Ouechua Travel yorumlar

Ouechua Travel yakın Kökez Mah., Kökez Mahallesi, Serik, Antalya, Mediterranean Region

  • Adres: Kökez, 07550 Serik/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 505 457 85 82
  • Web sitesi: quechuatravel.com.tr
  • Enlem, Boylam: 36.9305216, 31.1001755

Ouechua Travel, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ouechua Travel yorumlar

Good travel agency. We took rafting combo tour. The price was lower than what was offered by the hotel agency. Everything went well, pick up was on time and the trip itself fully met expectations. Our instructor, Tarzan, was full of energy and humor. Recommended Daha fazla

2023-09-20 Ece

İyi bir seyahat acentesi. Rafting combo turu aldık. Fiyatları otel acentesinin sunduğundan daha düşüktü. Her şey yolunda gitti, transfer zamanında yapıldı ve tur beklentileri tam olarak karşıladı. Eğitmenimiz Tarzan, enerji ve mizahla doluydu. Tavsiye ederim.

2023-09-20 Ayşe

Şık seyahat acentesi. Rezervasyon yaparken etkilendim. Personel çok dostane ve yardımcı oldu. Bizi beklenti ve taleplerimize göre yönlendirdi. Hizmet kalitesi çok iyiydi. Seyahatimiz boyunca hiçbir sorun yaşamadık ve harika bir deneyim oldu. Kesinlikle tekrar kullanacağım.

2023-09-20 Mehmet

Ouechua Travel Seyahat Acentesi'ni kullanmaktan çok memnun kaldım. Hem rafting hem de tur yapmak için kullandım. Her ikisi de beni etkiledi. Rehberler harika şirketlerdi, çok bilgili ve yardımseverlerdi. Fiyatlar da oldukça makuldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-05 Fatma

Ouechua Travel Seyahat Acentesi'nde harika bir deneyim yaşadım. Turu rezervasyon yapmak kolaydı ve personel çok dostane ve yardımcıydı. Otel acentesinin sunabileceğinden daha düşük bir fiyata seyahat ettim ve aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Personel samimi ve bilgiliydi. Kesinlikle tekrar kullanacağım.

2023-10-10 Osman

Ouechua Travel Seyahat Acentesi'ndeki deneyimim çok olumluydu. Rafting combo turunu aldım ve her şey mükemmeldi. Rehberimiz çok enerjik ve mizah anlayışı vardı. Tur beklentilerimi karşıladı ve harika bir deneyimdi. Otel acentesinden daha uygun bir fiyat aldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-15 Ali

Ouechua Travel Seyahat Acentesi'ne güvendim ve bunu asla pişman olmadım. Turları rezervasyon yapmak çok kolaydı ve tüm personel çok yardımcı oldu. Turlarımızın kalitesi harikaydı ve personel harika bir hizmet sundu. Rehberimiz eğlenceli ve bilgiliydi. Kesinlikle tekrar kullanacağım.

2023-10-20 Gül

Ouechua Travel Seyahat Acentesi'nden aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Rezervasyon yapmak kolaydı ve personel çok yardımcı oldu. Turun kalitesi harikaydı ve rehberimiz çok bilgili ve yardımcı oldu. Fiyatlar da oldukça makuldü. Kesinlikle tekrar kullanacağım.

2023-10-25 Emre

Ouechua Travel Seyahat Acentesi'nden aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Personel çok samimi ve yardımcı oldu. Her şey mükemmel bir şekilde düzenlendi ve tur beklentilerimi tam olarak karşıladı. Rehberimiz çok eğlenceli ve enerjikti. Fiyatlar da oldukça makuldü. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-30 Selin

Ouechua Travel Seyahat Acentesi'nde harika bir deneyim yaşadım. Rafting combo turunu aldım ve her şey mükemmeldi. Transfer zamanında yapıldı ve turlar çok eğlenceliydi. Rehberimiz enerjik ve mizah anlayışına sahipti. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-04 Deniz

Ouechua Travel Seyahat Acentesi'ni kullanmayı sevdim. Rezervasyon yapmak kolaydı ve personel çok yardımcı oldu. Turlar harikaydı ve rehberler çok bilgiliydi. Tur beklentilerimi karşıladı ve harika bir deneyim oldu. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tekrar kullanacağım.

2023-11-09 Yusuf

Ouechua Travel Seyahat Acentesi'nden aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Rezervasyon yapmak kolaydı ve personel çok yardımcı oldu. Tur beklentilerimi karşıladı ve hizmet kalitesi harikaydı. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tekrar kullanacağım.

2023-11-14 Gizem

Ouechua Travel Seyahat Acentesi'nde harika bir deneyim yaşadım. Tur rezervasyonu yapmak çok kolaydı ve personel çok yardımcı oldu. Turlar harikaydı ve rehberler çok eğlenceliydi. Fiyatlar da oldukça makuldi. Kesinlikle tekrar kullanacağım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ouechua Travel?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?