriyel Emlak Ajansı'na olan ilk izlenimim kesinlikle olumlu. Personelin yardımseverliği ve uzmanlığı beni etkiledi. Ayrıca ofis atmosferi sıcak ve davetkar. Hizmetleri için şirketi takdir ediyorum.

2023-10-30 Gökhan

Toliman Property Gayrimenkul Endüstriyel Emlak Ajansı'nda kaldığım süre boyunca beklentilerimin üzerinde bir deneyim yaşadım. Fiyatlar oldukça makuldu ve hizmet kalitesi harikaydı. Personel her zaman yardımcı oldu ve sorularıma sabırla cevap verdi.

2023-11-04 Esra

Toliman Property Gayrimenkul Endüstriyel Emlak Ajansı'ndan aldığım hizmetlerden oldukça memnunum. Ofis atmosferi oldukça etkileyiciydi ve personel her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyuyordu. Hizmetlerinin sunduğu değer kesinlikle tatmin ediciydi.

2023-11-09 Kadir

Toliman Property Gayrimenkul Endüstriyel Emlak Ajansı'nda yaşadığım deneyim gerçekten mükemmeldi. Personelin profesyonelliği ve hizmetlerinin kalitesi övgüye değerdi. Hizmetlerinden verdiğim ücrete oranla çok fazla memnun kaldım. Tavsiye ederim.

2023-11-14 Hatice

Toliman Property Gayrimenkul Endüstriyel Emlak Ajansı'na olan ilk izlenimim oldukça olumlu. Personel çok arkadaş canlısı ve yardımseverdi. Fiyatlar uygun ve hizmet kaliteli. Bana sağladıkları destek için minnettarım. Kesinlikle yeniden kullanırım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Toliman Property Gayrimenkul?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?