Ovabükü Ahşap Evler yorumlar

Ovabükü Ahşap Evler yakın Ovabükü, Mesudiye, Datça, Muğla, Aegean Region

  • Adres: Mesudiye, Küme evler, 48900 Datça/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 532 492 31 18
  • Web sitesi: ovabukuahsapevler.com
  • Enlem, Boylam: 36.6848665, 27.5564929

Ovabükü Ahşap Evler, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ovabükü Ahşap Evler yorumlar

Hizmet ve temizliğe takdir etmek adına yorum yapmak istedik. Eşsiz bir sahile yazlığınıza gelmiş sayabilirsiniz kendinizi. Kendin pişir kendin keyfini çıkar mekanı yani doğa'nın içinde başka bir lezzet diyebilirim. Mutfakta her türlü … Daha fazla

İşletme sahibi Mustafa bey ve eşi cana yakın ve ilgililer. Sizden birileri gibi. Denize yürüme mesafesinde. Bahçe içinde sakin bir yer. Tertemiz. Ev içinde ihtiyacınız olan herşey var. … Daha fazla

Denize yakın ayrıca ulaşımı kolay yakın çevrede bir çok koyda doya doya yüze bilirsiniz. Mustafa Bey çok nazik, yardımsever, her sıkıntınız da yanınızda kendinizi evinizde gibi hissediyorsunuz. Temizlik, ilgi ve doğal ortamın içinde sakin ve huzur dolu bir tatil için tavsiye ederim.

2023-09-22 Ali

Hizmet ve temizliğe takdir etmek adına yorum yapmak istedik. Eşsiz bir sahile yazlığınıza gelmiş sayabilirsiniz kendinizi. Kendin pişir kendin keyfini çıkar mekanı yani doğa'nın içinde başka bir lezzet diyebilirim. Mutfakta her türlü imkan mevcut.

2023-09-22 Ayşe

İşletme sahibi Mustafa bey ve eşi cana yakın ve ilgililer. Sizden birileri gibi. Denize yürüme mesafesinde. Bahçe içinde sakin bir yer. Tertemiz. Ev içinde ihtiyacınız olan herşey var.

2023-09-22 Mehmet

Denize yakın ayrıca ulaşımı kolay yakın çevrede bir çok koyda doya doya yüze bilirsiniz. Mustafa Bey çok nazik, yardımsever, her sıkıntınız da yanınızda kendinizi evinizde gibi hissediyorsunuz. Temizlik, ilgi ve doğal ortamın içinde sakin ve huzur dolu bir tatil için tavsiye ederim.

2023-10-07 Hatice

Harika bir tatildi. Evin içi son derece temizdi ve ihtiyacımız olan her şey vardı. Denize yürüme mesafesinde olması da büyük avantajdı. Mustafa Bey ve eşi çok yardımsever ve ilgililerdi. Kesinlikle tekrar kalmak isteyeceğim bir yer!

2023-10-12 Ahmet

Eşimle birlikte harika bir hafta sonu geçirdik. Ev çok temiz ve rahattı, ihtiyacımız olan her şeyi bulduk. Sahile yürüme mesafesinde olması da büyük bir avantajdı. İyi bir fiyat için harika bir deneyim!

2023-10-17 Selin

Ovabükü Ahşap Evler Tatil Evi'nde harika bir konaklama deneyimi yaşadık. Ev temiz, rahat ve iyi donanımlıydı. Mustafa Bey ve eşinin misafirperverliği için çok teşekkür ederiz. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-22 Murat

Bu tatil evinde harika bir konaklama deneyimi yaşadık. Ev temiz ve ferah, rahat bir atmosfere sahipti. Sahile yürüme mesafesinde olması ve çevredeki güzel koylara yakın olması da çok güzeldi. Kesinlikle tekrar geleceğiz!

2023-10-27 Fatma

Ovabükü Ahşap Evler Tatil Evi'ni tercih etmek harika bir karardı. Ev güzelce dekore edilmiş, temiz ve rahattı. Mustafa Bey her konuda yardımcı oldu ve tatilimizin keyifli geçmesini sağladı. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-01 İbrahim

Bu tatil evinde harika vakit geçirdik. Ev temiz, ferah ve ihtiyacımız olan her şeye sahipti. Denize yürüme mesafesinde olması da büyük avantajdı. Kesinlikle tekrar gelmek isteyeceğimiz bir yer!

2023-11-06 Gülay

Ovabükü Ahşap Evler Tatil Evi tercih etmek için çok memnunuz. Ev temiz, havadar ve rahattı. Mustafa Bey ve eşi çok misafirperver ve yardımseverdi. Kesinlikle başka bir tatilde tekrar gideceğiz!

2023-11-11 Hakan

Mükemmel bir tatil geçirdik. Ev tertemizdi ve her şey düşünülmüştü. Denize yürüme mesafesinde olması da büyük avantajdı. Mustafa Bey de çok yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-16 Melisa

Ovabükü Ahşap Evler Tatil Evi'nde harika bir tatil geçirdik. Ev çok temiz, rahat ve güzel bir konuma sahipti. Mustafa Bey ve eşi çok misafirperver ve yardımseverdi. Kesinlikle tekrar gelmek istiyoruz!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ovabükü Ahşap Evler?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?