Atese Sağlık Hizmetleri yorumlar

Atese Sağlık Hizmetleri yakın 1435. Sokak, İvedik Organize Sanayi Bölgesi, Serhat Mahallesi, Yenimahalle, Ankara, Central Anatolia Region, 06375

  • Adres: Serhat, İvedik OSB Mahallesi, 1435. Sk. No:37, 06378 Yenimahalle/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 394 45 67
  • Enlem, Boylam: 39.9870681, 32.7397178

Atese Sağlık Hizmetleri, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Atese Sağlık Hizmetleri yorumlar
2023-09-21 Ayşe

Atese Sağlık Hizmetleri Tıbbi Cihaz Üreticisi'ne gittim ve hizmetlerinden çok memnun kaldım. Randevu almak için beklemem gereken süre çok kısaydı ve bu benim için çok önemliydi. Fiyatlarının karşılığını aldığımı düşünüyorum ve ürettikleri ürünlerin kalitesi gerçekten yüksek. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer çok güzeldi. Genel deneyimim harikaydı ve tesisleri de çok kullanışlıydı. Müşteri hizmetleri ve personel de son derece yardımcıydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-21 Mustafa

Randevu için beklemem gereken süre biraz uzun olduğu için biraz aceleci hissettim. Ancak, hizmetin değeri bekleme süresine değdi. Ürettikleri ürünlerin kalitesi gerçekten çok iyiydi ve personel de son derece profesyonel ve yardımcıydı. Atmosfer ve dekor harika, genel deneyimim olumlu.

2023-09-21 Fatma

Atese Sağlık Hizmetleri Tıbbi Cihaz Üreticisi'ni ziyaret ettim ve hizmetlerinden çok memnun kaldım. Randevu alma sürecim oldukça hızlıydı ve fiyatları çok uygun. Ürettikleri ürünlerin kalitesi gerçekten yüksek ve atmosfer çok hoştu. Personel de son derece yardımcı oldu. Tesisleri modern ve kullanışlı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-06 Ahmet

Atese Sağlık Hizmetleri Tıbbi Cihaz Üreticisi'nden hizmet aldım ve çok etkilendim. Randevu almak için beklemem gereken süre oldukça kısaydı. Hizmetin fiyatı çok uygun ve ürettikleri ürünlerin kalitesi yüksek. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer çok rahattı. Personel de son derece profesyonel ve yardımcı oldu. Tesisler modern ve kullanışlı. Genel deneyimim çok olumlu, kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-11 Ayşe

Atese Sağlık Hizmetleri Tıbbi Cihaz Üreticisi'ne ilk kez gittim ve hizmetlerinden çok memnun kaldım. Randevu almak için beklemem gereken süre oldukça kısaydı ve bu benim için çok önemliydi. Hizmetin fiyatı uygun ve ürettikleri ürünlerin kalitesi gerçekten çok yüksek. İlk izlenimim çok olumlu olup atmosfer çok hoştu. Personel de son derece yardımcı oldu. Genel deneyimim harikaydı ve tesisler modern ve kullanışlı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-16 Mehmet

Atese Sağlık Hizmetleri Tıbbi Cihaz Üreticisi'ndeki hizmetten çok memnun kaldım. Randevu için beklemem gereken süre oldukça kısaydı ve bu benim için önemli bir faktördü. Ürettikleri ürünlerin kalitesi gerçekten çok yüksekti ve hizmetin değeri bekleme süresine değdi. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer ve dekor hoştu. Personel de son derece profesyonel ve yardımcı oldu. Tesisler modern ve kullanışlı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-21 Aysel

Atese Sağlık Hizmetleri Tıbbi Cihaz Üreticisi'ne gittim ve hizmetlerinden çok memnun kaldım. Randevu için beklemem gereken süre oldukça kısaydı ve bu benim için çok önemliydi. Ürettikleri ürünler gerçekten çok kaliteli ve fiyatları karşılığını veriyor. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer çok hoştu. Personal deneyimim harikaydı ve tesisler modern ve kullanışlı. Müşteri hizmetleri ve personel de son derece yardımcıydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-26 Ali

Randevu için beklemem gereken süre biraz uzun oldu, bu da beni biraz rahatsız etti. Ancak, hizmetin kalitesi bekleme süresine değdi. Ürettikleri ürünlerin kalitesi gerçekten çok yüksek ve atmosfer de rahatlatıcıydı. Personel de son derece yardımcı oldu. Genel deneyimim olumlu.

2023-10-31 Emine

Atese Sağlık Hizmetleri Tıbbi Cihaz Üreticisi'nden hizmet aldım ve çok memnun kaldım. Randevu alma sürecim oldukça hızlıydı ve fiyatları çok uygun. Ürettikleri ürünlerin kalitesi gerçekten yüksek ve atmosfer çok hoştu. Personel de son derece profesyonel ve yardımcıydı. Tesisler modern ve kullanışlı. Genel deneyimim harikaydı, kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-05 Kemal

Atese Sağlık Hizmetleri Tıbbi Cihaz Üreticisi'ne gittim ve hizmetlerinden çok memnun kaldım. Randevu için beklemem gereken süre çok kısaydı ve bu benim için çok önemliydi. Fiyatlarının karşılığını aldığımı düşünüyorum ve ürettikleri ürünlerin kalitesi gerçekten yüksek. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer çok güzeldi. Genel deneyimim harikaydı ve tesisleri de çok kullanışlıydı. Müşteri hizmetleri ve personel de son derece yardımcıydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Atese Sağlık Hizmetleri?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?