Pandora Alloys Turkey Store yorumlar

Pandora Alloys Turkey Store yakın NC Gold, 29 Ekim Caddesi, Yenibosna Merkez Mahallesi, Bahçelievler, Istanbul, Marmara Region, 34197

  • Adres: Yenibosna Merkez, Yenibosn Merkez Mh. Ladin sk Kuyumcukent Atolye Bloğu Zemin Kat, 1221. Sk. No:19, 34197 Bahçelievler/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 603 16 00
  • Web sitesi: pandoralloys.business.site
  • Enlem, Boylam: 41.0039593, 28.8181301

Pandora Alloys Turkey Store, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Pandora Alloys Turkey Store yorumlar
2023-09-21 Ayşe

Mücevher ekipmanları tedarikçisi olarak Pandora Alloys Turkey Store Mücevher Ekipmanları Tedarikçisi'ni tercih ettim ve çok memnun kaldım. Çalışanlar son derece yardımsever ve profesyoneldi. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi. Fiyatlar da makul düzeydeydi. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-09-21 Mehmet

Pandora Alloys Turkey Store Mücevher Ekipmanları Tedarikçisi'ni tercih ettim ve oldukça memnun kaldım. Çalışanlar nazik ve yardımseverdi. Mağaza atmosferi çok hoştu ve ürünlerin kalitesi harikaydı. Fiyatlar biraz yüksek olsa da değerdi. Genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-09-21 Esra

İlk izlenim oldukça olumlu oldu. Çalışanlar samimi ve yardımseverdi. Mağaza temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi ve fiyatlar da uygun seviyedeydi. Genel olarak memnun kaldım ve tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-10-11 Emine

Pandora Alloys Turkey Store Mücevher Ekipmanları Tedarikçisi'nden oldukça memnun kaldım. Çalışanlar çok nazik ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi de harikaydı ve fiyatlar da makul düzeydeydi. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-10-16 Ali

Mücevher ekipmanları tedarikçisi olarak Pandora Alloys Turkey Store Mücevher Ekipmanları Tedarikçisi'ni tercih ediyorum ve oldukça memnunum. Çalışanlar son derece yardımsever ve profesyonel. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kaliteye değiyor. Genel olarak harika bir deneyim.

2023-10-21 Fatma

Pandora Alloys Turkey Store Mücevher Ekipmanları Tedarikçisi, müşteri hizmetleri konusunda oldukça başarılı bir şirkettir. Çalışanlar yardımsever ve sağduyulu. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve fiyatlar da makul düzeydeydi. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-10-31 Sevgi

Pandora Alloys Turkey Store Mücevher Ekipmanları Tedarikçisi, oldukça güzel bir mağaza. Çalışanlar yardımsever ve samimi. Ürünlerin kalitesi de harika ve fiyatlar da makul düzeyde. Genel olarak harika bir deneyim.

2023-11-10 Derya

Çalışanlar çok kibar ve yardımseverdi. Mağaza temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatlar da uygun seviyedeydi. Genel olarak memnun kaldım ve tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-11-15 Hakan

Pandora Alloys Turkey Store Mücevher Ekipmanları Tedarikçisi'nden oldukça memnun kaldım. Çalışanlar nazik ve yardımseverdi. Mağaza atmosferi çok hoştu ve ürünlerin kalitesi harikaydı. Fiyatlar biraz yüksek olsa da değerdi. Genel olarak iyi bir deneyimdi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Pandora Alloys Turkey Store?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?