Çamaş Tarım Kredi Kooperatifi yorumlar

Çamaş Tarım Kredi Kooperatifi yakın 52-54, Örmeli Mahallesi, Sarıyakup Mahallesi, Çamaş, Ordu, Black Sea Region

  • Adres: Sarıyakup, Fatsa Cd. No:113, 52430 Çamaş/Ordu, Türkiye
  • Web sitesi: tarimziraat.com
  • Enlem, Boylam: 40.899977, 37.528412

Çamaş Tarım Kredi Kooperatifi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Çamaş Tarım Kredi Kooperatifi yorumlar
2023-09-25 Ahmet

Çamaş Tarım Kredi Kooperatifi Resmi Kurumu harika bir müşteri hizmeti sunuyor. Ürünlerinin kalitesi oldukça yüksek ve fiyatları da makul. Ayrıca çalışanlar çok yardımsever ve dostane. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-25 Ayşe

Çamaş Tarım Kredi Kooperatifi Resmi Kurumu'nun hizmetlerini çok beğendim. Ürünleri her zaman taze ve kaliteli. Personel her zaman yardımcı olmak için hazır. Sadece rezervasyon yapmadan önce biraz beklemek zorunda kalıyorum, bu yüzden hizmet hızı biraz düşük.

2023-09-25 Mustafa

Çamaş Tarım Kredi Kooperatifi Resmi Kurumu'na ilk gittiğimde, personel beni çok sıcak karşıladı. Tesisler gerçekten temiz ve düzenli. Atmosfer gerçekten hoş ve dekorasyon modern görünüyor. Ürünlerin kalitesi ve fiyatları da oldukça iyi.

2023-10-10 Fatma

Çamaş Tarım Kredi Kooperatifi Resmi Kurumu , Müşteri hizmetleri harika olan bir kurumdur. Hizmet hızı oldukça iyidir ve personel her zaman yardımcı olmaya hazırdır. Tesisler temiz ve düzenli, atmosfer rahatlatıcı ve dekorasyon hoş. Ürünlerin kalitesi ve fiyatları da oldukça iyi.

2023-10-15 Mehmet

Çamaş Tarım Kredi Kooperatifi Resmi Kurumu'nu ziyaret ettiğimde, personel çok misafirperverdi ve müşteri hizmetleri harikaydı. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve fiyatları da uygun. Sadece biraz bekleme süresi vardı, bu yüzden rezervasyon yapmaktan daha iyi.

2023-10-20 Zeynep

Çamaş Tarım Kredi Kooperatifi Resmi Kurumu'nda bulunan personel çok yardımsever ve cana yakın. Ürünlerin kalitesi harika ve fiyatlar çok uygun. Tesisler temiz ve düzenli, atmosfer rahatlatıcı ve dekorasyon şık. Hizmet hızı da oldukça iyiydi.

2023-10-25 Hasan

Çamaş Tarım Kredi Kooperatifi Resmi Kurumu'ndan aldığım hizmetten gerçekten memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve fiyatları makul. Personel çok yardımcı oldu ve hizmet hızı da iyiydi. Tesisler temiz ve düzenli, atmosfer rahatlatıcı ve dekorasyon güzel.

2023-10-30 Gülay

Çamaş Tarım Kredi Kooperatifi Resmi Kurumu'nu ziyaret ettiğimde personel çok yardımcı oldu ve müşteri hizmetleri harikaydı. Ürünlerin kalitesi ve fiyatları oldukça iyiydi. Sadece biraz beklemek zorunda kaldım, bu yüzden hizmet hızı biraz düşük.

2023-11-04 Ali

Çamaş Tarım Kredi Kooperatifi Resmi Kurumu'nda ilk defa ziyaret ettim ve gerçekten etkilendim. Personel sıcak ve samimi, müşteri hizmetleri harika. Ürünlerin kalitesi yüksekti ve fiyatlar uygun. Tesisler temiz ve düzenli, atmosfer rahatlatıcı ve dekorasyon şık.

2023-11-09 Selma

Çamaş Tarım Kredi Kooperatifi Resmi Kurumu'nun ürünlerini ve hizmetini gerçekten beğeniyorum. Ürünler her zaman taze ve kaliteli. Personel çok yardımsever ve nazik. Sadece biraz beklemek zorunda kalıyorum, bu yüzden hizmet hızı biraz düşük.

2023-11-14 Ahmet

Çamaş Tarım Kredi Kooperatifi Resmi Kurumu'nda gerçekten güzel bir deneyim yaşadım. Ürünlerin kalitesi yüksek ve fiyatları da uygun. Personel çok yardımcı oldu ve hizmet hızı iyiydi. Tesisler temiz ve düzenli, atmosfer rahatlatıcı ve dekorasyon güzel.

2023-11-19 Aylin

Çamaş Tarım Kredi Kooperatifi Resmi Kurumu'nda alışveriş yaparken her zaman harika bir deneyim yaşıyorum. Ürünlerin kalitesi mükemmel ve fiyatlar da uygun. Personel çok yardımsever ve hizmet hızı da iyiydi. Tesisler temiz ve düzenli, atmosfer rahatlatıcı ve dekorasyon şık.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Çamaş Tarım Kredi Kooperatifi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?